2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Pözümi 12 hetes UH-jára gondolsz? Hát az sajnos nem úgy sikerült, hogy gratulálni tudtunk volna szegénynek, mindneki vígasztalta.
(2975. hsz.) Reméljük, hamarosan kiderül, hogy csak rosszul mértek valamit és szívből gratulálhatunk a jó eredményhez.
De neked nagy gratula!!! :D
Húú igazad van. Most olvastam vissza!
Gratula mindkettőtöknek!!!
Azért arra figyelj, hogy mindig ugyanahhoz a dokihoz kerülj terhesgondozáskor, egy kézben legyél végig. Kihez mész 3-án?
Nekem a dr. Balogh nagyon szimpi volt, de a Csabafit is megnézem magamnak majd 4-én.
Van a genetikai Uh-ra beutalód? Tudod, hogy kell :D
Tényleg jók az előadások, de nekem a dokim mindent külön elmesélt, nagyon utána jártam a dolgoknak magam is, így nem volt különösebben fontos nekem. De természetesen nagyon tudom ajánlani, csak időben menj, hogy legyen helyed! :)
Anno Dr. Báint Sándor volt, hozzá magánba jártam. Fantasztikus doki, de már nem szül. Még nem voltam a fehérvári úton, most jelentkeztem be, hogy váltani szeretnék a szent jános miatt.de csüt reggel megyek genetikaira, majd 3. án sima gondozásra, de. telefonon jelentkeztem be.
Én még tapasztalatlan kismami vagyok, azt hiszem el fogok járni a tájékoztatókra. A tornát meg majd megbeszéljük.
A Fehérvári úton kihez jársz kismamgondozásra? És ki volt anno a fogadott dokid?
Ha elküldöd a képet meg írsz a szülésznénidről, azt nagyon megköszönöm. Priviben megy az emilcímem.
A nevét ha elküdöd itt vagy akár priviben nekem az is jó, majd kinyomozom :-)
Szóval a 9. héten már érdemes a Szt.Imrében szülésznő után nézni? Hát azt hittem, korai ilyesmin agyalnom.
Nem mindenki fogad orvost-eljár az Sztk-ba a szükséges vizsgálatokra, az ottani doki beutalja Uh-ra, vérvétel-EKG-védőnő stb. Ez TB alapon megy.
Aztán megindul a szülés, bemész a kórházba, és az épp ügyeletes doki világra segíti a gyermekedet a szülésznővel karölte (pontosabban a munka dandárját a szülésznő végzi, ő van végig veled)
Szülésznőt szerintem mindenképpen érdemes fogadni (még ha van fogadott dokid, akkor is, mert ő csak veled foglalkozik) Ha nincs fogadott szülésznőd és sok aznap a kismama, akkor rohangál egyik ágytól a másikig.
Fogadni úgy lehet, hogy megkérded a dokidat, kiket ajánl. Aztán felmész a netre és fórumokon utánaolvasol.
A Szt.Imrében vannak szülésfelkészítő tanfolyamok, ahol a dokik mellett meg lehet ismerni a szülésznőket is-amelyik szimpi, előadás után megkeresed. Kb. így műkszik.
A rém-dokinő a jánosban. A laborjuk fantasztikus, minden más gyűlöletes. Soha többet oda nem megyek.
Én az előző szülésemnél fogadott dokival voltam: üsszesen 7 percet volt benn. Nem azért mert "hülye", hanem mert többre nem volt szökség, vévig a szülésznő csinált mindent. Ezért nem kell most doki. A szülésznőt anno a dokim ajánlotta, mint az elképzeléseimhez illőt. Fantasztikus nőci, nagyon szeretjük egymést, folyamatosan tartjuk azóta is a kapcsolatot. Elméletileg a jobbak már az első trimeszterben elkelnek, az idő előrehaladtával egyre kevesebb az esély a normálisakra. Ha gondolod, akkor megkérdezem, hogy megadhatom-e neked az elérhetőségét, ok?
Nekem is van és az előző szülésnél is volt fogadott orvosom és én a dokimat kérdezetm meg,hogy kit ajánlana maga mellé szülésznőt. Akkor abban a szerencsés helyzetben voltam,hogy nem ajánlotta,hogy fogadjak,mert mindegyik nagyon jó és mindegyikkel szeretett dolgozni.És valóban egyet leszámítva,nagyon kedvesek voltak a szülésznők ott.
Szóval szerintem az orvosoddal beszéld meg,hogy Ő kivel szeret legjobban szülni.