2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
:) Majd tegyél fel képet a naplódba az új frizuráról:)
Léna is szokott nézni amikor kiengedett hajjal fölé hajolok, először mindíg elcsodálkozik:)
Sziasztok lányok!
Lénának és Marcinak boldog hófordulót kívánunk!
Anitah azoknak küldöd akinek akarod:) Sztem nem szempont hogy annak nem küldheted akinek én.
Szilva jobbulást Bálintnak. Azért remélem kinövi idővel vagy legalább minimális szinten lehet neki tartani.
szerintem is próbáld meg, hátha nem attól volt Gabucinak rossz napja.
Nálunk most van tej, több lett és ezt a bogyóknak tulajdonítom. Kíváncsi leszek, ha most sem fog hízni a Marci, akkor nem a mennyiséggel van gond. Meglátjuk.
Köszi Csajok a köszöntést!!!
Lénának is boldog hófordulót és csók Marcitól:-)
Mi még csak most keltünk 10-kor, mert tegnap fél 2-kor volt vége az Aliasnak, azt néztem, úgyhogy a sikerült beájulnom.
A teával mi is így voltunk a legelején, nem tetszett, egy hét múlva meg már úgy itta mintha anyatej lenne! :)
Az alma-krumpli bébi kaja amit esztek az milyen fajta?
Sziasztok!
Léna nevében is köszönjük a gratulációkat:)
Fülöpke, nagyon aranyos Marci igazolványa! :D
Biztos szép lehet a körmöd és felfrissült vagy! ;))
Imo, én is főleg szoptatok, délután szoktam adni egy kis gyümölcsöt Gabucinak. Az esti tejcit viszont pótolni kell tápszerrel. Nekem a gyerekorvos javasolta hogy most már próbáljam meg a főzelékeket kóstoltatni vele, délben azt adjak neki, azt esti tápit viszont hagyjam el így megmarad akkorra neki a cici. Mivel a krumpli nem jött be neki úgy gondoltam majd kipróbálom az üveges alma-krumpli kombinációt mint Szofi. :)
Szofi, nálunk a banán jött be eddig a legjobban! :) Tegnap adtam neki először egy kis sütőtök levet, ízlett neki. :)
Imo én is főleg szoptatok, de unszolásra 10 órai után jön egy kis gyümölcs. 5 hónapos korától.
Nem sok mert én még szeretném szoptatni.
Köszi Lányok, tegnap már nem volt semmi gond, mosolygósan ébredt a Lelkem és egész nap jó kedve volt! :D Nyoma sem volt a pocakfájásnak! :))
Tegnap délben sikerült neki is úgy tele pakolni a pelust, hogy a bodyja, a nadrágja, a combja és még a pelenkázó is tiszta kaki lett! :)) És még késő délután is volt egy kisebb adag! :D
Jobbulást Bálintnak!
Szépen nő Sára!
Sziasztok!
Boldog hófordulót Lénának és Marcinak!!! :)))
Sziasztok!
Boldog hófordulót Léna és Marci!
Bálintnak sajnos megint rosszabb lett a vérképe, pedig decemberben már javult valamelyest:((( 2 hét múlva megint kontroll (Zoli hordja, mert én etetek és nem akarom, Sárát a beteg emberek közé vinni ilyen influenzás időszakban hosszú órákra.
A szteroid adagját a rossz eredmény ellenére nem emelték, mert már így is csomó mellékhatása van:( A legújabb, hogy a nyáron leszedett szemölcse (cicje alatt) visszanőtt, + 3 db lett új a karján:((( Ezeket is le kell majd szedetni, mert futószemölcsök:(
Amúgy rossz, mint a bűn, sajnos nagyon gyakran kiakadok rajta. Szerencsére Sára egy angyal, mert Bálint 2x már a diliházba vezetne. A gyógyszerek hatása állítólag a hangulatingadozása, de én már akkor is elég nehezen kezelem:(((