2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Imádlak!!! Megyünk...
De viccen kívül összehozhatnánk egyszer egy talit!
A párommal úgy döntöttünk nem licitálok...beszartam, hogy mi van ha megveszek ennyit és nagyrésze nem is tetszik...
Holnap inkább lemegyünk durkálóba...
Lovaztam :)
Kicsit esett az eső, de nem volt vészes.
Jól esett nagyon.
Asszem jövő heti verseny befigyel, ha szép idő lesz!
Bögre! Szorítok!!!!
Ildi,
úszni nem próbáltál még?
az nem megeroltető, megmozgatja az izmokat, és szokták is ajánlani a kismamáknak.
most ezt azért mondod, mert én még nem főztem neked :))))
én is jól főzök ám...
örülök, hogy ennyi mindent vettetek...
én most erre az aukcióra gyúrok....
Jó volt:) tudnád milyen jól főz. ha ez a kapcsolatom nem jön össze a zurammal, tuti összejövök vele, leszboszi leszek, mert olyan jól főz.
Ma meg voltunk baba expon Miskolcon. Vettünk szopi párnát, pelenkázót, kiskádat eldobható pelust meg popsitörlőt.
A használt baba cuccok horror árban voltak. nem tudom hol élnek a kismamik...
Cső te vándor!!!
Na milyen volt Veránál???
én ma kocsit takarítottam...
De jól esett...
Friss levegő, napsütés...
És tök jól vagyok most is...
Ja és nem mentem el szavazni, úgyis tudom ki nyer, én meg nem arra szavaztam volna...
De hajnalban nagyon megijedtem. Fel akartam kelni és annyira bele nyílalt a fájdalom,hogy nagyon megijedtem. Most már semmi bajom. De akkor nagyon fájt.
Ha már most ennyire "gyenge" vagyok,akkor mi lesz később?
Na most elhúzok, mert a sport 1-en kezdődik a magyar válogatott jégkorongmeccse. Nagy hoki fan vagyok :)
Majd meccs után még jövök.
Sziasztok!
Csajok Velem már megint olyan történt,ami mással nem szokott.((
Tegnap kimentünk a telekre. Nagyon keveset "dolgoztam" és azt is nagyon óvatosan. Reggelre a hasamban és a combomban a guggolástól olyan izomlázam volt,hogy leírni se tudom. Az első mozdulásnál a fájdalomtól majdnem orvost hívtam. Aztán amikor észrevettem,hogy moccanás nélkül semmi bajom sincs,akkor kezdett el derengeni,hogy izomlázam van.
Ha tényleg végig semmit se szabad csinálnom,akkor nagy bajban leszek a szülés után.( Ennyitől nem szabadna,hogy izomlázam legyen.
Köszi :)
Jah, az a lovas kép egy telitalálat. Vagy 4 órán át fotóztunk aznap. El is fáradtam a végére, meg a lovam is. De megérte!!!
Egy fórumon már nyertem vele, most küldöm be egy másik pályázatra.
Nah öltözök, aztán megyek szavazni.
Utána meg beugrok a helyi krimóba egy halászlére!!!