2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
amúgy meddig várhatók a mellékhatások? tudja valaki?
ez a borogatás jó ötlet majd én is borogatom neki..
Szegény szurisok:(
Biztos a melegtől is K.O.-k,Norbi is jól alszik kivételesen...
Incó, most nem cserélnék veled!
Kitartás! Küldtem neked egy négylevelű lóherét, ez tuti szerencsét fog hozni! :)
Máté is alszik azóta.
Borogatást tegyél a kis lábára, és ma ne vidd ki a dög melegre!!!
Én vizes papírzsepit tettem rá, és ramofix hálóval rögzítettem, utálja is :)
Sziasztok Csajok!
Mi is túlestünk ma a 2. hónapos szurin. Kettőt kapott! Ezt nem mondtátok :)
A szívem majd meghasadt.
Egyet a jobb egyet meg a bal combikájába.
Mikor beszúrták neki negyed percig ordított/szuri, aztán egyből öltöztettük, betettük a járgányba és már el is aludt. Mikor felöltöztettük anya ölbe vette, úgy bújt hozzá... biztos tudja nálunk biztonságban van. Mikor elindultunk itthonról vigyorgott édesen, nem tudta mi vár rá.
Izgi volt az éjszakánk, 2.30 óta fent voltunk. Nem azt a tápszert adták a patikában ami a receptre fel volt írva és görcsölt egész éjjel szegény töpörtyű. Egész délelőtt alszik, - most is - remélem nem lázasodik be. Borogatom neki a combikáit. Nem jön be neki. Utálja már a ramofix hálót amit ráhúzok a lábára :)
57 centi, tegnap mázsáltuk, a tőkesúlya a gyermeknek 5.05. Éhesen, pucéran :)
Belegondoltam, ha fel van öltöztetve, és mondjuk pisis a pelus meg jól van lakva akár 5.5 kg. Nem gyenge :)))
Ma a patikában 22.000,- Ft-ot hagytam ott, tegnap közel 8.000,- Ft-ot. A rota elleni injekciója 17.900,-/ db. Most egyet kiváltottam, de még egyet ki kell majd váltanom. 34.000,- Ft a két oltás. Jó mondjuk ez nem kötelező, de ha esetleg bekapja a vájruszt, sosem bocsátanám meg magamnak.
Olyan édes... galléros póló van rajta :) megzabálom!
sziasztok,
túl vagyunk az oltáson... úgy sírt a tündérem... már majdnem engem is vigasztalt a dokinő :D
remélem nem lázasodik be és egyéb mellékhatás sem lesz....
csajok.. eddig a szeles esős idő miatt nem tudtuk nagyon kivinni őket most meg a dög meleget nem bírják... :D azt se tudja az ember mikor mit adjunk rájuk ... lehetne köztes idő :D 22-25 fok :D szélcsendes napos idő :D
A sétánál van olyan hogy a Krisztával mi is ölben cipeljük a töpörtyöket, mert nem maradnak a kocsiban..de a levegőzés azért kell:)
Nálunk is van olyan hogy csak kínlódik a fáradtságtól, de csak azértse alszik..inkább hisztizik, mert ha ölbeveszem hangja sincs!
De szerencsére ez már nem gyakori..
Most a meleggel küzdünk..
De Évi ajánlották az almát, csak nem merem kipróbálni így a vizsga előtt, mert félek, hogy újra jön a hasfájás.
Hogy izgulok-e? Igen azt hiszem teljesen ki vagyok mostanában bukva. Irigyellek is benneteket, hogy felhőtlenül tudtok babázni, meg pihenni... Én mindig azt lesem, mikor tudok egy kicsit tanulni. Sose aludtam még egyet a lányommal délután, de egy filmet is nagyon régen láttam már. Megfáradtam és most a tej miatt is bűntudatom van. Tuti a stressz miatt van kevesebb...Sose csinálok többet ilyet az tuti.
Napozóban és zokniban.Csak az az érdekes,ha ölbeveszem elhallgat,úgyhogy tuti hiszti!
Norbi,dettó ezt csinálja,már köhögök és fuldoklik,de nem hallgat el,míg fel nem veszem.Általában akkor szokott ennyire kiborulni,amikor nagyon fáradt,csak nem tudom,hogy akkor miért nem alszik a sírás helyett:)
Ok,mindent megpróbálok:)
Nem is biztos,hogy szükség lenne rá,de nem tudom előre kiszámolni,hogy hogy fog esni az etetés,és az a biztos,ha van tartalék.
Az az érdekes,hogy nem mindíg 2 óránként akar enni,mert pl este 6 órát simán kibír.
Én mondjuk szoktam adni neki egy kis teát,hogy azzal oltsa a szomját.
Egyébként meg úgy vettem észre,hogy mostanában nagyon rákapott a cicire és inkább csak cumizni akar,mint enni,mert ugye 15-20 perc után,amikor látom,hogy csak aludna rajta és nem nyel,akkor elveszem tőle és akkor 1-2 sikoly,hogy hogy képzelem,hogy nem hagyom őt ott aludni,aztán annyi.
Szerintem csak játszik velem:S
Ti is nagyon ügyesek vagytok!
Nem tudom az én fiamat mi lelte,2 hete mintha kicserélték volna.Eddig semmi gond nem volt leszámítva a kis görcsöket,de most annyira hisztis,hogy még sétálni sem merem kivinni,mert a kocsiban sem marad meg mindíg és olyankor torka szakadtából ordít.A nappali alvás is nehézkes,pedig látom,hogy álmos,de képtelen elaludni.
Lehet hogy fogzik...vagy ennyire gyorsan ölbe lehet szoktatni egy gyereket?
Tényleg gőzöm sincs!
Gratulálok,nagyon irigyellek!!!
Megy a drukk az oltáshoz:)
Még nem,de úgy terveztem,hogy júliustól visszamegyek 3 órára dolgozni(persze csak igény szerint).
Mindenesetre tápszerezni nem nagyon szeretném,bár azért addig még van kb 3 hét,addig még sokminden történhet.
És ha nem ízlik neki akkor mit lehet tenni?Van más választása?
Sziasztok!
Akkor ezekszerint fele annyi idő alatt is termelődik elég tejcsi?Mert ugye ha tegyük fel 3 óránként szopik,akkor ha megszoptatom a jobból és a balt lefejem,akkor ugye a balnak csak 3 órája lesz telítődni,és nem 6.
Húh,ez nem tudom mennyire sikerült érthetőre:),de ennyire futja:)...
Mi is csak kis bodyban sétáltunk, Hanna is leizzadt hosszú naciban:)
Élvezte ő is a csupaszkodást..bár én a zoknit rajtahagytam!
Incó! Már csak egy hét tanulás :))
Izgulsz már?? (bár gondolom sokadik diplománál már nincs akkora para, mint az elsőnél)
Sziasztok!
Lili már csak rövid ujjú bodyban sétál :P Tegnap délelőtt még volt rajta rövidnaci, meg zokni, szegénykém úgy izzadt, úgyhogy délután ahogy kivittem, elkezdtem lassan vetkőztetni, és végül a zokni is lekerült, nagyon nagyon élvezte a babakocsiban a "meztelenkedést"(bodyban). Ja, délután 31 fok volt nálunk.
Edo!! Próbálj meg éjszaka, hajnalban fejni!!! Akkor biztos, h van, mert alvás alatt termelődik a legjobban.
Én azt vettem észre, beszélgetek mostanában sok anyucival a séták alkalmával (is), és aki egyszer tápszert adott, és helyette akkor nem fejt, mindnek megcsappant a tej.
Viszont ha nem tudsz fejni szopi után, és 2 óra múlva sír Norbi, akkor elég valószínűnek tűnik az éhség. Ja, és ha meleg van, akkor többet akarnak szopizni, mert a szomjukat is azzal oltják.
Nálunk már jó pár napja kimarad az éjféli szopi, ezért a hajnali kajánál kifejem azt az adagot. Én eddig nem túl sok tejcsit tettem el, mert 10-20ml-ket tudtam csak szopi után kifejni. Most viszont már van vagy 7 adag :) Így hajnalban negyed órával tovább vagyok ébren,viszont van tejcsi.
Incó, én is így vagyok, legalább 4-5hónapig legyen, utána lazábbra veszem.
Nálunk az esti etetés már két ciciből megy, és úgy lakik csak jól :(
A reszelt alma levét nem tanácsolták a könnyebb kakiláshoz??? Több anyukától is hallottam, h bevált, valaki mondta,h hígította egy kis vízzel, állítólag hatásos.
Sziasztok!
Már mi is így kelünk pár napja..este 10 körül elalszik és csak reggel ébred fel fél6-6 körül:)
Eddig is csak egyszer ébredt fél3 körül és pici szopi után aludt is..de mostmár végig alszik:)
Napközben viszont egyre többet van ébren és beszélget, figyel mindenre:)
Wow! Ez tök jó!
Nem lesz semmi baj az oltással nyugi. Kicsit több odafigyelést igényel majd, de tutira nem lesz gond. Anna egész jól viselte eddig a 3 oltást.
Jó reggelt mindenkinek :)
képzeljétek megvolt az első átaludt éjszakánk :) fél10kor aludt el és 6-kor kelt :) na nem mintha eddig gond lett volna az éjszakákkal, mert 1x nagyon ritkán pedig 2x kelt fel enni....
ma megyünk az oltásra :( már előre félek mi lesz :S
Amúgy jó reggelt!
Anna megont 8 órát aludt, most meg a szobában beszélget a macival:)
Be nem áll a szája... napról-napra többet beszél. Viszont én csak 4 órát aludtam. Másra használtuk az időt:) Most persze alig nyílik ki a szemem:)