2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
:))))))))))))) a MOM-ot kell nézni... na akkor úgy látszik megdőlt ez az elmélet is, hogy ha alacsony akkor valószínűleg lány :))))))
egyébként nekem a hasam nagyon fiús pocak, mégis lány lesz, szóval ez is megdőlt :)
Azért jópofák ezek a jóslatok
Sziasztok:)!
Nekem az unokahúgom érkezik szeptemberben:).
mert itt 2 is meg van adva
van olyan érték: afp28,08
mellette MOM: 0,74
na melyik a 2 közül
ez az orvos dolga:))))
gondolj bele reggel 8 óta van abban a lyukban nagyon sok nőt megnéz ilyenkor délután fél 4-ig
kinek lenne kedve még locsifecsizni
nem de ismerem:))))))))
rendes fickó nem:))
Az értékeim:
BPD:40.3mm
Fod:53mm
Fl:26 mm
ja és mivel nekem magasabb lett az afp eredményem a normálnál,és kslány akkor ez tényleg nem jön be hogyha alacsony lány,ha magas akkor fiú.Pedig náluk a családban mindenk i fiúra saccolt.nekem mindegy.Így legalább biztos a név,mivel nem volt kedvenc fiú nevem.A férjem csak viccesen Huannak hívta.Ma kijöttük uh-ról és közölte akkor Huanita lesz.Elég vicces lenne.Amúgy Luca lesz a neve.
Talabér Luca.Jól hangzik???Gyerek korom óta azt mondogattam,ha lány lesz Luca lesz és ez azóta is így maradt.
Sziasztok!
Most jöttem haza genetikáról a rossz afp miatt.Egy héttel idősebb a baba,ezért ugrott meg az eredmény.Most vagyok pont 18 hetes.Az ultrahang szerint egészséges.A doki szerint kislány.
Imo az ultrahangot a Horváth Zoltán csinálta.nála voltál már???
Sokan voltunk, tele volt a terem.
Szerintem Neked, mint először szülőnek mindenképpen érdemes ezt az előadást meghallgatnod:))) Csak hogy jól tudj majd dönteni...
Sajnos én mostanában nem tudok majd keddenként elszabadulni, de majd nyáron 1-1 előadást azért még meghallgatok majd.
Sziasztok Mamik!
Látom jól vagytok,megnézegettem minden uh képet akinek volt:-)))
nálunk semmi különös,ma magyek dokihoz,értékeli a hormon eredményeimet,ami szerintem tökéletes.
majd meglátjuk,h ez után mi következik,lehet h zöld utat kapunk.Sőt tuti,h már lehet:-)))
Sietek utánatok.
mindenkinek puszi és vigyázzatok magatokra.:-)
Sajna tegnap kóruspróbám volt, az utolsó pillanatban jutott eszembe, nem mentem el az előadásra. Milyen volt? Sokan voltak?
Jövő héttől tutira megyek :-)
Ancsa!
Voltál tegnap az előadáson? ...csak nem találkoztunk?
Hát a fájdalomcsillapításról tartott előadás után elgondolkoztam, hogy talán a 2.-at is kibírom majd epidurális nélkül...
Eperke, küldöm! :-)
Képzeljétek, ma éjjel azt álmodtam, hogy szülök (első babát várok, saját élményem még nincs)
Irtó könnyen ment az egész, nem fájt semmim, mondjuk kaptam a hátamba érzéstelenítést-elég fura volt, egy nagy tű, a fecskendőben valami barna folyadék volt, a végén a maradékot meg kellett innom bbbrrrr.
A szülőszoba tele volt ággyal meg látogató apukával, mondtam a nővérnek, hogy itt én nem szülök, erre puffogva ugyan, de átvittek egy másik szobába, ott csak egy ágy volt, kellemes meleg, félhomály-nagyon megnyugtató volt.
Mondtam, hogy sétálnék egy kicsit. A kék flottír köntösömben egyszercsak a szülőfalum főutcáján találtam magam, ott dzsesszeltem papucsban-pizsamában :) Éreztem, hogy kicsit fáj a hasam, visszamentem a kórházba. Bementem az egyszemélyes szobámba és rögtön elfolyt a magzatvíz-nagyon furcsa érzés volt és zöld színe volt :(
Nyomtam kettőt, a doki és a szülésznő oda se ért, már kész voltam :-) Mondtam is, ezért kár volt fogadni őket meg ezt a sok pénzt kifizeztni :-)))
Aztán felkeltem és vígan szaladgáltam a lépcsőn, nem volt gátmetszésem se. Csak szomorú voltam, mert senki nem jött be minket meglátogatni :-((
És hogy senki nem készített pocakos fotót rólam, sem a születésről. . .
Bocsánat, hogy ilyen részeletesen írtam le, de annyira megmaradt bennem, pedig az álmaim nagy részére nem szoktam emlékezni. Remélem, tényleg ilyen könnyű lesz majd :)
Ma előkapjuk a fotógépet apával és csinálunk 1-2 kispocakos képet rólam. . .
Na, ezt jól megfogalmaztam. Szóval még 1x:
Eperke, az új gyeses megszorítások csak azokra a babákra vonatkoznak, akik júli 1. után fogannak.
Eperke, az új gyeses megszorítások csak azokra vonatkoznak, akik júli 1. után fogant babákra vonatkozik.
Monstro nagyon szívesen, majd infózz, hogy használt-e a tea? És én is Szt.Imrés vagyok-majd mehetünk együtt tornázni meg tanfolyamra. Te voltál már? Én 2 hete voltam először, erre rögtön el is maradt :-((
Eperke, a hasfájás elleni kismama teát össze kell mixelni gyógynövényekből. Ha érdekel a recept, amit a szülésznőmtől kaptam, neked is elküldöm.
Babszika, pihiz nagyokat, olyan csodás idő van...én meg itt dekkolok egy irodában :(
Wiki, nagyon szívesen, másoknak mindig nagyon jó tanácsokat tudok adni :)
Mint írtam, Andriskánk lesz-vagyis kisfiú
Moki, ezek a rövidítések nekem nem mondanak semmit, de ha te mondod hogy jók akkor én elhiszem neked :-) Gratula Borihoz! Ezen a keszeges beszóláson akkorát nevettem! :-)))
Nekem sajnos nincs munkahelyem,így én abba esek hogy 6év dupla gyes.
Jé,tényleg benne vagyok én is a táblázatba:)Puszi érte:)
Szia!
no para, ránk a régi rend vonatkozik!!!!!