2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Én nem kértem érzéstelenítést és nem bántam meg!
Fájt nagyon,de szerintem jó,jobb volt így!
Ha egy mód van rá most sem szeretnék!
Nekem is nagyon durván begörcsölt az éjjel a lábam,csak úgy pattantam ülésbe!
Imi mondta,hogy nyújtsam már ki,hogy meg tudja gyúrni!
Dehát könnyű azt mondani annyira ösze rántotta a görcs!
Fáj még a helyén most is!
Hűű nekem annyira bejött,hogy az első terhességem óta színte csak azzal tudok jól aludni:-))
Bár mostanában már elég ritka egy jó alvás,de a szopi párna nélkül,szerintem még roszabb lenne!
Vannak időszakok,mikor Dorkára is rá jön és akkor néhány hétig napközben ő is azon alszik,aztán megint nem!
Mi szeretjük nagyon!
Jövőhétens zerdán Imi itthon lesz úgyhogy eldöntöttük,hogy bevonulunk egy baba boltba és megveszünk mindent egyszerre ami még hátra van,rugikat,apróságokat,nem húzzuk már tovább,nincs is értelme!
Legalább ezen is túlleszünk,aztán akkor lehet koncentrálni a kórházi csomagra,mert az még tényleg a béka segge alatt sincs,pedig mostmár mondta a védőnő is,hogy legyen készen!
Sziasztok!
Hát ha álmodok,akkor elég nehéz ezt kordinálni,hogy megnézem e vagy sem!:-)
Asszem nem rajtam múlik!
Amúgy Dorkának sem láttam sosem az arcát álmomban,de a vége felé már valami horrorisztikus álmaim voltak a szüléssel,meg a babával kapcsolatban!
Biztos így vetítődtek ki a félelmeim!
Akkor van izgalom...Rossz lehet így időpontra szülni.Mármint én tudom,hogy ápr.21-én vagy már előző nap azon fogok izgulni,hogy mi lesz:S
De legalább hamar túl leszel rajta,és már rég a babázás örömeit élvezed,én meg még mindíg cipelhetem a pocakomat és itt fogok nyafogni:)
Hát igen...
Úgy érzem,hogy az utolsó pillanatra lett hagyva a felújítás,persze a párom meg mindíg azzal jön,hogy még van 2 hónap a szülésig.Ez igaz,de nekem valahogy az a 2 hónap olyan kevésnek tűnik,arról nem beszélve,hogy attól félek előbb fog jönni...
Sziasztok
Nekem is egyre inkább fáj a derekam, csontjaim, az éjjel begörcsölt a vádlim....azt hiszem egyre több nyűg lesz.:-))))))))))))
Jó reggelt!
Én tegnap nem tudtam aludni,a ma éjszakám elég jó volt.
Nekem meg a csontom fáj,úgy járok,mint aki becsinált.Nektek nem fáj?
jó reggelt ...
látom nem csak nekem volt rossz az éjszaka :( fájt a pocak a derék, állandóan forgolódtam .. és még most is fájdogál meg keményedik... ma fekvés lesz csak úgy tűnik.. bár az idő is elég nyálkás (konkrétan szakad) mást nem is lehet ilyenkor
Jó reggelt mindenkinek!
Iszonyú éjszakám volt, többször fent voltam, fájt a pocakom a derekam.
Nekem nem jön be a szopi párna, nem tudok vele aludni. Rajtam kívül ki próbálkozott meg vele éjszaka aludni?
Bízzunk benne Incónak csak a gépe kapott be vírust és vele minden rendben van!
Jó éjt mindenkinek!
Meglepő lenne a kis Annától,hogyha kibújt volna.Annyira kis nyugodt baba volt.De aztán lehet,hogy vihar előtti csend volt.
Azért remélem hamarosan jelentkezik Incó.
Aztán lehet,hogy csak tényleg bekapott valami vírust a gépe,mi meg itt aggódunk:)
Szerintem még most essetek neki a renoválásnak,mert később rosszabb.Meg ha már neki indultok akkor nincs megállás.Nagyon jó érzés,hogy már látom a fényt az alagút végén.
Most ment el az asztalos,elvileg jövőhétre meg is csinálja a szekrényt,aztán kezdődhet a mosás,vasalás,pakolászás.Már nagyon várom! :)
Rugikat még mindíg nem vettem,meg még ágyneműt és matracot sem:S,de max 2 hét múlva már minden meglesz.
Nekem azt szokták mondani ha a picivel álmodsz, hogy ne nézzem meg az arcát soha ha látszódna!
Ha nem látszik az jó..