2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
nekem keményedett..
Jön a tavaszias idő, talán ezt érezzük annyira
Megyek lányok,mert le esik a fejem!
Jó éjt mindenkinek!
Biztos ez lehet a tavszi zsongás!
Érzik a jó idő közeledtét!
Hát csodák csodája semmi baja!
Jó lila lett,de nem dagadt be és nem is repedt föl neki,pedig azt hittük,hogy ahogy duzzad majd szépen reped is a bőre!
Igazából ez ma már nagyon érett,ott lógott a levegőben mert irtó kis szeleburdi szélvész volt egésznap!
Csak már azt hittem mára megússzuk,mert épp fürdés előtt voltunk percekkel!
Kíváncsi leszek holnapra hogy fog kinézni!
Én mindíg szőke bozontos kobakot látok csak álmomban,az arcát sosem!
Pedig nincs is szőke a családban!
Hát ne is haragudj de egy anyukáról nem is lehet ezt elmondani,abszolute nem jellemző magatartás!:-P
Még,hogy elfogultság!!
Hát ilyet???!!!
Sziasztok lányok!
Látom kezd mindenki aggódni!
Én még nem aggódom, még nekem is fura, de nem parázok..még:)
Abban bízom ez is olyan simán megy majd mint az előző két szülésem..akkor nem lesz semmi gond és 3 nap múlva már itthon is leszünk:)
Ma elkezdtem már összepakolni a kórházi holmikat is magamnak..már csak a piperedolgok vannak..
Nállunk is egy szobában lesz Dorka meg Zente!
Nemsoká elkészülünk már mi is,csak a tisztasági festés van már!
Csak idő kéne rá valamikor,eddig annyi minden össze jött,legutóbbi hétvégén betegek voltunk,előtte hétvégén víz nem volt,szóval mindíg csak tolódik a dolog valami miatt!
Hétközben meg délutánonként nincs pofám Imit zaklatni ezze,eléggé fáradt így is!
Amúgy megvan már nállunk is minden,csak be kell rendezkedni!
Egyenlőre bízom benne, hogy nem. Annak idején a két lány is egyből egy szobába került, de Dorka sosem ébresztette fel Aténát. Igaz egyik gyerek sem volt sírós. Mindkettő csak nyöszörgött és már kapták is a cicit, éjszaka is.
Remélem a kiskrapek is csak nyöszörögni fog, és nem zavarja a lányokat. elvégre elvileg neki kellene alkalmazkodni. Majd elmondom neki még a kórházban a házirendet :-)
Sziasztok!
Olvaslak Titeket egy ideje, én tavaly áprilisban szültem.
A fehér csomagos pampers nagyon jó, én csak ajánlani tudom. Sokkal jobb mint a többi.
Szinte sejtettem, hogy a zöld is dominál majd:)
Biztos szép lesz!!!
Ugye majd te is lefotózod a Zétény szobáját:)
Milyen színű lesz?
Épp az előbb néztem a képeket:)
Akkor nem én leszek az egyetlen aki egy szobába tesz egy fiút és egy lányt:)
A mostani gyerekszoba csak 15m2 , majd szeptemberben , mikor már Lórika is "nagyobb" lesz, akkor átmennek a másik 25m2-be.
nagyon aranyos lett! :)
nem félsz attól, hogy Zalán felébreszti a csajokat?
Nálunk egyenlőre a három gyerek egy szobában lesz, igaz ez fent van az emeleten és az inkább csak alvós szoba. Meghagytuk a lenti gyerekszobát is, az lett a játszószoba.
Úgyhogy szegény Zalán a tündérek közé érkezik. :-)
Tettem fel képet az ő sarkáról :-) A lányok már belefektették a játékukat :-)