2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
:((
Hát akkor ez kilőve...
Amúgy én is szeretnék gratulálni minden újdonsült anyukáknak és szurkolok a még szülés előtt állóknak!
Bocsánat, hogy eddig nem jöttem, de nagyon lefoglal a kicsi élet...
Szia!
Én is így voltam vele, baromi rossz a várakozás!
Emlékszem a szülésem előtti napon kirándultunk egy jó nagyot a Balcsi parton, aztán este megettem legalább fél kiló sütit a cukrászdából, végül összebújtunk a párommal, éjjel pedig jöttek a fájások... Próbáld ki, hátha... :)
Sziasztok!
Látom már itt is sok babuci van! :-))
Gratula az anyuciknak és kitartás a pocakosoknak!
Szofi2, akkor tényleg jobb lenne elkerülni otthonról. Nehéz pihenni, ha az ember alatt és fölött is dübörögnek. Ilyenkor élvezem igazán a falusi létet.
Otis, látod hiába kezdődött 6 perces fájásokkal, így sem lett belőle semmi. A család már csak röhög a döcögésemen. Az ágyból elindulni nem kis munka, úgy érzem, mintha leszakadna a derekam, de aztán ha bemelegszik, utána már könnyebben gurulok.
Sziasztok!
Borsinak ma reggel 6:31-kor 3100grammal, és 55cm-rel megérkezett Nóra Orsolya. :)))
Jó reggelt!
Jó lenne ma este szülni mert akkor néhány napig nem lennék itthon:) Ugyanis fölöttünk elkezdték szétverni a plafont az ázás miatt, az ablak alatt meg nemsokára elkezdik törni az aszfaltot mert vízvezetéket fognak cserélni. Mindkettő eltart majd néhány napig:) Ja és az ágyunk közvetlenül az ablak alatt van:(
Jó reggelt a várakozónak és a babázóknak egyaránt!
Éjszaka majdnem riadót fújtam, mert1 óra körül 6 perces fájásokra ébredtem, de 1 óra múlva abbamaradt.
A megfázásom semmit nem javult, pedig beszedtem egy kúrára való homeos bogyót, és most is lámpázom a fejem egy bio...on-os készülékkel. Dokihoz nem szeretnék menni, mert félek, hogy csak összeszednék még plusszba vmi egyebet is.
Lehet, hogy már találkoztunk is CTG-n? :)
Azt mondta a szülésznőm, hogy a dokim nem szereti a túlhordást, mert a baba csak nő, az esélyeink meg romlanak egy normál szülést illetően. Tehát a kockázat is nő. Természetesen dönthetek, hogy mit szeretnék. De majd kiderül. Azért nem vállalnék be 2 hét múlva egy 4,5 kilós porontyot. Mindenem fáj, már hetek óta nem alszom semmit...
és te is a SOTE II-en szülsz mint én. Még találkozhatunk is. De miért nem enged haza?
Egy hétig még hagynak otthon és még egy hetet várnak kórházban a megindítás előtt nem? Már nagyon türelmetlen vagyok, de amíg nem muszáj én nagyon nem szeretném ha beleavatkozna a doki.
Sziasztok!
Jaj, de sok baba lett megint!! :) Gratulaa!
Én még egyben vagyok. Kedden kell mennem, és azt mondta a doki,hogy akkor már nem enged haza. Tiszta para vagyok! Hihetetlen, hogy egyszer csak kibújik majd belőlem egy emberke, úgy mint Imo-ból és Zsuzsiból, és mindenki másból is....
Ja, és ma a 6 évesem azt mondta a mamának, hogy még ne szülessen meg a tesó, mert Ő még nincs rá felkészülve :) Majd csak holnapután!
Én már rajtra készen állok közel egy hónapja! Most épen úgy fáj a bal oldali csípőcsontom, hogy döcögni is alig tudok.
csak csatlakozni tudok.
Én is 24-re vagyok kiírva, de hát nem tudom. Több mint egy hete azt mondta a doki meglesz ez a kislány hamarabb is. Most 2 napja már nem volt ilyen bizakodó. Azt mondta késhet is. Még holnap várhat, mert kedvesemnek nagyon fontos dolgai vannak, de holnap este már érkezhet :)
Nekem nagyon sokat keményedik a hasam de nem fájdalmas. Ja és CTG-n soha nem produkálom, mindig tök egyenes a vonal :(
Imo, nagyon szerencsés és ügyes vagy, hogy ilyen könnyen ment a szülés.
Szép napokat Nektek!
Úgy hiszem, ezek a 24-ei legények nagyon jól érzik magukat odabenn, mert nekem sem mutatja jelét, hogy ki akarna jönni. Vagyis mindíg görcsölgetek, meg feszít, meg hányingerem van, de mivel ezek a tünetek már 3 hete stresszelnek, így egész megszoktam őket.
Csak azon gondolkodtam, hogy most a vérnyomás miatt szedett magnézium nem csökkenti e a fájások erősségét!? Hiszen a 36. hétig azért szedtem, hogy ne görcsöljek!
Örülök, hogy tetszik nektek is a kép, én is büszke vagyok ám rá! Remélem fent is marad a falon :)
Zsuzsika13 még ilyet írt ma reggel, hogy:
"Iszonyatosan megszenvedtem, simának indult, majd altatásos császár lett, nem tudtak érzésteleníteni...."
Majd bővebben biztosan beszél, ha hazaér, és lesz 1 kis ideje a Manója mellett. Azért biztosan kárpótolja a sok szenvedésért a Picurka :))
ja és gratu azoknak akik már túl vannak rajta és a babájukkal együtt lehetnek:)))
Amint hazaérek bővítem a táblázatot:)))