2009.10.26. START!!! Gyere fogyizz velem!!! (beszélgetés)
Sziasztok! Látom azért zajlik itt az élet... :-)
Én is a sajátos diétámat csinálom,(Kalória és a szénhidrát számlálást),de nagyon jó ötletnek tartom,hogy itt megbeszéljük a dolgokat és támogatjuk egymást!
Én 6 napig birtam a sok gyümis diétát utána már annyira kívántam minden kaját csak a gyümit nem .
6 nap alatt 2.5 kiló minusz de ebből fele vissza is jött. Az a baj hogy én nem bírom hosszútávon.
Szeirntem az eredeti jobb! Sok gyümölcs, zöldség, az nagyon jó, csak meg kell szokni, hogy nem leszel teli tőlük. :)
Én is jól haladok, bár az első nappal nem szokott gond lenni...
sZIASZTOK CSAJOK! BOCSI DE ÉN ÚGY DÖNTÖTTEM , HOGY INKÁBB BIZTOSRA MEGYEK ÉS ELŐ KERESTEM AZT A DIÉTÁT AMIVEL EDDIG IS FOGYTAM ÉS INKÁBB EZT FOLYTATOM EZT NEKEM EGY SZEMÉLYI EDZŐ TANÁCSOLTA ÉS KÉSZÍTETTE HA VAN KEDVETEK TI IS KEZDJETEK NEKI SZERINTEM EZ INKÁBB ÉLETMÓD VÁLTÁS MINT DIÉT DE AZ A LÉNYEG HOGY HASZNÁL LE ÍROM NEKTEK . FONTOS SZABÁLYOK:
- 3 óránként kell enni.
-inni kell 1,5 liter folyadékot
-kenyér helyett abonett , pufi rizs ajánlott.
-oda kell figyelni az adagokra lehetőleg műzlistálból egyél.
-Barnarizst fogyassz.
-Edzés után csak fehárjét fogyassz.
-a bundázott husikat kerüld , ha mégis bundázni akarod akkor rizsliszttel.
-a felesleges kalóriákat kerülni kell.
-ha nagyon "muszáj" akkor csak 1 héten fogyassz édességet , de próbálj abból is diétásat választani.
- soha ne lakj jól!!!
- szedd szét az adagokat és próbálj úgy enni , hogy a hússal ne egyél köretet csak zöldséget ill salátát , ha pedig köretet kívánsz akkor ne egyél hozzá husit!
-tudatosan kell étkezni!!!
-tartani kell heti 1 majd később 2 ill. 3 nap lékúrát is mert ez jól tisztít és fogyaszt.
LÉGY FITT MINDÖRÖKRE!!!
Van egy konkrét egy hetes étrend is hozzá amit lehet változtatni az alábbiak alapján és le van írva a lénap is részletesen , hogy akkor mit kell enni és azt hogy lehet el készíteni.
Vannak még ajánlott zöldségek és gyümölcsök is írva és recept is van . Hát ez kb. a lényege a diétának , ezt csináltam és szerintem újra csinálom is sőt szerintem ez már életmódváltás nem diéta.
Sziasztok!
Én is ma kezdtem el fogyózni. Megpróbálok veletek tartani, remélem elég kitartó leszek:-) Nekem a hormonok játéka miatt jött fel jelentős súlytöbblet, ettől szeretnék megszabadulni. (Mérni nem mérem magam, úgyis hazudik:-))
Elhatároztam, hogy kevesebbet eszek, semmi kenyér, és otthon mozgok is:-) A mai kajám tea mézzel (legalább nem cukor) és kajaszálítós cégtől egy kisebb adag husi körettel. Eddig:-) Vacsira gyümölcslevet (frissen facsart) és salátát tervezek enni. Salátát csak akkor, ha nagyon nem bírom:-)
Hali!
Lehet még csatlakozni?
Szerintem mozgás nélkül a diéta csak önkínzás, egy idő után a szervezet beáll a kevesebb kajára, és nem megy le egy deka sem! Én kb 2 hónapja kezdtem rendszeresen mozogni: a párommal megyek heti egyszer az edzőterembe. Igazából először csak azért jártam, hogy többet legyünk együtt, de megtetszett, főleg, hogy diéta nélkül ettől a kevés mozgástól 2 hónap után belefértem a 2 számmal kisebb nadrágba! Kb. 4 kilótól szabadultam meg, és feszesebb combom, fenekem, karom lett.
Most aztán belehúzok! :-)
A bécsi diéta:
Hétfö:reggeli: 2 db sajt, 5 dkg párizsi, 3dl tej/edéd:1 db zsemle, 1 db fött virsli, 2 db alma/vacsora:2 szelet piritós, 1 db banán
Kedd:reggeli:5 dkg trapista sajt, 3 dl tea, 2 db piritós/ebéd:20 dkg hal roston, krumpli saláta/vacsora:1 db zsemle, 1 kefir, 1 db fött tojás
Szerda:reggeli:2 db tükörtojás, 2 db piritós, 1 db paradicsom/ebéd:20 dkg zöldségköret(párolt), 5 dkg reszelt sajt/vacsora:5 dkg pulykasonka, 2 db alma, 3 dl tea
Csütörtök:reggeli:2 db fött virsli, 2 db piritós, 2 dl tej/ebéd:20 dkg párolt csirke, 1 adag gyors rizs/vacsora:2 db alma
Péntek:2 db sajt, 5 dkg gépsonka, 3 dl tej/ebéd:3 tojásból rántotta, 1 db paradicsom/vacsora:1 db zsemle, 1 db kefir, 1 db alma
Szombat:reggeli:1 db fött tojás, 5 dkg párizsi, 2 db piritós/ebéd: 20dkg fött marhahús, krumpli saláta/vacsora:3 dl tej. 1 db alma
Vasárnap:reggeli:2 db fött virsli. 1 db zsemle, 1 db paprika/ebéd:húsleves üresen, 20 dkg csirke roston, zöldségköret/vacsora:heti vacsora bármelyike
Alapszabály:CUKOR, ZSIR, ALKOHOL TILOS!!! Legfeljebb kevés olaj
ITAL:VIZ VAGY ÁSVÁNYVIZ
A diéta 2 hétig tart, ebédet és vacsorát nem szabad felcserélni
A diétát hétfön vagy szerdán kell kezdeni.
Mi a véleményetek erről a diétáról , szerintetek lehet vele fogyni???
én is ma elkezdtem fogyózni! Nagyon vékonyka szelet kenyér, nagyon vékony felvágottal, és paradicsommal.
Hát egész nap csak kaján jár az eszem..hogy fogom kibírni...
Páromnak rendesen kell főznöm.. én meg csak sovány kajákat ehetek mátol..de muszáj, mert naaagyon gömbölyödök..
Sziasztok!
Ma elkezdődött...
Hát sajnos nem csak ön értékelési problémáim vannak hanem tényleg van gond a súlyommal is mert 168 cm és 77 kiló vagyok elég sok feleslegem van.
Nekem elég gáz történetem van .
Én úgy nőttem fel hogy mindig a duci kislány voltam aztán ahogy ált.iskolából elballagtam a középiskolába csinos volt mindenki csak én nem.
A súlyom ekkor már 96 kiló volt és el döntöttem hogy tényleg lefogyok ez kb februárban volt és nyáron 75 kiló voltam és még mindig elégedettlen magammal aztán decemberre 62 lettem ekkor ismerkedtem meg a párommal is és dec. 18.-án lesz 5 éve ezért szeretnék addigra fogyni amennyit csak sikerül , hogy újra olyan vagy legalábbis hasonló legyek mint akkor voltam.
Aztán kb 1 évig tartottam a súlyom és utána már nem figyeltem oda és addig híztam még 92 nem lettem és akkor jöttem fel erre a fórumra és azóta már 77 kiló vagyok.
Hát kb. ennyi az én kis történetem , de ha most végre sikerül lefogynom akkor nem fogom hagyni , hogy vissza hízzak egyszer már el csesztem a csini alakomat még egyszer nem fogom!
Bocsika, de ha a 77. fogyókúrás topicot indítod, akkor sem fogsz lefogyni addig, amíg a túlsúlyod okával nem foglalkozol.
És üzenem minden huszonéves túlsúlyosnak: nézzen utána, mitől kövér (ha egyáltalán az, és nem önértékelési zavarban szenved - akinek nem inge, ne vegye magára!), és ha már megvan az ok, akkor könnyebb az orvoslás is.
Sziasztok!
Van köztetek aki nagyobb súlytól szeretne megszabadulni? Nekem 30 kg plusszom van.
Én is bevásároltam. Végülis sok zöldség és gyümi van az én diétámban is. A naplőmba készülök írni, hogy mit is eszek éppen aznap...Illetve mit ettem...előre nem írom be. :)
Kinek miért nem sikerült eddig a fogyi?
Nekem azt hiszem a mtiváció hiányzik, pont az ami miatt Zsanzi is fogyizni akar! Egyébként titok, hogy mi lesz december 18-án?
Sziasztok lányok!
Zsanzi invitálására én is benézek hozzátok! :) Igaz én nem egészen ezt a diétát csinálom, de olykor hasonlít hozzá! Kalóriát számolok. Általában 1000 kcal körül eszem. A déli ebédemet két részben eszem meg, a többi kajám nekem is zöldség, joghurt esetleg kétszersült felvágottal! Nagyon szurkolok nektek és figyelemmel kísérlek titeket! Ügyesek vagytok, meg tudjátok csinálni!!! :D
Halihó!
Holnap START!!!
Kitartás!
Meg csináljuk , csinik leszünk.
Sziasztok! Én 6 kg-tól szeretnék megszabadulni karácsonyig! Tehát szívesen csatlakozom!
Bár én már 5 napja elkezdtem "valamit",de csapatban talány könnyebb lesz! AKKOR HAJRÁ!
Majd még délután jövök addig gondoljátok át a diétát. Most megyek a boltba .
SZIASZTOK!
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- 2005 decemberi gyerekek
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- 2011. január 2-től fogyizzunk együtt 90 napossal
- Szoptatós kismamák, hogy fogyizzanak, vagy mozogjanak?