2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Jelöltelek:) Nagyon helyesek vagytok:)
Megkereslek:) Van egy barátnőm, ugyanígy hívják:)ő is ott van az ismerőseim között:)De, most néztelek meg, édes a pocakod:) Én is teszek majd fel ide a Hoxára, az iwire még nem, majd ha már a célegyenesben leszek:)
De igen, Mórocz Melinda, Balatonkenese vagy Balatonfőkajár. Nemistom. :D
Sarahmina és Ancsa ti nem vagytok fent az iwiw-en?
Ja értem!
Mindenképpen megkérdezem holnap, és ha bent van és szabad akkor meglátogatom. Tudom a nevét az iwiwről. Köszönöm!
Én sem mertem a 12.hétig semmit sem csinálni, bár a dokim nem tiltott, sőt kifejezetten javasolta, hogy mozogjak. Most kezdek visszaállni a taposógépre, meg a szobabiciklire és sok-sok séta egyelőre. Most két kiló plussznál tartok.
De igen, Szt.Imrés, de a genetika a Bajcsyban van.
Azért ha ott jársz, kérdezd meg. Ha mára meggyógyult, akkor már bent van és még holnap is bent lesz. Tudod a teljes nevét? Mert ha nem, megírom priviben.
Mindig meghatódom, hogy micsoda segítőkész-együttérző-csupaszív társaság jött ezen a fórumon össze :-)))
ÓÓÓÓÓÓÓ, a Bajcsyban lesz, én holnap pont odamegyek, de az még akkor korai neki..Hogyhogy oda, Pözümi, nem Szent Imrés?
Én a 12. hét után kezdtem, előtte nem mertem. Igen, fontos a mértékletesség, nem szabad megerőltetni magad.
Kíváncsi leszek mik a tapasztalatok, csak óvatosan azért! De, valóban kell mozogni ilyenkor is. Mióta csinálod? Bocsánat nem nagyon olvastam vissza, nem ha már írtál erről, bocsi, hogy mégegyszer...
Veled leszünk gondolatban! :)
Pözümi, igen, sztem is több napig bent kell maradni, majd mondd neki, h sokat gondolunk rá!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!
Reggel f.7-re kell bemenni, aztán reggel valamikor megcsinálják - érzéstelenítenek, de ébren leszek közben. Aztán délutánig fekvés a kórházban, utána haza lehet menni. Otthon további pihi.
Pözümi azt írta, ha mára nem gyógyul meg, akkor szerdán megy be, valószínű több napra bent tartják. Ha még csütörtökön is a Bajcsyban lesz, megkeresem, és ha beengednek hozzá megölelgetem, adok neki a nevetekben is egy nagy puszit.
Ancsa ez a hasbaszuri lesz csütörtön, ugye? mert én erről írtam, a tapasztalatokat.
Ne félj, - nekem ugyan nem volt, - de sok ismerősőmnek igen, és nem vészes. Azt mondják kicsit talán kellemetlen, de semmiképpen nem fájdalmas, sokaknak egyébként még ez a kellemetlenség sem jelentkezik. Renbden túl leszel rajta. Szerencsére a munkahelyeden is rendesek, szerencsés vagy. Gondolok rád csütörtökön.
Megyek Csajok,kicsit hunyok,mert 5-kor keltem.Este bekukk.pussz.
Nagyon nagyon szorítunk neked akkor! És ez hogy működik? Nem kell benn maradnod, ébren csinálják?
Hú Ancsa,akkor nagyon gondolunk Rád csütörtökön!
Csütörtökön megyek a biopsziára, kicsit be vagyok tojva. Eredmény 10-12 nap, de ha bármit találnak, telefonálnak.
Péntekre szabit vettem ki, ugye feküdni, pihizni kell. Erre nem munkanap lett ez a mostani szombat is??? De a főnököm olyan rendes volt, azt mondta, senki nem veszi észre, hogy nem vagyok az irodában. Szóval azt a napot ellógom.
Oks. :))
Réka, sztem jó, 20 perc nem sok. Trimeszeterenként van annyira nem vészes. Én ha elfáradok vagy úgy érzem h megerőltető, akkor megállok. De sztem nem gáz.
Hajrá lányok!
Rékáról azt hallottam, hogy kemény, de jó!:)
Szuppppppppper! Nagyon köszönöm - Rékástul :-))) ez tetszik. Megy a címem!
További ajánlott fórumok: