2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Ezt örömmel hallom!
Gyors gyógyulást kívánok a sebedhez.Mostmár biztosan napról napra jobb lesz.Kenegeted valamivel?
És a cukrod kezd helyre rázódni?
Gratulálok Enmörinek!:)))
A kislányom fantasztikus, nem tudunk betelni vele. Nagyon jó gyerek, igaz néha van hiszti, mert azt hiszi hogy a tejnek magától kell a szájába folynia, nem akarja szívni, ilyenkor jól behergeli magát és ordít, de még ilyenkor is cuki nagyon :) Szeretek felkelni hozzá, mert akkor is láthatom, és nagyon jó hogy van már olyan, hogy kibír 3 órát egyfolytában, így éjfél után csak 3 körül, 6kor meg 9kor eszünk, közben alszik. Eddig csak bimbóvédővel tudott enni, ma már 3szor sikerült nélküle, nem volt eddig elég erős a kis szája, és nem tudta hogy kell. Szóval minden nap egy csoda, minden nap változik egy kicsit, legszívesebben egész nap csak fognám, ölelgetném, puszilgatnám :)))
Remélem ilyen rendes kislány marad.
Sajna én még mindig nem tudok ülni.. De azért már sokkal jobb mint mikor hazajöttünk a kórházból. 10kg ment le rólam ez alatt a hét alatt.
Kicsit legyengültem, mert a kórházban semmit nem tudtam pihenni, 22,5 fél óra vajúdás után rögtön velem volt, és elment minden erőm, annyira fáradt voltam, de ma megint azt érzem hogy jól vagyok :))A férjem rengeteget segít :) főz, mos, takarít, és persze segít a baba körül, együtt kelünk éjszaka:) Szóval minden szuper, boldog vagyok, hogy megadatott hogy anya lehessek :)))
Igen én is a liberókról hallottam sok jót pont azért is kezdtem azzal, de akkor kipróbálom a pampers-t is krémmel, ha az sem segít akkor megmutatom a dokinak.
Foga még egészen biztosan nem jön, a kis Bálintka még csak 2 hónapos.
Igen , tudom Ivett napján van a szülinapod:)
Még a 33 az belefér a baba vállalásba!!!
Persze a kor nem lehet igazán akadály, Zsuzska és Wuppie is belemert vágni és milyen jól tették!!!:)
Ha másik párom, férjem lesz... ( tényleg soha nem lehet tudni, de inkább maradnék a mostaninál:) ) Most úgy gondolom , akkor sem vállalnék már több babát!:(
Gratulálok Enmörinek!!
Tényleg jó kis súlya van a babának:)
Sziasztok írt Enmöri :D
Lakásbérleti szerződésemet 2010.0413-i hatállyal felmondták, és 10.15-kor az általam bérelt helyiség elhagyására köteleztek. Eddigi helyem, 52 cm-es hosszom és 3700 gr súlyom miatt, a csintalanságok elkövetésére egyre szűkebbnek bizonyult. Megérkeztem! Puszi: Attila, Bence
Húha, én jövő hónapban leszek 31... és a másodiknál már legalább 33...
Persze megértem, mindent megtettél azért, hogy legyen 2 szép gyerkőcöd. Tudom ezt nem szabadna leírni, de mi van akkor, ha majd még más párt rendel melléd az ég... Bár ilyenekben nem szabad gondolkodni, csakhát senki se lát a jövőbe...
Nem lehet.hogy estleg nincs köze a pelcsihez,jhanem jön a foga és az csapaja ki a popót hm?
Én libero párti vagyok amúgy,mi azt használunk!
Szia!
Nekünk a Pampers nagyon bevált anno, van sensitive is belőle, ha érzékeny a bőre a babának. Éjszakára pedig nagyon jó volt a Pampers Sleep & Play , mindig azt használtuk éjjelre és soha nem ébredt fel amiatt , hogy nedves a pelus.
A popsikrém is sokat segít , a sudocream nagyon jó!!
Azt nekem is felírták...de én sem szedtem!
Azt hiszem csak 70 százalékban "véd".
Na és nekem a normál fogamzásgátlótól komoly ízületi problémáim lettek . Egy másik fajtától pedig minden éjjel rosszul voltam, többször el is ájultam.
Tudom nem a legjobb topic, de legalább itt vannak anyukák.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy milyen pelust vegyek, eddig Libero Mini-t használtunk, de kipirosodott a popója és sokszor sír, erre tudok gondolni, csak, mivel nem akarok még ezer fajtát kipróbálni esetleg nem tudtok valami tanáccsal szolgálni, hogy melyik a legjobb?
Van ám fogi gátló,amit szopi alatt is lehet szedni,nekem a nőgyógyász annó azt írt fel!
Csak vigyázni kell vele,mert ha ingadozik a tejmennyiség,akkor már az is kevésbé megbízható!
Én ezért nem is kezdtem el szedni,nem mertem mert nekem mindíg váltakozott,hol eléggé megcsappant,hol felgyülemlett a tejmennyiség!
Már nem!!!
Tudom, sokan ezt mondják amit írtál...
De én már nem szeretnék , az tuti!
Ez már a 4. terhességem, volt 2 sikertelen.
Lesz egy fiúnk és van egy lányunk:)) Ez épp ideális!
Na és a korom is közre játszik. Ebben az évben már 32 éves leszek, és bizony érzem, hogy mennyivel nehezebb most minden, mint 3 évvel ezelőtt Vikivel.
Most én is gondolkodóba estem, hogy mi lenne majd szülés után a legcélszerűbb védekezés...
Nem tudom, hogy a végleges dolgot megcsinálják -e . Azt tudom, hogy volt valami , hogy már 18 éves kortól lehetne...de , hogy végül mi lett a végén törvénybe iktatva, nem is tudom?!
Ma Lórika sem mozgott annyit az NST-n, ébresztgetni kellett. De végül jó lett a vizsgálat eredménye.
A tapsolásra felébredt.
20.-g nem is kell mennem a nőgyógyászhoz. Ha csak addig nem lesz valami...:)
Bár most úgy érzem nyugi van odabent, lent.
Pedig már teljesen nyitott a méhszájam, de fájások nincsenek.
A szülésznő mondta, hogy most 3 napja senki sem szült itt a kórházban.
nekem a 2 bratyó között csak 15 hónap van... anyu is így járt...
mondjuk nemsoká szeretnénk majd kistesót mi is, de vagy 2 év múlva...
jól vagy? Lórika?
Szia Incó!
Anna is szépen fejlődik és egyre szebb lesz!!!
Szegény ikrek...
Valóban teherbe lehet esni:)
Én is mindig izgultam, mivel Viki májusban született és majd csak december végén kezdtem újra menstruálni...
nekem meg katonatiszt volt az egyik, akinek ikrei voltak. este mikor sírtak megrázta őket és mondta, hogy kussoljatok már el, mert aludnék...
kemény csajszi lehet, de sajnáltam a gyerkőcöket...
amúgy mosat volt a védőnéni és a doktornéni. anna nagyon oké, figyelmes, élénk.
még azt mondja a védőnéni, hogy tudom, hogy a szoptatás alatt teherbe lehet esni? a kis szerény védőnéni miket feltételez:))) vagy rám van írva?
Erika!
Mi újság?Milyen a kis Miriam?Azon kívül,hogy gyönyörűséges...
Ja értem...
Akkor tényleg jobb is így!
Szorítok,hogy történjen valami!
Remélem el kezdesz tágulni, én nulláról indultam... Jó hogy kaptál haladékot hétfőig!!! Az meg hogy bent vagy csak jó, legalább jó kezekben vagy! Mondjuk nekem 2 olyan szobatársam volt(egymást váltották) akik még a nagyszüleimnél is jobban horkoltak.
Szóval remélem minden rendben lesz!Készülj és pihenj addig is! :)
szorítunk neked, mert babával sem jó a kórház, nade egyedül, várakozva...
kitartás