2009 októberi babavárók (beszélgetés)
4kg az nem semmi.Gratulálok!
Hát ha 21-ig húzod akkor még nőhet
Gratulálok Tamáskához!
Csak érkezett egy bébi ma:)))))
Ebbe a csúnya esős időben legalább történt valami szép is!
Sziasztok!
Gratula Mreichnek :)
Én most jöttem haza a dokitól,totál zárt még a méhszáj :(( azt mondta most igy nem lát esélyt arra hogy hamarabb jöjjön :(( ráadás már majdnem 4 kiló... kicsit elkedvtelenedtem
gratulálok és sok tejcsit nekik:)most már én is irigykedek:)
Zandykáról semmi hír???
Gratula Mreichnek ,szép nagy babó!!!
Jó egészséget nekik!
Kaptam egy sms-t. :)
"Megszületett Tamáska ma 8:43-kor, 3450g és 52cm. Jól vagyunk. Puszi: Marietta / Mreich"
Sziasztok kismamik!
Látom még mindig egyben:):)
Asszem én fogom zárni itt a sort a szüléssel:D
Sőt lehet átmegyek novemberi hónapba:):)
Ma megjártam a dokit.
Nst-n minden rendben volt,aktívak voltunk ,de nem annyira mint múltkor:)A méhösszehúzódásom egyenlő a nullával:D Még röhögött a csajszi is h semmi??Mondom neki hát én nem tudom mit mér a gép,de én éreztem h fájdogál a hasam.Na mindegy:)A lényeg h a babókám jól van:)Aztán kiültem,vártam az Ultrahangra,na akkor olyan fájások jöttek h csak pislogtam,de persze nem akartam tudomást venni róla:p
Majd jó sokára sorra kerültem ,de legalább az állandó uh-s dokimhoz mentem.
A lényeg h az Uh szerint is tutira koponya fekvéses,azaz nem faros már:)
A másik hogy kaptam plusszba 1-2 hetet plusszba,mert a méretek 36-37 hetesnek felelnek meg 38 helyett,és súlyra 2600-2700 grammot saccolt,de minderre csak annyit mondott,hogy ez csak egy gép ami nem mond semmit 100%-ra:)A lényeg h jól van a lányka:) A méhlepényem még mindig 2-es fokú 32-dik hét óta.Megmutatta az arcocskáját,olyan kis husis ajka van,és az orrát is már látom h az apjától örökölte:D:D
Szal csajok én most haláli nyugodt vagyok mert láthattam:):)
Tök happy vagyok ma::)
de mondjuk a táppénzzel is csúszásban vagyok mert most megyek a szept.28-okt.4-ig +okt.5-11-ig
ezt fogom leadni majd és fizetik nov. elején
Szia!
Azt buktad az az én helyem a táblázatban is 2 nappal elöttem vagy!Úgyhogy huzzatok bele! :)
Sziasztok lányok!
Megjöttünk a második CTG-ről. Szerintem még a negyedik után is ideülhetek a gép elé= zárt a méhszáj.
Látom, megálltunk, mint a szög. Senki nem szült meg most sem?!
Az utolsó helyet lestopizom magamnak. Szerintem nálunk a doki fogja beindítani majd egyszer, mert a kiskrapek nagyon jól érzi magát bent. Ha így haladunk, novemberben fogok szülni!!! Csak mekkora lesz a végére?!
Három hete 2700 gramm volt!!!
azt se tudom mit vegyek fel tiszta hüvi van itt!!!
Én már írtam egy email-t a munkaügyisnek kiváncsi leszek reagálnak e!
igen csak akkor van egy kis csúszás a fizetésben is!
Ja meg nem is beszélve arról hogy mig ők reagálnak nem tudom abból mikor van pénz
Sziasztok!
Napok óta csak olvasgatok,néha nincs kedevm pötyögni.Meg nagyon sokszor órákig nincs senki.
Ma voltunk Nst attól féltem ,hogy befektetnek mert most mütét elötti kivizsgáláson voltam.
De ma nem volt a dokim,igy elbeszélgethettem az aneszteziológussal (jó hossz szavak)aki annyit mondott ,ha császár lesz gerincbe leszek érzéstelenitve.
Nst jó volt,ügyi volt a fiam.Voltunk belgyógyon is elképesztö ,hogy mennyi öreg bácsika ,meg nénike ül ott de egysem adná át a helyét!
Tök érzéketlenek az emberek!!!!Az eszem megáll!!!
Vagy egy kis puzus emelkedés, meg egy kis vérszegénység lehet az eggyik adódik a másikból de minden fasza.
Ma tölöttük a 39.hetet ,jövö hét hétföre vagyunk kiirva.Csütörökön megint nst,Innentöl már egyre izgibb és egyre fárasztóbb!!!
Sőt abban is tud segíteni,hogy a párod hány plusz napot tud kivenni, hogy minnél többet maradhasson veletek otthon(jár 5nap munkaidő kedvezmény +2nap pótszabi, mind2t akkor kell kiadni amikor a párod kéri,de a m.idő kedvezményt legkésőbb a gyerek 2 hónapos koráig,különben elveszik ez a lehetőség)
A fentiek persze csak akkor igazak,ha a párod is alkalmazott.
Nekem a munkahelyen nagyon rendes volt küldött egy papírt amin leírja mit kell beküldeni az utolsó táppénz papírral:
-nyilatkozat terhességi-gyermekágyi segély megállapításáról(OEP honlap)
-igazolás terhesgondozásról
-szülést igazoló kórházi igazolás(eredeti)
-eredeti születési anyakönyvi kivonat(OEP később visszaküldi)
-gyerek tajszámát igazoló hatósági igazolvány fénymásolata
A táppénz papír a háziorvos zárja le!
Ha megvan a pici telefonálni kell neki és akkor ő beírja a dátumot,és esetleg a párod elmegy az utolsó papírért és beküldi.
Ma megyek táppénzes papírért holnap ctg (3.)!
Tényleg hogy lesz lezárva a táppénz ha egyszer csak megszülök?
És hogy fogom kapni a terhesgyermekágyi segélyt?
(a dm (munkahelyem) TB kifizetőhely)
Van itt olyan okos ember aki ért ezekhez? :)
Sziasztok!
Mindenki egyben van még látom csak nem segített a front!Érdekes mert én is iszonyatos hányingerrel feküdtem le tegnap még fél 1-kor is az órát lestem!Mondjuk én ilyenkor mindig megijedek egy kicsit hogy mi lesz a vége!
Aztán lehet ha menni kell majd szülni lehet hogy halálosan nyugodt leszek.
Kitartás mindenkinek!!