2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
mi is csak azért, hogy hűek legyünk a fórum címéhez :D
nagy gratula mevinek meg marcikának
Persze, majd megírom mit mondott a dokibácsi! :)
Na most nekem is mennem kell!
Sziasztok! :)
Az jó jel! Mármint a pakolhatnékod! :) Talán hamarosan itt az idő! :)
Azért persze vigyázz!
Én nem mertem teázni...
Zsuzsi tényleg nagyon megszenvedett....
Azt hiszem egy kicsit takarítok még,mert apa jön haza szombaton és szép rend fogadja már....!:)Majd benézek.....nagyon pakolhatnékom van még mindig...
Hát igen!
Mondjuk én annyira nem is viszem túlzásba, de azért kíváncsi leszek, holnap mit mond a doki.
Ez jó hír!
Nagyon ügyi baba!
Akkor már neked sincs sok hátra! Legalábbis szerintem! :)
Én is iszom a málnalevél teát, és nekem is volt tőle fájásom. Viszont, hogy odalent mi újság, azt nem tudom, majd holnap megyek dokihoz! :)
Biztosan minden rendben lesz! :)
Persze megértelek, mert már én is nagyon várom a kistesót! :)
A kisfiam ennyi idősen már a karomban volt. Kíváncsi leszek most mennyi ideig bírom majd kihordani!
Hát az tök jó!
Nálam semmi,csak a csontfájdalom:S
Én iszom a teát.Nekem nem fájásom van tőle,hanem hasmenésem:SLegalábbis szerintem attól van.
Sziasztok!
Gratulálok a nagymamának is! :)
Természetesen a nagymamák is járhatnak a fellegekben a boldogságtól! :) Szép nagy lett az "pici" unoka!
Jaj, megnéztem Hanna babát is! Olyan édes! Milyen boldogság is ez! Most már én is kezdek türelmetlen lenni! :)
Wuppienak küld el az adatokat!!
A fórum babáinak táblázatába ha benézel akkor ott láthatod miket kell elküldeni.
sziasztok :)
GRATULA az új babákhoz, és a nagymamának is :):):)
jajj olyan jól telt ez az éjszakánk :) kezdünk egymásra hangolódni szopi közben ... apa már fel sem ébredt olyannyira nem sírtunk :) egyből szívta a cicit :) tegnap leesett már a köldökcsonk is és olyan jókat alszik ... :) ma már én is pihenten ébredtem, azért ilyet már rég éreztem :D
De igen...
Elment a nyákdugó és a nőgyógyász azt mondta teljesen nyitott a méhszájam... és még sincs semmi!!!
Mármint fájások nincsenek! Tegnap nagyon sokat mentünk ide-oda este azt hittem lehet lesz valami, mert volt néhány fájásom, de csak vagy néhány és hamar el is múlt.
Szóval nem tudom mikor lesz ebből szülés.
Nem iszom a málnalevél teát, de lehet szombaton elkezdem. Attól mindenkinek volt egy kis fájása.
Szia!
Neked már tényleg szinte "órák" kérdése és anyuka leszel!!
Nem akarsz a táblázatba bekerülni??
Jó reggelt mindenki!
Szegény Mevi,de azért jó neki,hogy már túl van rajta!
Lehet,hogy már Vevináékat is hazaengedték.
Ivett!De nálad azért törénik valami nem?Vagy nem te írtad,hogy már elment a nyákdugó?
A nagymamának én is gratulálok,és jó egészséget!Egy babának mindenki nagyon tud örülni.Nálunk még a szomszédok is úgy várják,mint a messiást,pedig nem is ismernek:)
Incó!Nálunk már elmúlt a koraszülés veszélye,úgyhogy ezért nem bánjuk ha kb 1-2 héttel előbb megérkeznének a babók!
Sziasztok!
Viszonylag én is jól aludtam, csak 4-szer kellett pisilnem az éjjel...
Lórika is nyugiban van most a pocakomban.
Tegnap este néztünk egy nagyon izgi filmet és közben egyfolytában mozgott, biztos ő is izgult velem.
A héten pénteken és szombaton nem lesz a nőgyógyászom, remélem nem akkor akar kibújni az én drága kisfiam...az nagyon nem lenne jó!!!
Elhiszem!:)De az a lényeg,hogy minden jól alakult nálatok is!Én is gratulálok a két új babához!:)
Már nagyon izgalmasak ezek az utolsó napok,mert nem lehet tudni,hogy mikor kezdődik el...:)
Sziasztok!
Örömmel olvastam, hogy van 2 babánk és egy nagymamánk:). Gratulálok mindannyiuknak.
Akik még egyben vannak ne türelmetlenkedjenek! Én mindent megadtam volna, hogy eddig hordhassam Annát...
Én is gratulálok a nagymamának!:)
Nekem két nap van a kiírtig,én is valamikor azt hiszem,hogy na, lesz valami,aztán mégsem...De ma éjszaka kivételesen én is nagyon jót aludtam....meg a kisasszony is visszább vett a tempóból....mozog,de nem úgy,mint eddig,szegénynek már tényleg nincs helye,de ezek szerint csak jól érzi magát bent:)
Hát istenem nna valakiknek pontosnak is kell lenni!
Azért én is azt szeretném (AKAAAAAROOOOOM!!!!!),hogy itt legyen már a baba minnél hamarabb!
Nekem nagyon változó a hozzáállásom,egyik nap azt hiszem,hogy közeleg az idő és hamarosan történni fog valami,a másikban meg azt,hogy ki húzom a végéig!
Most is így érzek,végig aludtam az éjjelt,egyszer sem kellett felkelnem,ébrednem semmiért nincs semmi kínóm nyűgöm!
Kedves áprilisi kismamák!
Már hónapok óta olvaslak benneteket,de mivel én nem kismama hanem --most már 2 napja--nagymama-vagyok így soha nem szóltam hozzá a fórumhoz.Nap mint nap örömmel olvastam soraitokat és ugyan úgy drukkoltam nektek mint a lányomnak a babavárás örömeihez.Boldogan látom,hogy sorban érkeznek az áprilisi babák,amihez mindenkinek külön-külön szívből gratulálok.Aki még előtte van a nagy eseménynek türelmet és kitartást kívánok.
Amiért írok nektek, az az én határtalan boldogságom, és gondoltam megosztom veletek,ha érdekel benneteket.Ápr.12.-én megszületett az én "kis" unokám is.Bálint baba 4480 grammal és 55 cm-el érkezett és természetesen mint elfogult nagymaminak--gyönyörű.Kívánok mindenkinek sok-sok örömet és boldogságot,aki még most várja babáját annak könnyű szülést és egészséges kisbabát.
A nagymamik is járhatnak a fellegekben a boldogságtól?????Mert én igen!
Most én is úgy érzem:(
Biztos azért is siettetném a dolgot, mivel itt szinte mindenki hamarabb szült a kiírtnál...
Még van hátra pedig 10 napom!
Végülis Viki is a kiírt napon született.
Lehet Lórika is a nővérkéjét követi:)