2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Köszi szépen!
Hát nekem majdnem középen van. :) Azért inkább az alsóhoz van közelebb. De jó lenne, ha igaz lenne!!!
Sziasztok!
Kinek milyen véleménye van dr. Kállay Miklósról? Ma voltam nála és nagyon kedves volt. Nem tudjátok maszek rendelésen mennyi a tarifája és hogy mennyibe kerül nála egy szülés?
Ha jól emlékszem a határértékhez kell viszonyítani..ha az alsóhoz van közelebb a tiéd akkor lány, ha a felsőhöz akkor fiú:)
De azért nézz utána, mert nem vagyok benne biztos:)
Sziasztok lányok!
Örülök, hogy ti sem vagytok betegek! Egyelőre én is bírom még. Bár a kisfiam most egy kicsit taknyos lett, de remélem én nem kapom el. :) Az is lehet, hogy ő a H1N1-es védőoltás miatt lett náthás, mert szerdán kapta meg az oltást, és ő csütörtökön lett náthás. Szerencsére láza nincs! Az óvónénije is mesélte, hogy ő is náthás lett az oltás után.
Megérkezett az Afp-m is! Szerencsére jó lett az eredményem: 1,1 MOM (33ug/l). Hogy van ezzel a jóslással, hogy mikor utal lányra vagy fiúra? Tudom ebből nem lehet megállapítani, de amolyan jóslásféleségről mintha olvastam volna itt.
Aki tudja légyszi írja meg! Köszi! :)
Szerencsére engem elkerül minden nyavaja..szedem a béres-cseppet még..pedig a családom már körbeköhögött és körbe tüsszögött az utóbbi időben elég jól!
Ők is szedik a cseppeket így orvoshoz menni nem kell, mert gyorsan átmegy rajtuk..max 2 nap!és lázuk az nincs!
Köszi jól vagyok..hát nem vagyok egy sokat pihenős típus, de ellenőrzés alatt vagyok:)
Ma már azért amíg jó idő volt sétáltunk egy kicsit..
de délután pihentem megint!
Mostanában a picur nem hagy pihenni, amint ledőlök ő aktívan ficánkol:)
Lányomnak nagyon tetszik..tegnap hatalmasat rúgott vagy valamely testrészével megütötte a lányom tenyerét!
Néha annyira feszül a mozgolódása miatt a hasam..olyankor megkapirgálom ahol épp van és abbamarad a feszülés:)
Szutyok egy idő van itt is,nincs túl hideg de nagyon nyálkás ködös minden!
A baciknak pont ideáléis!:-((
helló
nagyon el van tűnve mindenki...
nálunk is sz@r időd van, és szemerkélt az eső szinte egész nap
Itt be van borulva,remélem eső nem lesz!
Hogy vagytok ma?
Sziasztok!
nekem is azt mondta a doki a genetikai UH-on, hogy nem igazán lelkesednek a babók az Uh vizsgálatért..
az enyém el is ficánkolt mindig előle:)
ma reggel ő költött..most vagy 2 napja nagyon kis aktív mozgásokat produkál..lányom nagyon élvezi:)
Szia Csajok!
köszi a sok gratulációkat! :)
igen kaptunk dvd-d is, 4 képet kinyomtatva, és az összes képet rárakta pendrive-ra!
nagyon rendes és jófej volt mindenki adoki is, meg a recepciós csaj is!
Én is azt hallottam, hogy érzik az uh-t és nem szeretik, ehhez képest az én kislányom úgy elaludt közben, mint a szél! :) annyira akkor csak nem zavarhatta!
Nokli, gratulálok!!!
Aranyos a képeken is a kiscsajszitok!
Sziasztok!
Szerintem sem szeretik az uh-t. Nekem a 4d-s végére már teljesen tátva volt a szája, és mondta a csaj, h ilyenkor kiabál, meg úgy az utolsó 5-10 percben már annyira forgolódott, tekergett. Amikor itthon néztük a videot, akkor tűnt fel, h biztos nem tetszett neki a dolog.
Ártani talán nem árt!
De én szerintem nem szeretik az tuti!
sziasztok.
én még nem voltam 4D-n, de jövő héten megyek.
akkor 21-22 hetes leszek.
esetleg volt valaki Kecskeméten (nemtudom pontosan a nevét)
Steinecz, vagy Steinmetz György nevű orvosnál 4D-n?
És szerintetek nem árt az UH a babának?
Ugyanis ha minden jól megy, akkor én a jövő héten megyek a 4D-re, meg sima UH-ra is ellenőrzésre.
A párom intézte a 4D-t. Én csak később szerettem volna menni.
Jóéjt lányok..megyek én is tévézni:)
Szép álmokat mindenkinek:)
Klasszak a képek:)
remélem majd az enyém sem fog elforgolódni..
Néztem a képeket.Nagyon arik!:)
Dvd-t is kaptatok? Mi már egy csomószor megnéztük mikor megmutattuk a családnak.És az én szüleim még nem is látták!!!:D
Köszi Wuppie!
Annyira hihetetlen és fura arra gondolni, hogy kislányom van! :)
Döbbenet, még mindig nem fogtam fel az egészet, és most már a nemét is tudjuk! Lassan jó lesz ha tudatosítom a dolgokat magamban! :)
Megyek pihenni Csajok! Esemény dús napom volt! :)