2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Ne mar, en azt hittem, ez a 12. het utan mar eltunik... Mert eddig csak haromszor voltam rosszul, de akkor szornyen rosszul... akkor meg van esely ra a tovabbiakban is?
Én a kicsi lányommal voltam úgy, hogy "biztos, hogy fiú". Végig azt mondtam, hogy fiú lesz, de amikor a 20.héten azt mondta a dokim, hogy ne is számítsak fiúra, akkor mondtam, hogy nem is baj. De persze minden uh-n megkérdeztem, hogy "biztos hogy lány?" Mikor meglátott csak röhögött, és mondta, "anyuka nyugodjon meg, lánya lesz"! Na megyek be rakom a lányokat a kádba, aztán én is megyek. Jó éjt mindenkinek! Imo! Nyugi, én még a 15.héten is hánytam néhányszor!:)) Előbb- utóbb elmúlik úgyis:))) Sziasztok!
sziasztok csajszik
olyan rosszul voltam reggel azt hittem megpusztulok, iszonyatos milyen hányingerem volt:(((
13 hetes terhesnek kell lennem, hogy hányingerem legyen?:)))))))
Sziasztok!
En is kivancsi vagyok, hogy lany lesz e vagy fiu.... A parom szerint, tuti fiu :-)
Aranyos vagy. Nálunk egy nagyfiam van ha lány lesz babóka akkor is ugyan úgy figok örülni mintha fiú lenne. Eleinte "csak lány lehet" de most azt mondom mindegy, egyészség legyen.
Én is kíváncsi vagyok, csak azért írtam, hogy tesóm nem kérdezné meg. Nekem is mindegy, csak egészséges legyen az a lényeg. Mondjuk, ha lány lenne talán annyival lenne jobb,hogy örökölné a ruhákat a 2 nagytól:)) De ha fiú, akkor sem fog "csupaszon" járni:))
Én azért kíváncsi lennék. Mindegy, hogy fiú-e vagy lány a babátok egészséges legyen. Nincs mit bánkódni. A nem a fogantatás pillanatában eldőlt. Azért megértem, hogy két lány után jó volna egy fiú.
Melltartót is le kell venni mert a tappancsokat a bal melled alá, mellé teszik. A többi kézre- lábra. Nincs mit szégyenlősködj. Aszisztens csinálja amikor kész akkor megy a doki hallgatni, megnyomodatja a hasad és kész. Kb 15 perc vetkőzéssel öltözéssel az egyész.
Sziasztok!
Nagyon elfáradtam, úgyhogy most pihizek. Tegnap tesóm azt mondta, hogy ne kérdezzem meg, hogy fiú vagy lány, mert akkor egész végig azt fogom, mondogatni, hogy minek kérdeztem meg, mert megint lány lesz! Hát bánom én hogyha lány lesz, de 2 lány után jó lenne egy fiú utolsónak:)))))))))
asszem nem:)
de már nem emlékszem
ÓÓÓ.Én szégyenlős vagyok,remélem a melltartó maradhat...
csak félmeztelenre, még a gatyád is maradhat és a cipőd is mivel a csuklóra, mellkasra és bokára rakják az érzékelőket
Jó reggelt!
Hogy zajlik az EKG vizsgálat?Félmeztelenre kell vetkőzni,vagy a fehérnemű maradhat?
akkor lehet:)))
mondom én nem tudom, mivel szerintem még nincs akkora erejük hogy érezhető legyen a rugásuk, de ki tudja
Nekem furi,mert a dokinál éreztem amikor megfogatta a pocimat,hogy nyugtassam meg.akkor biztos őt éreztem.Azóta viszont már többször is felfigyeltem rá.Na persze még nagyon gyengén érzem,de tudom hogy ő az...
én néha, de még korainak tartom
így a második után is nehéz, hogy mit is érzek egyáltalán:)
Valaki érzett már valami mocorgást???
a gép rendez sorba minket nem én:))))))
Én még nem érzem a nemét,nagyon érdekel már,de a vizsgálatok eredményét azt,hogy egészséges-e azt jobban.Az a legfontosabb...
Nálam ez minden nap a kakó ivásban merül ki:)))) Most is azt iszom!
Csak október 1-re vagyok kiírva, de ha betesztek utolsónak akkor köszi:) Az októberiben ott vagyok utánad:) Ha úgy jön, mint Bálint (Ő 4 napot sietett), akkor szeptemberi lesz Kistesó.
Szóval, okt. 1. - 2. gyerek - Szent Imre Kórház Bp. - Dr. Bálint Mihály az orvosom - a neme pedig meglepetés lesz:)
Nálam eljött a kívánósság durvábbik fajtája...Egésznap meg sem álltam,nagyon hulla vk, erre eszembe jutott,hogy halacska sült krumplival...már meg is ettem,kénytelen voltam csinálni.Nem is tudom mi lett volna,ha nem ehetek halat.:o)
nem vagy bennt a szeptemberi babázók táblázatában
adatokat kérek:))
hát igen ráérsz 14-15 hét után szólni:)) de ott is csak akkor ha 4d-n néznek
Már most is szóltam (12. hét), de szinte kiröhögtek, hogy még nem lehet tudni. Mindegy én mindig már akkor fogok szólni amikor belépek:)
Annak a vkinek sajnos nagy csalódás lesz ha a következő UH-on kiderül, hogy kislány, de csak az a lényeg, hogy Te (Ti) örüljetek annak, hogy érkezik és egészséges legyen...
az én párom is nagyon fiút akart annó én viszont nagyon lányt szerettem volna, de éreztem hogy fiam lesz és hát az lett:)))))))
most viszont nagyon lány érzetem van, de majd kiderül:)
Te hogy érzed?
Sziasztok!
Én már nagyon szeretném tudni a nemét.Tegnap úgy jártam,hogy a családban valaki folyamatosan a fiúként emlegette a babámat,vagyis a fiú nevünkön.Még csak a 13.hetet töltöm.Nekem teljesen mindegy fiú vagy lány lesz.De még nem akarom névhez kötni őt.Ő pedig teljesen kizárja a lány lehetőségét.Ti mit szóltatok volna???
mindig szólj uh előtt, hogy nem akarod tudni a nemét, nehogy a doki elszólja magát:)))))))))))
További ajánlott fórumok: