2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Kemence nagyon szép kis hely :)
Voltam ott többször is, nagyon nyugis hely...
Igen,de hiába harmadik kölök,nekem is az volt!És a kihangosított szívhang...Majdnem könnyeztem!:)Pedig hányszor hallottam már!:)
Ezen filózok még:)De halál komolyan.Bár én ha megyek,akkor messzebbre akarok.Az ország másik vége,Győr,Esztergom,Vác,ilyesmi...Vagy Kemence.
mindjárt jövök újra nidítom a gépet!
Biztos nagy élmény volt számára.
Igen,nagyon kedvesek voltak velem is,és vele is.Mindenhova bejött velem!:)
Azért ő még reménykedett a fiúba...A kis gyagyás..
De tényleg szép formás pofija van,szép a szája,egészséges,úgyhogy megnyugodtam valamelyest felőle.
Nekünk ezért nem lesz Bogink
Igen, nálunk is van olyan... Ha pl fiú lett volna, Norbi lett volna, de a Férjem nem ment bele, mert rájött, hogy életem első nagy szerelme Norbert volt :D
Nálunk nem volt kérdés...ezt már tök régen eldöntöttük...és nem volt vita, mindkettőnknek tetszett!!!
Így Petra Zita lesz!
Képzeljétek csajok, még is jön a Férjem nagyanyja az esküvőnkre, aki mondta, hogy tuti nem jön, mert én terhesen megyek a templomba Úúúristen!!!
Eljön, de szerintem utána amint hazaér, megy gyónni...
Nembaj, a lényeg, hogy ott lesz, ígyis a Férjem részéről vele együtt kb 10en lesznek ott.... A maradék 50 az én kis családom :)
Bögre nekünk is tetszik a Petra név!De van egy olyan ismim,és annyira nem szimpi a csaj.Milyen röhejes,de biztosan nektek is van ilyen,hogy azért nem adtok egy-egy nevet a gyereknek,mert ismertek olyan valakit,és az nem jó már így...
Vagy jöhetsz tiszaújba is.
Megint nem megy a tesz vesz, de miért???
Csatlakozom Mesihez!!!
Barom!
Ja, tényleg a lányodat vitted magaddal az uh-ra?
Egyre erősödik bennem az érzés,hogy le kéne cserélni a számomat,és elhúzni innen jóóó messzire!
Mert baromi nagy pöcs.Csak a fasza érdekli, más nem! Már bocs...
Én is csak poénból írtam :)
(Na meg azért, mert a Petra és a Péter rokon nevek)
Ez amúgy hihetetlen,hogy innen erről a fórumról,ahol mindenkinek megvan a saját kis terhessége,meg a baja,innen 3-an négyen megkérdezitek,hogy mi volt tegnap,pedig csak egyszer írtam le,a selejt rohadék apjának meg legalább háromszor mondtam el,hogy hétfőn megyek dokihoz,fontos vizsgálatokra,eredményekért,és még csak meg se kérdezte,hogy:minden rendben van a babával???
Ez bunkóság volt basszus!!!
Nem is gondoltam, de ha így is volna, akkor sem haragudnék meg senkire!!!!
Én biztos nem nyúlom le a lányod nevét, mert ha tényleg fiunk lesz, az Peti lesz :))
Ég a gyomrom bacná meg...fonni fogom a kölyök haját ha kijön:)
Nem hívott az a nyomorult se,de sztem azért nem,mert Péter igencsak otthon tartózkodott!Vagy nem tudom miért nem hívott,mindenesetre az lett volna a minimum,miután napközbe háromszor felhív,hogy este ha mégsem úgy alakul,akkor felhívom már azt a barmot!!!De nem??
Petra lesz az én csajom!!!
Az Alexa és Gréta nevekről az jut eszembe, hogy anno Schmidt Pál az olimpiai bizottság elnöke vezette az esti tornát a családjával. A három lánya közül az egyiket Grétának a másikat Alexának hívják, a harmadik Petra.
Hello csibe és Vera!
Tényleg Vera, mi volt tegnap?
További ajánlott fórumok: