2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Szia!
Jó sok a táblázatban mindenki benne van!
Sziasztok!
Hogy vagytok? Hány fórumos baba született már meg?
Ezt nem tudom,vigantol csepp,úgy kell kérni!
Napi egy csepp kell belőle!
Aztán nehogy letolást kapjál legközelebb,hogy így önállósítottad magad,hívd fel inkább a védőnőtöket!
Igaz ártani nem árthatasz vele semmiképp,mert "csak" vitamin viszont ilyenkor ebben a korban nagyon fontos!
Lehet nállatok nem szokták ezt adni?
Bár őszintén ilyenről még nem hallottam!
Sziasztok Lányok!
Most írt a Zsuzsi elfolyt a magzatvíz,úgy hogy ma tuti meglesz a Hanna baba:-)))
Szurkoljunk neki,most írt megint már jönnek a fájások is.szegényke de legalább túl lesz rajta.
Jaja!
A konakionból nállunk úgy lesz,hopgy az elsőt megkapja a korházban,a másikat már itthon 1 hetesen és a maradékot havonta!
Igen, a Vigantol=D vitamin. Így sem ismerős?
Nekünk felírta a dokinéni, nap 1 csepp. Meg konakion-K vitamin havi 1 ampulla
Nekünk azt még mindíg kell csepegtetni,összesen 24 hónapig,a napsütéses hónapok kihagyásával!
A vigantol D vitamin,amihez természetes úton csak a napfényből jut hozzá a szevezet donga lábú lehet miatta a gyerek,ha nem jut ebből a vitaminból elegendő mennyiség a szervezetbe!
Állítólag angliában,ami ugye egy elég esős borongós ország,pont emiatt van sok dongalábú gyerek!
De egyébként ebből is nagy viták vannak,hogy meddig kel szedni,vagy kell e egyáltalán?
(én is egyre többször hagyom ki,mondjuk nekünk már csak április végéig kell szedni)
Konakion sem kaptatok?
Nekünk ezeket a recepteket már most előre megírta a védőnő,hogy mire jövünk haza a babával meglegyen!
Tényleg érthetetlen amit szegénnyel művelnek!
Ha minden rendben és mivel még nincs a terminus végén,igazán haza engedhetnék szegényt,mert ha amúgy nincs panasza,még megindítani sem fogják előre,van még 10 napja!
Én biztos,hogy otthon jobban érezném magam,ismerős környezetben,lehet ez jobban kedvezne a dolgok alakulásának is!
Sziasztok Lányok!
Látom nagy a láz,mindenki megy vizsgálatra:-)))
Én szurkolok mindenkinek hogy olyan hírt kapjon amit szeretne.Zsuzsitol is várom a mai híreket.
Talán ez az esős idő hátha elindít valamit nála is:-))Tényleg jó sok a babázok csoportja,de aki még egyben van az se keseredjen,mert nem sok van hátra:-))Igazán örülök hogy bekerültem ebbe a kis csapatba,jó veletek izgulni és csevegni:-)))
Hát lányok, Zalán még két hetes sincs, de már most olyan távolinak tűnik az aggódás a vizsgálatokon és a várakozás. :)
Hamarosan eljön a ti időtök is
Varratszedéskor kérdezte a doki, hogy na, mi lesz a negyedikkel? Mondtam neki is, hogy megszülni bármikor (na jó azért még nem most azonnal), meg a terhesség is, csak ugye utána jön a hosszú évek aggódása...
Húha!Óvatosan a rendezkedéssel:)
Köszi neked is!
Szia!
Nem hiszem,hogy befektetnek jósló fájások miatt!
Szia!
Na jól van,örülök,hogy minden OK!
Szia!
Akkor neked is megy a drukk!
Aztán írj,hogy mi volt...
Sziasztok!
Remélem jól van mindenki!
Az éjszaka elég tűrhetően telt, bár tegnap azt hittem meglesz a babó, mert annyira jöttek a fájások, meg keményedések. Persze szerintem csak azért volt, mert tegnap pakoltunk a szobában, átrendeztük kicsit a kiságy, pelenkázó miatt. Szóval kicsit sok volt.
Vikó, örülök, hogy minden rendben van veletek!
Edo, szorítunk, hogy jó híreket kapj! :)
Tubiani, reméljük nem kell befeküdnöd azért! Biztos minden rendben lesz!