2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma megyek a 18.heti-uhra.Úgy izgulok!Remélem nem lesz szégyenlős és a titok ki derül.Sajnos az orvos,aki csinálja nem a kedvességéről híres,azért ha látja a nemét remélem megmondja.Én sajnos megint nem látok majd belőle semmit,mert nem fordítja oda a monitort.Jön a párom is.Remélem mond neki egy két dolgot mi hol van,nehogy negatív élmény legyen neki a doki miatt.
Én voltam fogorvosnál és kaphattam érzéstelenítőt,de úgy is szólsz,hogy kismama vagy és a doki tudja mit adhat és mit nem.
Védőnőhöz is ma megyek,ott meg remélem vár az afp eredmény,amit 2hete vettek le.
Szia!
Lehet érzéstelenítőt kapni, én nemrég voltam fogorvosnál, mert itt kötelező 1x elmenni, egy fogam van amit tömni kéne, de gyáva vagyok és most nem csináltatom meg... :)
Szia! Üdv Neked is! :)
Sok sikert a 4D-hez!!
Szia! Üdv nálunk! :)
Nekem 10 nap volt az AFP!
Jó reggelt!
Szeleburdi szuperjó uh-át mára! majd írj ;)
Nem tudjuk még, talán holnap ez is kiderül. :)
Majd beszámolok róla úgyis.
Sziasztok. Gratulálok az eredményekhez és szeretném üdvözölni én is Eperkét és Monstrót.
Tudtok valamit Pözümiről?
Nálunk az AFP eredmény másnap kész volt mert itt csinálták helyben, biztos nem volt sok munkája a labornak.
Szia!
Köszönöm a választ.:) Kicsit bosszant, hogy március 30-án vették le és még nincs eredmény, bár nekem igazából nem sok jelentősége lesz, mert a jövő héten már meg érkezik a magzatvíz vizsgálat eredménye is. Remélem nem lesz semmi gond a babócámmal.
Szia.Az én kislányom tavaly szeptemberben születetett.Én is voltam a terhesség alatt fogászaton/fogat tömtek/.Nyugodtan mehetsz,megmondod ,hogy kismama vagy és a doki e szerint érzéstelenít,és belepecsétel a kiskönyvbe.
Ha rossz fogad van a terhesség alatt az még veszélyesebb a baktériumok miatt.
Szia! :)
Nálunk igen. 6.-án vették le, és csak hnap, a 18. heti UH-nál derül ki az eredménye. Picit izgulok már a hnap miatt. De ha visszaolvasol itt van olyan is, aki már aznap megtudta az eredményt, vagy 1-2 napra rá. Városa válogatja.
Sziasztok!
Már többször olvastam a beszélgetéseket és gondoltam csatlakozom. Mi a 20 hétben vagyunk és szeptember 12-re vagyunk kiírva. Szeretném kérdezni, hogy másnal is három hétig tart az Afp eredmény kézhez vétele?
Sziasztok!
Eperke és Monstro üdv a csapatban!
D.andy! lehet menni fogorvoshoz és kaphatsz érzéstelenítőt is ;)
Nekem is kellett volna mennem, de nem volt kedvem (majd jól leszúr a védőnő)
Sziasztok!
Nme jöttem a napokban,mert rajtam van valami iszonyatos fáradtság amitől alig bírok magammal,leragadnak a szemeim minden percben.
Egyébként még mindig nem éreztem mocorgást,kicsit aggodok is elmultunk 17hetesek és nem éeztem még:(Remélem minden rendben van Törpével.
Az UH még mindig olyan messze van,1hét,már anynira várom h láthassam Picurt h minden okés vele,és h vajon kislány vagy kisfiú:)
Azt szeretném kérdezni h szerintetetk ha elmegyek fogászatra kaphatok érzéstelenítőt,az nem árt a babának?Mert van egy rossz fogam amit bizony meg kellenne csináltatnom,csak már annyi félét hallottam ezzel kapcsolatban h árt nem árt,meg h meg van egy bizonyos időszak adva h mikor lehet menni a terhesség során!
Ha valaki tud nekemezzel kapcsiban segíteni,azt nagyon megköszönném!
Egyébként gratulálom a jó eredménekhez,a kisfiúkhoz,kislányokhoz és a mozgásokhoz,remélem énis hamarosan megtudhatom h milyne szuper érzés!
Szép napot midnnekinek,vigyázzatok magatokra!
Mi nem kérdezzük meg, hogy fiú vagy lány, bár nagyon kíváncsi vagyok:)
Bálint fiam (2 és fél éves lesz júniusban) szerint tuti lány:) Azt mondja Sárúúúúú.
Azért én arra készülök lelkileg, hogy Brúnó aztán majd nagyon örülünk ha Sára:) De azért ez bíztató, hogy ez lányra jellemző:)))
Szia Szilvaaa!
Az értékeid jók!Ha megnézed, hogy AFP: 29.41 Ez jó hiszen ott van mögötte ,hogy mettől meddig fogadják el.(20.00- 50.00-ig)
A többi szintén határértékeken belül van. Megnyugodhatsz. Az enyém is majdem ilyen és azt mondták rá, hogy lányra jellemző. Kíváncsi leszek mert még szégyenlős a mi Babókánk.
Ti tudjátok már, hogy mi lesz?
Sziasztok!
Tegnap voltam AFP vérvételen és már du-ra meg is volt az erdmény:)))
Ahogy én megítélem jónak tűnik, de azért leírom és ha vki ért hozzá vagy össze tudja a magáéval hasonlítani akkor várom a válaszokat:)
HBSAG NEG.
AFP Terhes 29.41 IU/ML 20.00 - 50.00
AFP MOM 0.88 0.70 - 1.30
Súly kontroll MOM 0.90 0.70 - 1.30
Sziasztok!
Csendesen telt a húsvét. Hétfőn utazott a fiam angliába 2 hét nyelvtáborba. Ketten maradtunk . Tegnap este óta kicsit lustább az én Babókám. Keveset mocorog. Remélem csak nődögél. Szerdán megyek dokihoz. Még mindíg nem tudom, hogy fiú lesz vagy lány. Kíváncsi vagyok. A genetikai UH-n minden rendben volt.Jövő héten kell mennem védőnőhöz is. 3 hetente berendel. 2 kiló minusszal voltam a 11. HÉTEN ÉS A 17.HÉTEN 1/2 KILÓT HÍZTAM. rEMÉLEM MOST SEM MUTAT TÖBBET A MÉRLEG. nEM NAGYON SZABAD HÍZNOM. fÉLEK IS MERT NEM AKAROK KÓRHÁZBA KERÜLNI ILYEN- OLYAN DIÉTÁVAL...
Utálom ,hogy mindíg be vagyok táblázva, mikor hova kell menni. Munka mellett kicsit nehéz. Ti még dolgoztok?
Amúgy gratulálok az eredményekhez és a szépen növögető pocaklakókhoz.
Sziasztok!
Kinek, hogy telt a húsvét?
Hogy viselkednek a pocaklakók?
Nálunk húsvét hétfő óta nem akarja abbahagyni a mocorgást.Nagyon örülök, hogy végre én is érezhetem. Eddig nem igazán éreztem, de most már biztosan tudom, hogy a babó az, mivel mindig ugyanazt érzem.
Hétfőn kell menni az afp eredményért, aztán csak 30-án a következő uh-ra.
Sziasztok!
Remelem mindenki jol van a pocikajaval egyutt!
Itt vannak a szuleim magyaro-rol, ezert nem jovok, csak neha olvasok.
Tok jo, hogy itt vannak, karacsonykor voltunk mi otthon naluk. Most legalabb lathatjak a pocakomat is.
Szep napot mindenkinek!!
Tegnap először tornáztam a Réka DVD-re, muszáj csinálnom vmit. jól esett, bár most annyira nem vagyok edzésben, hogy csak 80%-át tudtam végrehajtani. Majd még lesz jobb is :) A térdelős lábemelésnél az a fontos, hogy ne emeld magasra a lábadat, hogy ne húzd meg a hasad. Nekem nem okozott semmi kellemetlenséget.
Bár Réka ezt mondja az elején, ha a filmet nézed meglepődsz, mert égnek áll a lába :))
Most már mindenki (idegenek) észreveszi rajtam, hogy babás vagyok, ha akarnám sem tudnám letagadni.
Szia!
Én szeretném tudni, hogy mi lesz, csak nem akarja magát elárulni!:) Na de hátha a következő uh-n, 30.án.Nekem mindegy mi lesz, csak legalább már tudnám!:)))))) Férjemmel, mindig fiút emlegetünk, ha babóról van szó,remélem az lesz. A nevéről is megegyeztünk, Roland lesz,de ha mégis lány akkor Szonja.
Köszi Ancsa:)
Ja és lányok egy jó tanács! Vigyázzatok, a térdelős lábemelős gyakorlatokkal a Réka tornánál, könnyen meghúzhatja a hasat!Biztos hogy van akinek semmi baja tőle, de én például kifejezett edzésben is voltam,-korábban is sokat Rékáztam - most mégis nagyon fájt a köldököm körül utána!
Bizony, bizony. Könnyem látható a 2 d -en is ha kisfiú!
Nálunk például úgy kezdte a doki, hogy "Szeretnénk tudni a nemét?, Mondjuk igen, igen, de előbb inkább azt, hogy minden rendben van vele! Azt mondja jó, de most itt lifeg a kis zacsija éppen a monitor közepén:)Hát, nem volt szégyenlős, az biztos. :) Még számomra is egyértelmű volt a kép.