2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Kidobott az ágy, nem bírtam tovább aludni, igaz 21.30-kor aludtam el. :))
Én is voltam tegnap uh-n, minden ok, és még mindig kislány ;) - most már lassan borítékolhatjuk, megmutatta a doki hol lenne a kukija, ha lenne...
Nagyon aktív volt, a szemünk láttára bukfencezett! :) A doki is csak nézett, h miket csinált, persze délután voltam, az a legaktívabb napszakunk
Jó reggelt!
Rékának gratula az öcsihez!!
Ivettnek meg gratula a jó eredményekhez!! és így utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!
Köszi, hogy utánanéztél :)
Nem, ez a doki nem mondott ezzel kapcsolatban semmit, majd jövő héten megyünk a dokimhoz. Ennek az Uh-s dokinak végül is csak az volt a dolga, hogy megnézzen mindent alaposan. Mondjuk az van még leírva a leletre, hogy "kifejezetten kóros nem ábrázolódik", szóval nem aggódom, nagy gáz biztos nincs :)
Majd a védőnőtől rákérdezek, úgyis fel kell hívnom :)
Sziasztok! Szégyellem magam, mert nagyon rég nem jártam erre, amióta itthon vagyok, mindig van valami, amivel lekötöm az időmet...
Rmeélem,mindenki jól van, majd visszaolvasgatok, hogy álltok. Most vagyok a 20. hétben, múlt szerdán voltunk genetikai UH-on. És van egy érték, ami kicsit aggaszt, mert nem nagyon tudom, mit jelent: cysterna magna 10 mm. Nem sok ez egy kicsit? Neten nem találtam róla konkrétumot... Tudtok segíteni?
Óóó már lassan két hónapja!
Igaz elég lustácska,de estére meg reggelre nagyon aktívizája magát!
Napközben meg nagyjából semmi!
Szia!
Én már rég túl vagyok az oltáson!
Vikó 26!
Most nézem...Dorkával egy napon születtünk!:)
Köszike:)
Az a baj,hogy a várandósság nem a legalkalmasabb időszak a jogsira,de ez most így jött össze!
Nem adom fel!
Örülök,hogy minden rendben!
Isten éltessen sokáig!Ez a szülinap elég emlékezetesre sikerült:)
Szia:)
Nálad miujs?picurkád mozgolódik már?
Fel a fejjel..én is a harmadik próbálkozásra mentem át anno..nagyon rég:))
Holnapra pedig megy neked is a drukk..ne aggódj te sem:)
Na látod..mondtuk, hogy ne aggódj, mert rendben van minden:)
Mostmár pihend ki magad!
Sziasztok kismamák!
Köszönöm a bíztatást,a drukkot,és a jeleket is!
Nagyon jó látni,hogy létezik még összetartás a mai világban.
Remélem holnap nagyobb szerencsém lesz,mint ma...meghúztak a forgalom vizsgán:(
Holnapra pedig Edónak megy a drukk a genetikai Uh-hoz!
Biztos velük is minden rendben lesz és már nyoma sem lesz a cisztáknak a kisbabánál!
Sziasztok! Réka,gratulálok a fiúcskához!
Ivett,örülök,hogy végül nincs semmi gond veletek.
:)