2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Köszi Ancsa!Én meg szorítok Nektek nagyon!:o)
Annyira édi,nagyon szeretem...:o)
Még 1x nagyon sok örömet, boldog babázást neked!
Képet majd kérünk, és ha már beáll a napirend, lesz időd-engergiát, akkor nézz be ide gyakran! :-)
Szofi, te nem mára vagy kiírva? Hogy érted, hogy még egy heted van hátra?
Nina, akkor szorítsunk egymásért :-)
Szeretném, ha a babám akkor jönne, amikor a természet úgy gondolja, de félek a túlhordástól is. Eldöntöttem, bízom az orvosomban-azt fogom csinálni és azt fogom jónak tartani, amit ő mond.
Sziasztok!
Tegnap hazaérkeztünk,minden ok.A szülés...nem volt egyszerű..de nagyon megérte.
Kitartást a pocakosoknak!:o)
Ó lányok akkor én még nem is szólhatok egy szót sem hisz majdnem egy hetünk van még hátra! Nagyon drukkolok nektek, hogy a hétvégén már tényleg babázhassatok!
Nekem sincs semmilyen fájás, csak az esti keményedések, meg tegnap fájt a derekam. De szerencsére legalább nem kell kétnaponta járnom a kórházba! Már én is kezdek türelmetlen lenni, hát még Ti!!!
Minden nap azon drukkolok, hogy ha beindul a szülés akkor legalább este vagy éjszaka legyen amikor apa is itthon van, remélem Léna hallgatni fog rám:)
Én sem hiszem el, hogy még mindig egyben vagyok... :-)
A kisfiam nem akaródzik előbújni, pedig már tényleg nagyon "terhes" a dolog :-)
2naponta járok a kórházba, jó a gyerkőc szívhangja, vérellátottsága, CTG ok, sok a magzatvizem-lehet, hogy ezért nem tud szegénykém leszállni, nem tudja nyomni a méhnyakot a sok víz miatt így nem is tágulok-vagyis nem indul be a szülés. Holnap megint kórház...ha semmi, 29-én befektetnek. Lassan átkerülök az októberi topikba :-((
Éjjel egyedül voltam itthon, mert az uram külföldre utazott, csak ma délután jön haza. Nehéz szívvel aludtam el, fent voltam vagy f2-ig (cserébe mostanáig szunyáltam) szerencsére Andris jófej volt, nem akciózott és hagyott pihenni is.
Elvileg én is jövő csüt.re vagyok kiírva, de szerintem nem húzom addig...
Te hol fogsz szülni? Nem talállak a táblázatban:(((
Nekem ma leszakad a derekam de még fekve is.
NST-re csak jövő hét csüt.-ön kell menni- akkorra vagyok kiírva:)
Cuki tündér a hugi:)
Kristóf hogyan viselkedik?
Hello!
Láttam képet a kisasszonyról és valami zabálnivaló! Mi is már alig várjuk, hogy babázhassunk pedig tudjuk, hogy valószínű még fárasztóbb lesz az élet mint most! De akkor is:)
Hamarosan tényleg mi is csatlakozhatunk a szopis, babázós sztorikhoz!
Sziasztok lányok!
Látom már egyre kevesebben vagytok akik még pocakosak, kitartás lányok, élvezzétek ki, mert utána jön csak a kőkemény "munka":) Gratula az újdonsült anyukáknak. Gratula Kacaj, Imo, Anitah, és a többiek. Vannak itt időközben olyanok is akiket nem is ismerek, őket köszöntöm köreikben. Látom Ancsa jól kihúzod az időd:) Szofi lassan már te is babázol:) Babianyu a kicsi Boti még mindig odabent:)
Aztán már pár hét és majd babás dolgainkat osztjuk meg egymással:) Nekem minden olyan j még:) A szoptatással hadilábon állunk, sajnos pótlás is kell a kisasszonynak:) Amúgy jól vagyunk, de piszkosul fárasztó és még bele kell jönnünk:) Nem hiába 6 hét a gyerekágy.
Megnéztem a babás képeket.Nagyon édesek a babucik!!
Nagy gratula babszika,Imo és még egysze Monstro!!!
Sziasztok!
Most jöttem NST-ről.Boti megint aludt így újra a lépcsőzés maradt.Jó sokat jöttem-mentem mégsem történik semmi.Pedig azthittem mostanra már túl leszek rajta!Hát nem.Kacaj nagyon gratulálok Neked és sok tejcsit kívánok!!:)
Sajna most sem tudok sokat maradtni mennem kell.De amikor tudok megleslek Titeke.:)
Sziasztok!
Kitti(s)ke-ről mit tudtok? Gondolom babázik már,mert 7.-én lépett be ide utoljára.
Szia!!
Azt hittem hogy már a karodban tartod a fiadat:)))Nyitva nem vagy még???Magzatvízet vettek vagy nem??Hogy vagy amúgy?