2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Szia Kicsimaya!
Gratulálok én is a fiúcskákhoz, meg ahhoz is, hogy ilyen fiatalon válsz édesanyává. Mindig csodáltam az ilyen csajokat, én azért már valamivel jobban benne vagyok a korban.
Szerencsére mi viszonylag stabilan állunk anyagilag, de azt hiszem elég sokat tanultunk és küzdöttünk mindketten ahhoz, hogy ez így legyen.
Valami gépeléses melóban nem gondolkodtál? Szakdoli, beadandók, meg ilyenek? Ilyenkor a nyíregyi Fősulin lehet, hogy ez bejönne...
Én még nem vásárolgatok,babonás vagyok :-) Ez van én már csak ilyen!Amúgy nem kell sok mindent vennem hiszen már a harmadik baba egymás után és leányzó mind :-)
Kis szerencse,hogy nem kell nagy bevásárlásba kezdenünk!Ha tudok segíteni szólj!Talizhatunk is,segítek,mit érdemes venni mit nem,egy kis tapasztalat már van azt hiszem!
És mit vettél már?
Mi megvettük az ágynemű szettet,egy kis plédet meg egy fürdőlepedőt!
Ezekből elég lesz egy,mert Dorka után fog ilyesmiket örökölni,mert annó mindenből úgy vettünk,hogy egy lányos és egy sárga,vagy nem nemre jellemző színű vagy mintázatú!
Szerettük volna,ha vannak olyan dolgaink is amit meg tud örökölni a jövendőbeli tesó,de azért legyenek majd új dolgai is!
Már akkor mikor Dorkát vártuk,előrelátóan gondoltunk a testvérre is!:-)
Rugikat bodykat én ebben a hónapban elkezdem majd meg venni!
Aztán még nem is tudom mi kellhet egy április végi lehet májusi babának?
Anorák már nem valószínű esetleg kocsikabát,vastagabb lábfejes nacik cérna sapik,esetleg egy-két pulcsi?
Nem tudom!
Azért most nem akarok túl lőni úgy a célon mint Dorkával!
Annyi mindent összevásároltam,neki,hogy a végén volt amit rá sem tudtam adni olyan gyorsan fejlődött,hogy tényleg egy hónap alatt átnőtte őket a szekrényben álva,egyszerűen nem volt rá alkalom,hogy rá adjam!
Nekünk már ezer éve Bence a fiú nevünk de még nem tudtuk felhasználni és most sem fogjuk :-)))))))
van helyette Emma,Anna és érkezik a Luca baba vagy Janka :-))))Tök jó,imádom a lányokat:-)))
A Janka az nagyon szép!
Nekünk is esélyes volt,de sajna Iminek ez sem tetszett!
Lány nevekből lyan könnyű válogatni,fiúból sokkal nehezebb!
Ezért mi mikor rá bukkantunk a Zente névre és mindkettőnknek megtetszett nem is keresgéltünk tovább!
Gondolom,hogy jó lehet,nem is ezzel van a gond!
Csak a járvány miatt kérdem,hogy idén ti viszitek e a gyerekeket!
Bocsika Anna is gépel,szóval a mi Bencénk még várat magára :-))) jó vicces vagyok?mi?
Nekünk amúgy Luca lesz vagy Janka a kis csajszink!!
Jó lenne ha lenne is valami hasonló!
Én azóta keresek ilyesmit mióta a Dorkával való terhességem elkezdődött és itthon maradtam!
Ennek pont most december végén lesz két éve!:-(
igen, nekem is, valószínű ezért érzezzük így:))
szerettünk volna mi is ikreket, de elég kevés esély volt rá:)))
Jó reggelt mindenkinek!
Mindenkinek gratula az eredményekhez!
Nálunk is elég borongós idő van, de nincs hideg...
Amugy minden rendben...
sziasztok, jó reggelt... bár az idő ehez nem kedvez :S
Mindenki rendben van? rég írtam vagyis az esküvő meg nászút miatt alig szinte nem is voltam erre...
Képzeljétek ma hozza a baby merc babakocsinkat a futár :)
Jó reggelt!
Ébredezünk már mi is,Dorka még a kanapén ülve kakaózgat!
Nekem meg kezd érzékeny lenni a letört fogam,úgyhogy nagyon várom már a csütörtököt,hogy mehessek a dokihoz!
Edóra ma nagyon gondolni lányok!
Ronda takony egy idő van kint az biztos!
Gyerekesek!
Van köztetek lyan akinek a munkahelyén vagy a férjéén lesz vállalati mikulás ünnepség?
Viszitek a gyerekeket?
Nekünk tegnap szólt Imi főnöke,hogy csütörtökön lesz!
Nem tudom menjünk e,igaz már szombatra is tervezünk egy mikulás látogatást a vajdahunyad várba,biztos sokan lesznek ott is gyerekek!
Nem tudom mi legyen...
Kicsit féltem,de azért megfosztani sem szeretném a leányzót az új léményektől!
Sziasztok! Off topic vagyok asszem, de.
Én is kismama vagyok 2010 májusra várom a babánkat. Kaptam ajándékba egy doboz Maternát, és szeretném eladni, mert már betankoltam Elevittel, és azt szedem. 100 tablettás kiszerelés, és teljesen originál, védőfólia is van rajta. 4000 Ft-ért gondoltam. Ha érdekel valakit: 0620/5340124
Sziasztok! Lengyel Gáborné.