2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ancsa én is nagyon örülök,hogy jó eredményeket kaptál a kis tökimökiről!:o)Érdekes volt,ahogy olvastam a jó hírt én is leengedtem,hogy húú,de jó.:o)
Sarah,ez szper!!!Neked is nagyon örülök!Mindjárt kezdem a jógát!:o)
KERDES!!
Erez valaki olyat, hogy ott, ahol a pufi (hasika) ajla van, az alatt van egy csik(jobb oldalon csak), ami annyira elesen faj, hogy mostmar a csipolapatom fole sugarzik. Tudom, hogy nyulnak a szalagok, meg minden, de az elso babanal az nem volt ilyen eles fajdalom. Naprol napra erosebb, tegnap meg ma mar menni sem esik jol, illetve a lepes is faj, ha a jobb labamat kell emelni.
SZERINTETEK?:(
Ancsa!
Gratulalok a kis kukishoz! Na meg termeszetesen a jo eredmenyhez! Gondolom hiaba vartad ezt az eredmenyt, azert most, hogy kimondtak, azert egesz mas lehet! SZUPER!!
Sziasztok!
Megvan az afp eredményem, 1, 2. :)) Úgy örülök.
Viszont a 19. héten lesz a 18. heti uh. :(
Vagyis csak húsvét után.
Nem tudom mi lesz a genetikain, mert Miskolcra megyek, és nagyon remélem, hogy jobb gépen nézik. Párommal beszéltük, milyen jó, hogy 19 hetesen fogja először látni a babát.Eddig mindig dolgozott mikor uh-ra kellett menni, de most ott lesz:)) Lányaim nagyon "rózsaszín masnit" várnak:))
Itt se sok minden a doki gépe, de legalább pár hetente látjuk a picit, nem úgy mint anyáink, hogy akkor látták először mikor megszületett:)))))
Igen, gondoltam, hogy ezt kell leírni, hogy táppénzbe vegyenek. Tehát én nem ijedtem meg :) csak a háziorvosom. Azért majd meglátom meddig tudok melózni, túlzásba nem viszem. Most olyan jó itthon lenni :)))
AFP vizsgálatra kell vinnem vizeletmintát?? Csinálnak vizelettesztet is? Csak mert háziorvosom szerint igen.
Sziasztok!
Csak beköszönök mert mennem is kell!
Megvolt a kötelező kórházi uh, akit érdekel mi volt ott az megtalálja a naplómban! Nincs kedvem leírni külön ide is, mert dühít ha csak rá gondolok!
Szép napot mindenkinek!
Szerintem a genetikain már tutira megmutatja magát! Ilyenkor azért jobb gépen nézik nem? Legalábbis nálam így van. A dokié sz*rt sem ér, alig látni valamit, az Sztk-ban a 12. hetin meg még a kézujjak is látszódtak.
Szóval már csak napok kérdése és kiderül. Húsvétra Te is teheted a kék v. rózsaszínmasnis nyuszit a fészekbe :-)
Nem ér, majdnem elsírtam magam....
Drága, nagyon örülnék egy kék barinak :-) Pláne ha Te csinálod...
És köszönöm mindenkinek az együttörülést!
Van egy mondás, miszerint közös öröm dupla öröm, közös bánat fele bánat. Ez annyira igaz!
Babszi, juhéééé :)
És köszönöm Neked is, meg mindenkinek a kedves üdvözlést, jól esik nagyon, még ha nem is reagálok külön rájuk. :X :)
Babszika, én is gratulálok! :-)
Én köszönöm mindenkinek az együttörülést. Úgy megkönnyebbültem, mintha 15 kg-t fogytam volna :-)
Ha más nem lesz, akkor marad a kék szalagos bárányka, jó ötlet Moki! :-)
Halihó kismamik!
Csatlakozunk Dynához és Callistához, mert nekünk is megvan az Afp eredményünk és teljesen rendben van!:) Dyna, Callista nagy gratula!
Ancsa neked pláne:)
Pözümi üdv. újra a fedélzeten!:)
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm az együttörülést, ez most olyan jól esik! :-)
A férjemnek nem árulom el-mármint azt hogy OK megmondom, csak hogy kisfiú, azt nem. Veszek majd egy kék nyulat ha találok, ha nem, max. rajzolok és azt rakom neki a fészekbe :-)
JUHHHHUUUU! Gratulálok Ancsa Andrishoz!!!!!! :))))
és persze a jó hírekhez is.
Csajszikák, felhívtam a genetikus nénit, nem bírtam magammal. Ti vagytok az elsők, akivel megosztom az infót.
Minden a legnagyobb rendben és KISFIÚ!!!
Hú de megkönnyebbültem. Szóval lesz egy pici Andriskánk :-)))