2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Tisztára be van zsongva Krisz már minden hová felmászik az asztalra is odatol valamit , hogy elérje.
Annyi esze van hogy hihetetlen!!
Az ágyra pikk-pakk felmászik onnan még feljebb és ma a szekrényről pakolt az ágyon állva, de persze a díszeinket, annál feljebb már nem tudom rakni.
Meg a hintából is majdnem kiesett, én főztem srácok udvaron apjuk itt gépezett a kicsi a hintába tőle 1 méterre és majdnem kiesett mert feláll benne hiába van a dereka megkötve, borzalmas.
10 szememnek és 20 kezemnek kéne lennie!!
Sziasztok!
A szülinaposoknak és a névnaposoknak a legboldogabbat! :)
Milyen ügye Bébik vannak már itt.
Koló még csak kapaszkodva lépeget, és néha sikerül Neki segítség nélkül is megállnia. Mostanság meg egyedül tízóraizik, kis ügyike teszi a falatokat a szájába. :) Jah, és az első falit nekem akarja adni. :D
Nandának Boldog Születésnapot, Csibének pedig Boldog Névnapot!
Megjártuk a rendezvényt. Nagyon jó volt, Peti nagyon élvezte, főleg a gyerektársaságot. 37 baba volt, kisebbek-nagyobbak. Énekeltünk, verseltünk az egyik anyuka hegedült. Peti leült vele szemben a földre és olyan átszellemülten hallgatta. Volt pogi, gyümisali. Peti megcsócsált egy pogit, kiette a poharamból a banánokat meg kanálból szürcsölt egy kis gyümilét. Kaptunk emléklapot és egy szál rózsát.
tényleg :)
akkor ma is tanultam valamit :D
még soha nem hallottam ezt :)
Köszi csajok :)))
Barnus mára meglepett egy átaludt éjszakával :)))
Kicsi Kírának Boldog 1. Szülinapot! :)
Nandának is Nagyon Boldog Születésnapot! :)
És boldog névnapot Csibének! :)
Sziasztok!
Doni még nem volt strandon, sőt még pancsizós medencében sem.....Így őrülten kíváncsi vagyok milyen lesz az idő a Balcsin.
Nem. A mi gyógyszertárunkban ez a neve: glycerinum boraxatum.
Ezzel szoktam bekenni a száját, gézzel kéne de azzal nem enged belenyúlni a szájába. Így az ujjamra kenem és így csinálom.
Nekem az egyik barátnőm tanácsolta, hogy fogzás idején kenjem a gyerkőc száját borax-al. Kipróbáltam és 2 nap alatt helyrejött a feneke is :)
Dokinénitől csak boraxot tartalmazó krémet kaptam az nem segített.
Tápszer: 10,5 hós kora körül hagyta abba a cicit (nem tudom pontosan) humana-t kaptam a sógornőmtől, az ő lánya 3 hónapos kora óta tápszeres, nem tudom a nevét pontosan de Peti elsőre megitta. A barátnőmtől kaptam Milumilost, ezt is szívesen megissza. Mondjuk a kajákban sem válogat, szerintem Peti majdnem minden evő.
Tegnap szinte 3 óránként kért enni, szerintem a víz sokat kivett belőle. Este 390-et evett főziből, ez a rekordja.
Egyébként én is adok neki még 6 hós bébikajákat, mert szereti őket. Javarészt én főzök, de mindent nem tudok, meg néha kényelmesebb is.
Tegnap nem voltam gépközelben, a sógornőm meghívott minket egy fürdőzésre. A 2 kicsi annyira élvezte a vizet, alig lehetett őket kiszedni a medencéből :)
Mondjuk Peti az elején nyavalygott, biztos fura volt neki a sok víz a hangzavar, és az úszógumi :) most ült benne először.
Sziasztok!
Laurának és Kírának boldog szülinapot.
Krisztinek boldog névnapot.
Sziasztok!
Kírának boldog első szülinapot!
Sziasztok!
Kiscsajszi éjjel kereken 12 órát aludt egyhuzamban, egy hangja sem volt.
Bezzeg én már 6-kor fenn voltam, így mire Laus felkelt, már el is fáradtam.
Készülünk a holnapi szülinapi party-jára, tortát is mindjárt hazahozza apa.
1-es alakú, csokitorta, fehér-rózsaszín márványos marcipánbevonattal, a szárára csokival ráírva, h "Laura". Remélem szép lesz :)
Kiscsajszi megint 1,5 órája alszik :)
Ó,köszi szépen!:)
Kíra babácskának boldog első szülinapot!
Csibének meg boldog névnapot!
Hamarosan ő is elindul.:) Nekünk is jól aludt Lili, egyszer kellett neki cumit adni. A feneke viszont nagyon csúnya. Minden fogzásnál ez van, fosik, meg kipirosodik a popója. Tegnap tört át a 11.-ik foga.:D
Kírának boldog születésnapot! Hamarosan mi jövünk.:) Tavaly ilyenkor már a kórházban szívtam, és mindenki megszült körülöttem.:)
Bezzeg tavaly 100 fok volt, most meg...
Sziasztok!
Végre megint volt egy nyugodt éjjelünk. Peti este 3/4 9-től aludt reggel 1/4 7-ig. Dumált 3/4 7-ig az állatainak majd reklamált a kajáért. Megetettem, látszott rajta hogy még álmos de jött volna ki ezerrel az ágyából. Kijöttem elmosni a cumisüvegét egy darabig mondta a magáét ezerrel aztán egyszer csak csönd lett. Bementem és láttam, hogy beájult keresztben az ágyában.
10-re megyünk valami babás rendezvényre az anyatejes világnap alkalmából. Kíváncsi leszek milyen lesz.
Tegnap este guggolásból felállt mindenféle kapaszkodás nélkül és megállt vagy 10 másodpercig. Jót mulattunk apával mert látszott rajta hogy ez őt is meglepte.
További ajánlott fórumok:
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010-ben született babók anyukái beszélgessünk!!!
- 60-as években születettek beszélgessünk...
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!
- 2007. május 6-án, anyák napján született babák anyukái gyertek ide, beszélgessünk:)