2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
nekem a ref. érték a papíron az IgG-nél <2,0... és ez 35,1.... az IgM-nél <0,500, ami nálam 0,138...
na akkor most megnyugodtam, nagyon szépen köszönöm!
ezt találtam:
A terhesség alatt valóban tanácsos a cicával kicsit távolságtartóbban viselkedni, ez a baba érdeke. Az emelkedett IgG szint valóban korábbi fertőzöttséget mutat, jelenleg baj biztosan nincs, hiszen az IgM szint nem magas, és ez mutatja a friss fertőzést
nálam IgG 35,1 IU/mol... akkor ezek szerint ez is régi lehet?
köszönöm, hogy megnézted.
azt írja IgG>15 IU/ml korábbi vagy akut fertőzés
nekem 117 IU/ml ezért negatív
sziasztok!
megvan a vérleletem... azt hitem, hogy teljes vérképet néznek, hát nem..... ha már ennyi vért levettek, miért nem néztek meg mindent????
na mindegy.
nem tudjátok,hogy mennyinek kell lennie a toxonak? úgy értem, milyen értéktől számít pozitívnak?
Szegénykém!
Én is 9 hetes vagyok. Most 1000-el dobog a szívem. De látom optimista vagy, ez jó. Nekem 20 hetesen vettél el a fiamat 5 éve.
Ha van melletted egy szerető, segítő társ, az rengeteget segít. Nekem anno csak a férjem volt a támaszom, őt a műtétem előtt 2 héttel operálták-szanaszét tört a bal karja egy biciklis balesetben. 24 csavart kapott meg egy vállig érő gipszet-egy kézzel ápolt, de olyan meghatóan, édesen törődött, ápolt hogy már ettől bőgtem a végén.
Tényleg gyorsan észheztér a szervezet, igaz, nekem 7 hónap kellett hozzá, de újra itt lakik bennem Barika. És remélem, itt is marad. Nemsokára újra kelepel nálatok a gólya, ez biztos!!!
Jaj, nagyon-nagyon sajnálom! Tejesen együttérzek veled, én májusban jártam ugyanígy a 9. héten.
Életem egyik legszörnyűbb élménye volt-nemcsak a lelki dolgok miatta-a méhszájtágítótól hánytam-elájultam, borzasztó görcseim lettek. Állítalag ilyen fájdalommal jár a szülés is. Én még nem próbáltam-mármint a szülést. Készülj fel, nem lesz könnyű, de utana nagyon gyorsan regenerálódik az ember, 3 hónap múlva lehet, hogy megint pocakos leszel!
Veled érzek, gondolok rád!!!
Istenem. :-( Nagyon sajnálom!
És gyors regenerálódást és mielőbbi babásodást kívánok! :-)
nem én:)
a párom
óóóóóóóóóóóóóóó
décézel? :)