2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk (beszélgetés)
Olyan ügyesek voltunk ma,vagy 4x keresztül kasul gyalogolt a szobán a kompjába kapaszkodva.
Meg kellett zabálni:-)
Meg annyi mindent csinál már,annyira kis okos,persze a tieitek is,biztos,de nem is hinné az ember mennyi eszük van!
Sziasztok!
Ma végre Krisz is aludt 2 átvirrasztott éjjel után,reggel 7-kor kelt aztán evett és vissza aludt 9-ig,nagyon jó volt!
Mi se iszunk,eléggé el vagyok keseredve,de elég sok tápot iszik,így talán nem szárad ki:-(
Krisz is napi 1x,2x kakil de most hogy megint erőteljesen fogzik napi 5-6x is kakál,de nem hígat.
Mi már elég rég eszünk joghurtot és pudingokat,normálisat,és semmi baja nincs!
Kolónak nagy gratula!!!
de ügyes Koló!
Nonó is mostmár elkezdhetné a mászást, múlt héten a fűben mászott vagy 2métert, de azóta nem láttam, csak kúszik.
sziasztok!
én adok neki rendes joghurt, ilyenkor azt már bőven lehet szerintem, minden tejterméket. csak magával a tehéntejjel akarom megvárni az 1-1.5évet.
nézd meg pár kanállal, hátha megeszi a natúrt is. Matyim anno megette, Miss Finnyogi persze nem:D
Szuper, ügyes kismanó!
Figyu, van köztetek olyan, aki már rendes joghurtot ad Babójának? Tara idáig csak Hum@na babajoghurtot evett, nagyon szereti, de baromi drága. Én joghurtbuzi vagyok. Natúrral és pár kanállal kezdjek? A családban nincs tejallergiás, sőt semmilyen allergiás..
Sziasztok!
Nekünk is meglepően jó volt az éjszakánk. Bébi Harry Potter alatt aludt el, aludt fél 3-ig, majd fél 8-kor ébredtem a gagyorászására. Imádok a kis hangjára kelni :)))
Szerintem felül is készül kibújni fogacska, mert rámmutat, aztán a felső ínyére. Viszked az ínye, hol az öklét harapdálja, hol a lábujjait, ma mindet egyszerre akarta a szájába tömni :)
Sziasztok!
Üdv Ancsyangel..szerintem mi még nem találkoztunk :)
Gyönyörűek a gyerkőceid, főleg Kíra a legelső képen :)
Kakiprobléma: Tara is gyakran bogyózik,én olyankor a többiekhez hasonlóan őszibarack vagy szilvapürét adok neki, esetleg a nyers répát almával. Nálunk mostanság 2 naponta van kaki,napi 1x, de nem mindig okoz neki problémát.
Sziasztok!Ancsi,örülök Neked(Nektek):),hogy véégre vagy!!!
Csak felnéztem,mert megyünk el nyaralni,majd valamikor előreláthatólag pénteken jövünk haza,így addig tutira nem leszek.
Szép hetet Mindenkinek,jól alvós,mosolygós babákkal,de mindenekelőtt egészséggel!
Sziasztok!
Ancsy!
Biusnak is folyamatosan kaki bajai voltak.
Ezért már 5 hetes kora óta provitamint adok neki.
Most már naponta többször is normálisan kakil.
Neki bejött az őszipüré (cukor nélküli).
A Húgom kislányának annak idején a 100%-os ananászlé vált be. A reszelt sárgarépa összekeverve reszelt almával is általában hatásos. De azt kúra szerűen érdemes adni pár napig.
Sziasztok.
Szia Ancsy, üdv itt!
Vmi víz is létezik a székletproblémára, velem anno mira vizet itattak mindig, amikor szorulásom volt, talán kapható még.
Sziasztok!
Ilyen már nagyon régen fordult elő velünk. Peti mostanában 1x alszik napközben 1 után, hol sikerül 3 órát aludnia, hol csak 1,5-t. Most 1,5 órát aludt, de fél hétkor nyűglődött, most alszik. Hát már előre félek az éjszakától. Hogy lesz ebből alvás éjjel?
Szisztok!
Tegnap nem értem rá, uracskám végre elhurcolt randizni :DDD Hát, szó mi szó, ideje volt már, utoljára akkor voltunk kettesben, amikor Rubenkénk volt félidős a pocakban....
Anyós és dédimama jöttek gyerekezni kicsit, este fél8-ra már itthon is voltunk - jobb híján délutáni csavargás volt.:)
Kakiügy: régen nálunk segített a narancs leve, sütőtökpüré bolti, szilvapüré, esetleg több inni való. De van valami gyógyszertári szorulás elleni nyavaja is, de sokan nem ajánlják még ekkora babáknak.:( Esetleg kubu még, az a csavaros 3 dl-es, nem a hígított.
Helló mindenki :)
Az este nálunk is buli volt, 11 előtt nem tudtam letenni. pedig 9-kor már aludni szokott.
Eddig sokszor fent volt éjjel, de tegnapelőtt és most este csak 1x ébredt fel hajnal 5-kor. gyanítom melege lehetett mert megivott egy kis üveg teát és utána aludt 9-ig :) azért ezt bírom, hogy nem hajnali kelős gyerkőc :)
Szia Ancsy!
Jó hogy újra itt vagy!:)))Kicsi lánynak meg jobbulást!
szia Ancsykám!
száz éve!!! hogy vagytok? Kirának jobbulást. Kismanó? hol tartassz most?
További ajánlott fórumok:
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010-ben született babók anyukái beszélgessünk!!!
- 60-as években születettek beszélgessünk...
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!
- 2007. május 6-án, anyák napján született babák anyukái gyertek ide, beszélgessünk:)