2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Eléggé pangás van, de nekem így is gyorsan telnek a napok. Van mit csinálni.
Azt nem tudod hogy mindenhol a 38. hétre császároznak ha nincs fordulás? Úgy hallottam nem szokták megvárni a 40. hetet. Mondjuk olyankor már tényleg jobb túlesni rajta minél hamarabb.
Az elesést azért én a helyedben mondanám a dokinak ha legközelebb megyek. Vigyázz magadra!
Nem vagytok csajok:-(((
Hétvége van bizti mindenki,a szabadba van a családnál.
Azért ha otthon lesztek, gyertek dumcsizni.
Sziasztok!
Megjöttünk a vásárlásból,mindent megvettünk ami kell a babának és nekem a kórházba.Egy rahedli pénzt ott hagytunk.De az elindulás tök jól kezdődött bicajjal mentünk ki az állomásig és elestem,de szerencsére a hátamra.Úgy megütöttem magam hogy csak na,és azért a hasam is megérezte rendesen féltem hogy baj lesz és a vásárlás helyett a kórházba megyünk,de lekopogom eddig nincs baj,csak egy kicsit fáj a hasam.
Nekem még 35 napom van hátra,de ha 2 héten belül vagyis a 37.k hétig nem lesz fordulás,rá való hétre vagyis a 38.k hétre megkapom a beutalót a kórházba a császárra.
Majd megy az neked is, szülés után :) A baba ellátása mellett majd hátha szaladnak le a kilók (én ebben reménykedem) :D
Nekem még 54 napom van ha a kiírt időpontban jön. Majd kiderül a gyakorlatban ez hány napot jelent még, mert sosem lehet tudni.
Persze, minden nap többször is. Olyan 2-3-szor 5-10 percet :) Aranyos dolog ez a csuklás, bár nem irigylem miatta, mondjuk őt lehet nem zavarja.
Nálunk az álmodást is a férjem csinálja, mostanában többször megálmodta hogy megszületett :)
Én még sosem álmodtam a babámmal.
Mostanában a babával kapcsolatban álmodok szinte minden éjjel. Minden álmom arról szól, hogy megvédem (ma pl egy kutyától védtem meg), meg hogy együtt vagyunk, meg a gyerekkoromról álmodom...közeledik az idő:D
Általában az enyém jobb oldalt szokott lenni, de a tegnapot a bal oldalamon töltötte, most ismét arra ébredtem, hogy a jobb oldalamon van. Az a kedvenc helye:D Minden nap arra várok, hogy csuklik, onnan tudom, merre van a feje. Mostanában minden nap csuklik, tegnap 5 percig csuklott:D
A tied csuklik, Künde?
Jó reggelt csajok:D
Én jót szoktam aludni, csak kicsit nyom az oldalam, ilyenkor odateszek valami puhát, többnyire a takarót, és így jó. Ma reggel egy szisszenésre ébredtem, a párom szisszent fel. Kérdeztem tőle, hogy mi van, azt mondta görcs. Azt mondta csak egy pillanatig tartott, de erre ébredt. Mondtam neki, hogy mi van, terhes? Egy időben én ébredtem fel (kábé 2 -3 hétig) erre az érzésre. Mondtam is neki, hogy most már együtt érez velem:D
Nekem dettó így van:-)Be van ékelődve:-)
A doki szerint van esély ,de nem sok hogy beforduljon,hát én nem hiszem mert nekem se volt még más helyzetben.
Most elköszönök mert megyünk vásárolni,majd délután este felé leszek.
szia.
Nem még 5 hét lenne csak a 37.k hét előtt születik felviszik Pestre és azt nagyon nem szeretném.
Nekem se fordult még be,ráadásul harántban van.
Nem úgy értettem a "csak"-ot :)
Jól vagyok köszi, én remekül aludtam :) A meleget is szeretem alapból, így most is jobban viselem mint mások :D
Csak vár még 2 hetet, az már igazán nem sok. Megfordult már? Az enyém nem :S
Szia!
Én nem vagyok elég?:-))
Köszi vagyogatok,az alvás egyre nehezebb és ezt a meleget se viselem jól,de amúgy megvagyok és sokat kérem a picit hogy még 2 hetet várjon!
És te hogy vagy?
Milyen régen volt az már, igaz?:D hogy repül az idő:D na, én nézek valami vacsit, mert ebédet se ettem nagyon:D
Lehet ma már nem jövök, így a biztonság kedvéért elköszönök.
Jó éjt mindenkinek:D