2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Ahhhhhhhhhaaaaaa.
Most már értem.
Mi kis szemét gecik :)
Hogy volt pofánk megsérteni akárkit is????????
Más téma csajok.
Hogy tudok a táblázatba bekerülni,jó lenne az én nevem időpontom stb,, is ott látni köztetek kit kell keresni ez ügyben?????
Így van én vagyok a Shrekből a Szamár ezért kóstolok be mindenkit és ezért szeretnek engem ennyire!!!
:DDDD
Mondjuk számomra még nincs végeredmény...
Nem világos, h akkor ki szerint kell kinek lelépni, és ki sértett meg kit...
De lehet csak nehéz a felfogásom...
Én vagy 15-öt olvastam vissza, mire reagálni tudtam... 3 oldallal ezelőtt semmi nem volt :)))
És én még mindig azt mondom, h nem voltam durva és sértő, ha az akartam volna lenni, akkor sokkal brutálisabban írtam volna. Hidd el, e tudom küldeni durvábban az embereket melegebb éghajlatra...
Ildit kizökkenteni akartam a saját kis begubózott negetív világából, meg a panaszkodósokat is--- és remélem, ha felfogják, hálásak lesznek érte....
Nem vetted észre, hogy csak azért kedtem újra mert elkezdél megint szapulni valakit???
Már rég nem itt tartanék...de észre sem veszed és visszakanyarodsz az elejére!
Á gyerekek ti kiforgatjátok az ember szavait, és amint belép valaki a beszélgetésbe újra kezditek az egészet:D
Felejtsük már el az Ildi témát, mert én már elfelejtettem 3 oldallal ezelőtt kábé.
Igen ez a hobbim, és akkor? Van közöd hozzá???
Mert szerintem nincs!
Egyébként csak olyanokkal vitatkozom, akiknek kurvára nincs igazuk!
ez az, hogy j, hogy nem olyan mint te!
De most mit ezen pattogsz???
Én döntöm el, nekem ki a szimpi...
És én úgy döntöttem, hogy Csibe szimpibb mint Te!!!
Nem szóltuk le Ildit...
Amúgy kíváncsi lennék, kit akarnál leléptetni...
Vagy kinek nincs itt helye...
Mert hát én nem írtam senkinek privibe semmit, nyíltan vállaltam a véleményemet.