2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Igen de mi nagyon nem!
Nekünk 32 hetesnek kéne lennünk és a 34 hetes magzat méretei igazak ránk.
mamnet.hu/kismama/magzat.html
Ezen a linken követni lehet a magazat növekedését és korát.
Ok.Most atán tényleg nem tudom.Na mindegy csak azért jó lenne tudni mégis mikorra várható a babám,mert még a dokim sem tudta tegnap meg mondani.Ciklus szerint is más meg a méretei szerint is.
Megkaptam az emailed!
Az Imrében csinálnak NST csak a Bártfai úti rendelőben.Központi számot kell felhívni az első időpontért a következőket pedig ott helyben beszélitek meg a nővérrel.
:))
A 35. hétben járunk :)
Sziasztok!
NST-t a kórházban csinálják. Van ahol a szülőszobán van ahol külön helységben. Nem kell érte fizetni.
Igen az apja is mondta, hogy előző nap ő volt vele otthon és egész nap dvd-zett a gyerek:)
De sebaj, jól elvoltunk és annyira aranyosakat kérdezgetett a kisbabáról a pocakomban:) Este meg még bográcsoztunk is:)
Gyakoroltál a babucira?:)
Hát igen kölcsön gyerekkel lehet.Én már nem bírok egésznap a homokozónál ülni Tomival.Pedig biztos ő is imádná.MI mindig este megyünk ki 1-2 órára.
:) nekem már csak 5 hét az tuti:)
Én mindig este leszek rosszul, leeseik a vérnyomásom, nem kapok levegőt, és majd meghalok úgy fáj a hasam alja és feszít a szeméremcsontomnál. És persze fekve a legrosszabb, mert alig bírok megfordulni. Nem tudom normális-e ez, de majd hétfőn megkérdem a dokit:)
Délután megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz:)
Reggel azon gondolkodtam, hogy az NST-t azt remélem a kórházban csinálják és nem a magánrendelőbe kell menni hetente- pénzért:(
Kivételesen végigaludtam az egész éjszakát:)
Biztos az egész napi játék kifárasztott:) Tegnap vigyáztam a rokon kisfiúra. Szinte egész nap a homokozónál ücsörögtünk meg ide-oda rohangáltunk az udvaron de legalább jól elfáradtam:)
Én is elég vacakul alszom,és az éjel még a hasam is fáj szóval minden eggyes fordulásnál ébren voltam.Be kelett vennem plusz egy Salbutamolt de nem mulasztotta el.:(
Hát ha ez így fog mág menni vagy 6 héten át (Bár őszintén szólva már azt sem tudom hány hetes terhes vagyok).