2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Hát igen az már tényleg tolakodás lenne!
Gondoltam,hogy estleg iwiwen üzenőfalon,írni neki,dehát ott sem volt már fent egy ideje,a másik meg,hogy engem még nem is jelzett visza!
Szerintem mindenképp érdemes babamosószert használni!!
Én Vikinek csak nemrég kezdtem a persil sensitivvel mosni a ruháit, pedig lassan 3 éves lesz.
Mindig külön tároltam és külön is mostam a ruháit( most is). És a Lórika ruháit is külön mosom majd és külön tárolom majd a szennyes ruhácskáit.
hellóka:)
hát igen, csak izgulni tudunk, és sokat gondolni rá!!!!
Én is sokat gondolok rá...
Hozzánk kb. 30 km.-re lakik. De én sem tudom kit lehetne megkérdezni, hogy mi van vele???
A bátyja ott van az iwiwen, de tőle, hogy kérdezzünk rá... kicsit tolakodó lenne.
De nem biztos, hogy van bent net.
Azért reméljük nincs vele semmi komoly
Én csak azt furcsállom,hogy mondta visz be laptopot!
Szóval tudna jelentkezni ha be is fektették!
Én már próbálkoztam,:P :) az összes közösségi portálon az összes családtagját végignéztem, nem-e van valahol kisbaba fotó, de semmit nem találtam :(
Este mielőtt elaludtam is eszembe jutott, h mi lehet vele... remélem nincs baj vele :)
Incóval mi lehet?
Nincs köztünk egy amatőr hobbi szinten magánnyomozó aki kideríthetné??:-)
A labda tényleg isteni jó,én nagyon esküszöm rá,sokat segített!
Sőt itthon is van már,igaz csak gyerek méret,Dorka kapta karácsonyra,de mikor esténként altatom,mindíg azon szoktam ücsörögni és nagyon kellemes,főleg mikor úgy érzem alulról,hogy szét feszítenek a csontjaim!
Én is sokat folyattam a melleg vizet a hasamra,meg a derekamra vajúdás közben,tényleg jó!
Nekem jobb volt a zuhany,mint beülni egy kád vízbe!
Vajúdó széket lehetett be vinni a zuhany alá és úgy csináltuk,hogy Imi be állt mögém és folyatta a derekamra,meg a hasamra a vizet!
Én külön mostam,de csak azért,mert nekem így jobb volt,de igazából nem tudnám megmagyarázni,hogy miért!
Így nyugodtabb voltam,de pl én barátnőm is mindent kézzel mosott,nem rakta a baba ruhákat gépbe!
Nem, semmi, totál csend... :l
Szerintem nem a gépével van gond, mert kettő is van nekik, emlékszem egyszer írta, h beszerzett még egy gépet.
nekünk a digitális van és a fül lázmérő!
Mindkettő jól működik, eddig még nem volt egyikkel sem gondunk..majd kiderül melyik válik be a picurnál.
Én sem szeretnék semmilyen érzéstelenítést!
Szintén úgy szültem az előző kettőt is..és igaz fájdalmas volt, de legalább átéltem és éreztem mi történik!
Utána pedig elmúlt..már csak a picurokkal kellett foglalkozni:)
Mi hagyományossal (digitális) kezdtünk (7-800 forint a patikában). Amikor Aténa nagyobb lett, már nem hagyta, hogy a popsijába tegyem - megértem, én sem szeretném. Akkor vettünk homloklázmérőt. Nekünk bevált. Bár meg kell tanuilni a használatát, mert csak a homlok közepén mér jól. Mostanra már a két lázmérővel ugyanannyit mérek mindig, de eleinte volt sokszor akát egy fok különbség is. Szóval ha amellett döntötök gyakoroljatok :-)
A sógornőm sem szereti a füllázmérőjüket, a cumisról nem tudok mit mondani, nekem egyik lány sem cumizott sosem, tehát esélytelen volt nálunk.
én azért nem merem így kijelenteni :P :) úgy indulok én is, h epi nélkül, a doki javaslatára, de simán lehet, h könyörögni fogok érte :))) nekem (szerintem) nem túl magas a fájdalomküszöböm
én beszéltem sok olyannal is, aki edával szült, és nagyon áradoztak róla, h mennyivel jobb élmény volt úgy, mint anélkül
hát, majd meglátjuk :)
drágább már mint nálunk?? amikor a tesóm gyerkőcei kicsik voltak, ők németo.ból hozatták a liberot, mert szinte félárra jött ki, hmm....
na jó, ennek már vagy 13 éve :)
Az internet átka, meg persze előnye is. Néha jobb nem tudni semmit, de én is mindig mindennek utánaolvasok és felkészülök a legrosszabbra is, de talán épp ezért van mindig minden rendben.
Biztos nálatok sem lesz semmi gond, így hogy figyelnek rád
Én mindkét lányt természetesen szültem, érzéstelenítés nélkül. Most is ez a terv Zalánnal. Dorkával a doki nagyon rá akart beszélni, de én annál inkább tiltakoztam, minél inkább noszogatott.
Nekem jó volt így, hogy mindent együtt éltünk át. Fájdalom? Hát fájt, azt tudom, de nekem nagyon bejött a labda. Azon ülve hintáztattam magam. De a fájásokkor egyértelműen befelé fordultam.
Sziasztok!
Na, voltam vérvételen, meg NST-n. Eredményem nem tudom mikor lesz, pénteken kell mennem védőnőhöz megint. Az NST rendben volt
Viszont most nagyon sz*rul vagyok. Lefeküdtem ebéd után, hogy aludjak egy kicsit, ne fájjon estére a hátam. Most fáj a hátam és elég rossz a közérzetem is, ráadásul aludnom sem sikerült :-(
REmélem ti jobban vagytok
Még pelust én sem vettem!
Viszont kaptam a mosható változatból néhány darabot (nem a textilt)..hát, nem is tudom..nekem érdekes!
Én a fiamnál akkor használtam textil pelust amikor szoktattam a bilire..és akkor jó volt, mert pillanatok alatt leszokott a pelusról:))