2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Köszönöm szépen a jókívánságokat és képeket Zsóka nevében!
Aranyosak vagytok!
Monstro, Szasza manó nagyon édes a játszószőnyegén:) Meg kell zabálni:)
Benvik jobbulást és kitartást az anyóshoz:) Az a kutya azt hiszem a berni pásztor. Egyik ismerősömnek volt és nagyon jámbor, kedves fajta:)
Fredaszter ez tényleg jól hangzik, biztosan jó buli lenne:)
na jó, nem biztos, hogy mindenki rohangálna
Megnéztem, biztos nagyon jó volt.
25. bejegyzés:-) De régen is volt...
Mi az expocisokkal csináltunk ilyet, amikor kicsik voltak a babák. Pont a Balatonon. Nagyon szupi volt. A babák is élvezték. A naplómban van is kép róla, na mindjárt meg is nézem:-)
Eszembe jutott valami nagyon vicces!!!
(bár nem kivitelezhető)
Milyen mókás lenne, szeptemberben találkozni valahol az ország közepén, esetleg a Balatonnál, szülinapi bulit csapni. Képzeljétek el amint ott rohangálna 15-20, (vagy ki tudja hányan vagyunk)
1 éves gyerek. Mit művelnének?!? :-)))))))
Bálint is kapott már csirkehusis bébiételt, ízlett neki!
Sziasztok!
Pocsék idő van nálunk is, még boltba se mentem.
Anitah és Szilva köszönöm a jeleket!
benvik, viccesek ezek a párbeszédek, aranyos lehet a lányod!
anitram001, boldog hófordulót!!! Jó nektek, hogy már ennyi mindent csináltok, Bálint nagyon lusta, még átfordulni sem nagyon akar, a kis dagi, fogyózni kellene :-)
Reka0717, látom te is nekiálltál a naplónak, ügyi vagy. Ha lányunk lett volna, ő is Luca lenne.
Fülöpke én a Tetrán kenőcsöt használtam rá és tényleg gyorsan gyógyult! De nekem igazából másnap már nem fájt.
Szeleburdi te már adsz csirkehusit Janikának? Azt még nem merek adni Lénának:)
Nálunk a doki 6 hóig nem engedi, csak az üvegest. Már csak 3 hét:-)
Ez nálunk is így volt, maradt is a lányom után egy csomó bébiétel. Pelenka egyszer kiütötte a lányom popsiját, azóta megértette a család, hogy csak és kizárólag Liberó. Nem kísérletezek. De nem csak anyós, anyukám is ezt csinálta. Most is ezt játszák a ruhákkal, aztán egyszer kimosom, és olyan, mintha már 40gyerek hordta volna.
Mi főzőcskézünk Janikának, igazából anyu csinálja meg reggel. Már 7-kor nekiáll én akkor még csak az etetésnél járok, tehát esélyem sincs ezt átvállalni. De ma olyan jó főzit kapott: sárgarépa, brokkoli, krumpli, csirkehusi (!) és pici táp. Utána nem is kért semmi mást. :) Csak megfőzzük a hozzávalókat, aztán botmixerrel belemászunk, végén tápot abba, amit épp megeszik. 2-3 napra lehet előre főzni. Nem nagy ügy.
Kecskemétit én is ezért nem veszek, meg Szentkirályit sem. Hipp, Nestlé, Univer, ezek jók. Persze anyós csak Kecskemétit hoz, mert gondolom az a legolcsóbb. Viszont előtte mondta, hogy majd megkérdezi, melyiket vesszük, hogy ő is olyat hozzon. Most legyek pofátlan és mondjam meg neki, hogy ne azt hozzon, inkább másikból 2-őt, mint ebből 5-öt....(?) :( Pelusból is a leggagyibbat veszi, és örül, miylen olcsón veszi. Rendben, nem vagyok telhetetlen, mert aranyos tőle, hogy ad a babának dolgokat, de néha sztem a kevesebb de jobb többet ér...
most olvasom, átmeneti vonalzók vannak .... szuper...
ki változtatta meg a naplómban a vonalzót????!!!! :-)
magától megváltozott... nem ez volt ott... utánajárok....
Alexandra is szépen nődogél és ügyesedik.
Szofi cuki LÉna ahogy fekszik az ágyba, a múltkor a lányom így aludt el:)) bár felkeltettem nekhogy beszoruljon és üvöltsön hogy nem tud megfordulni
Anitram nagyon ügyes lánykád most olvastam menniy mindent csinál már:)) És milyen édi a képen:)
Pont ezt mondta nekem is a csaj hogy kivágják de az sokkal rosszabb:(( Nekem tedd bele tapont, gondolhatod be a körmöm alá azt hittem be...ok úgy fájt, de pár nap és elmúlt a pirosság. SZóval kitartás , szofi kenegette valamivel úgy emlékszem:)
Köszönöm szépen a tegnapi képeket is feltöltöm mindjárt.
Sziasztok!
Köszönöm szépen. Képek a naplómban. Hihetetlen most születtek a babák és már mekkorák.
Boldog hófordulót Kriszta és Zsófi!
Anitram, nagyon cukifalat Zsóka a vigyori kis pofijával :-)
Erre én is ráfaragam a Hame-val. Most ette meg a lányom. Azóta vadul cimkét, összetevőt olvasok. Most már az Univer is cukormentes, régen abban is volt.
beszarás, hogy ilyen is van :-( nekem eddig soha nem nőtt be a körmöm :-( tök jó, hogy ezt is sikerült "elkapnom". Nekem csak kivágta a pedikűrös, én nem is hallottam tamponról...
de a lábam még ma is ugyanúgy fáj, mint tegnap, mi a fenével kenjem be?!
De hogy valami jót is írjak, a Neogranormon popsikendő-duopakk szintén akciós ma estig a Rossamnnál, 5,89 Ft/db. Ez tök jó ár és mi nagyon szeretjük.
Ja, és a Varga csepp is majd egy ezressel olcsóbb, de ezt apának vettem, hajhullás ellen. Neki tök jól bevált, elkezdett a fejebúbján újra nőni a haja és sűrűbb is lett neki!!!
Képzeljétek lassan kész az ajtó:)) most tök büdi van a lakásba, mert pácolták a fát...a gyerek meg a nagyszobában alszik az ágy közepén, mert a szobájába szellőztetés után elfelejtettem visszavenni a fűtést:))
Lefényképeztem majd felteszem a naplóba:)
További ajánlott fórumok: