2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Annyira nem, 83 körül van...
Csak nagyon elhagyta magát, miután 2005-ban meghalt a férje!
Azóta minden nap kiszolgáltatja magát...
Mindegy ez hosszú...
ja, értem, elnézést. idős már a néni?
Petim nagyija 92 éves, szellemileg tök ép, tavaly még elzúzott nyaralni a barátnőjével Balatonra...aki 96 éves:DDD
Juj azt szeretem! Légyszi szólj át a hugodnak, hogy én is beugranék egy tányérra.:))))
Jelöltelek szotyikám
de unom már ezt a tésztakép Tabánit...egy csomó emberrel megutáltatják ezekkel a béna pr riportokkal.
bocs, csak a hátam mögött megy a fókusz
Sziasztok!
Bögre!
Bocsi,hogy eltűntem!
Ma is kétszer vacsiztam.
Miután itthon bevacsiztam felhívott a Húgom,hogy tojásos nokedlit főzött salátával. Természetesen azt se hagytam ki. Nagyon szeretem.)
A párom meg semmi ilyesmit nem eszeik meg.(
Csak magamnak nem szoktam főzni.
Még jó,hogy a Húgomék a közelben laknak. csak átsétálok és ehetem a finomságokat.)
Bögrém, most olvastam. mielőbb jobbulást a párod anyujának!
Verám, édes vagy. jövök, amikor tudok. de mikor ébren van a gazfickó, akkor általában elrabol:)))
jaj, nem tudtam Verám. de holnap megnézem. úgy elcsúsztam délután, hogy 15.35.kor szálltam ki a kádból, 45-re meg már a dokinál kellett lennünk. persze várni kellett, és ott volt egy nagyon pici babó. jajjjjjjjj
de Matyi hősies volt 15 mp sírás után már röhögött a halakon. a védőnyanya hipercuki volt és leadminisztrált, pedig uyge nem is volt terhestanácsadás. úgyhogy egy kört megúsztam.
utána meg átbumliztam a város másik felébe színházjegyért, épp hogy vacsira hazaértem.
jaj de hosszú lett, bocs
miután megszülünk majd egyszerre menstruálunk majd...
:)))
a fejem nekem is fáj...
de már 3 napja...
Ja és iszonyatosan fáj a fejem,és hányingerem is van...Fújj!Szia Szotyi amúgy!Most nem hat meg a tejszínhabos eper...De csak a rossz közérzet miatt!
Amúgy biztos bezabálnám!