2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Használ valaki Babylove olajat??? már a micsodám tele van ezzel a hülyeséggel... kentem magam rendesen, erre úgy kiszárította a bőrömet, hogy ha ráülnék egy farönkre gyufaszálnyira tudnám smirglizni, olyan száraz még a hátsóm is :DDDDDDDD
Segítség!!!!! párom szerint lassan leesnek rólam nagyobb darabok és majd belátni a testembe, mint a múmiás filmben a múmiának..... :DDDD
mi a jó fenét kenjek már magamra?
Vagy ezek a terhesolajak nem töltik be a testápoló szerepét?
Nekem is kellet,de uúgy mint neked a inkább a közepe felé.
Imo.Nagy kérdés.12.heti uh-ra lehet pár nappal előbb menni?Nekem a doki úgy adott időpontot,hogy 11.hét és 4 napos leszek,Yerinek pont 11.hétre esik.Hm?
Mennem kell egy időre!
Sziasztok!
fehérjét nézik ilyenkor
nekem az orvoshoz kellett vinnem anno, bár igaz nem a terhességem legelején
Hát igen, ez nehéz téma...a magzatvízvétel hasfalon keresztül történik, a magzatburok-boholyvétel azt hiszem hüvelyi úton, olyan, mint pl. a rákszűrés.
Holnap lesz a szülinapod! Akkor előre is sok boldogságot! Hogy fogtok ünnepelni?
Én holnap leszek 32 éves:-)
Két gyerek mellett 4 órát se lehet feküdni, nem 4 napot. Hasfalon keresztül szúrnak, vagy alulról?
Most már nagyon pirulok.... :)
Köszi....
Hát alaposan körbejártam a témát, mert ugye 38 évesen már van mindenféle kockázat, de a legtöbb doki mind lebeszélt ezekről a teszekről. Valószínű nálam magzatvízvétel lesz, amitől be vagyok tojva, de ha muszáj akkor muszáj.
Nagyon sok fórumot végigolvastam, dokikat kifaggattam, még senki sem mondta, hogy emiatt bárki is elvetélt volna. Arra kell nagyon vigyázni, hogy az első 3-4 napban szigorúan feküdni kell, max. WC-re lehet kimenni.
Caalista! Gyönyörű ez a ruha!
áááá el vagyok ájulva és romantikázom. Ugyan nekem már volt esküvőm de nem lehetne még több ? :D