2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Az imerösdöm ismerösei között van(IWIW)az a Nyiegyházi kismama aki több mint egy hónap lélegeztetés után meghalt H1n1ben :((((((((
Végig néztem a képeket és a hideg rázott ki már van egy 4év körüli kislány,hogy lehet ezt feldolgozni???:((((((((((((
nincs mit bászti de tényleg.
puszika
Petra 4 kiló és 70-et szopizik egyszerre!:)
Annyira jóóóóó!
és tegnap egy kis ördög volt,de ma angyalka!
Szia!
Jól vagytok?
Tök jó amit írtál! Annyira szép, mindig elérzékenyülök, mikor olvasom. Főleg így, hogy a lányok este összekulcsolják a kis kezüket és imádkoznak.
Kis angyalkák
Egyszer volt, hol nem volt egy gyermek megszületni készült.
Egy nap a gyermek így szólt az istenhez:
"Azt beszélik, holnap leküldesz a földre. De hogyan fogok ott élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?"
Isten azt válaszolta:
"A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked. Várni fog téged és vigyázni fog rád. "
"De" mondta a gyermek,
"itt a mennyországban nem csinálok mást, mint énekelek és mosolygok. Erre van szükségem, hogy boldog lehessek!"
Isten így szólt:
"Az angyalod minden nap fog énekelni neked. És érezni fogod az angyalod szeretetét és boldog leszel. "
"És, mondta a gyermek - hogyan fogom megérteni az embereket, ha nem értem a nyelvüket?"
"Az könnyű" - mondta az Isten -
"Az angyalod meg fogja tanítani neked a legszebb és legédesebb szavakat, amiket valaha is hallani fogsz, és az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni. "
A gyermek felnézett az Istenre és így szólt:
"És mit fogok tenni, ha veled akarok majd beszélni?"
Isten rámosolygott a gyermekre és azt mondta:
"Az angyalod össze fogja tenni kezeidet és megtanít imádkozni. "
A gyermek azt mondta:
"Úgy hallottam a földön rossz emberek vannak. Ki fog engem megvédeni?"
Az Isten megölelte a gyermeket és azt mondta:
"Az angyalod óvni fog téged, még akkor is, ha élete kockáztatásával jár!"
A gyermek szomorúan nézett és így szólt:
"De mindig szomorú leszek, mert nem láthatlak téged. "
Isten megölelte a gyermeket. "Az angyalod mindig beszélni fog neked rólam, és meg fogja mutatni, hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár én mindig melletted leszek. "
Ekkor nagy békesség volt a Mennyben, de már hallani lehetett a földi hangokat.
A gyermek sietve megkérdezte:
"Istenem, ha most mennem kell, kérlek áruld el nekem az angyalom nevét?"
Az Isten így válaszolt:
"Az angyalod neve nem fontos. . .
Egyszerűen csak így fogod hívni:
ANYUCI
végre tudom mi a cumizavar :) szerencsére ez elkerült minket, pedig van alvóscumija és napi 1szer eszik cumisüvegből is, de cicizni bármikor kész :) bimbóvédővel és anélkül is. Érdekes, majdnem 2 hónapig csak bimbóvédővel szoptattam és azt hittem meg sem ismeri a cicit, de úgy is szopizik már. Viszont ha hisztis, akkor csak bimbóvédővel tud. A mellbimbóm formája már alakul, de még kicsit mindig be van fordulva.
Képzeljétek, ma álmában összefosta magát, mellettem feküdt és hallottam. Mikor felébred, kibontottam, megtörölgettem, erre megint befosott... a ruhájára és rám...
Bogi, had kérdezzek hülyeséget: a kaki és a tejcsi összefüggésével kapcsolatban... szóval ha naponta többször is kakil, akkor tuti elég neki a tej? Mert ugye van, hogy nem kakil, mert mindent hasznosít. De ha kakil mindennap, akkor van olyan amit nem hasznosít hanem kikakil? Mostanában aggódom hogy kevés a tejem, azért kérdezek hülyeségeket :)
Bocs, folytatom!
aztán ha nem megy akkor kapja meg pohárból a lefejt tejet! Még a fürdőkádba is bemászhattok, és így ellazult állapotban, hátha lenne kedve, ott meg is szoptathatod, ha vevő a dologra! Tehát kitartás, nem lesz egyszerű, ha van játszóvumi, azt ki a kukába! Sok-sok együttlét, testközelség, hogy bármikor szophasson, ha kedve van! Remélem sikerülni fog! Majd jelezz vissza, hogy hogyan álltok! És ha még segíthetünk írj bátran!
Szia!
Sajnos cumizavaros lett a babád! azért ha éjjel még rá lehet venni szopira, akkor nincsen minden veszve! Érdemes lenne a cumisüveget inkább pohárra cserélni, mert ha nem nagyon akar szopni, azért ennie kell. Elsőként a mellre kellene visszavezetni. Mivel éjjel hajlandó szopizni, azt kéne megpróbálni, hogy nappal is nagyon hamar mellretenni, már akkor, amikor cuppog a szájával, szopó mozgást végez, kezét a szájához viszi. Nem kell azt sem megvárni, hogy a szeme nyitva legyen. Így rá lehetne venni, szinte félálomban, hogy egyen, aztán szépen lassan újra megszeretné a dolgot. Érdemes lenne a megszokottól eltérő pózban szoptatni! És ha van lehetőség, akkor egész nap együtt lenni és elérhetővé tenni neki a mellet, hogy ő maga amikor csak akar rácuppanhasson, még ha csak néhány kortyra is! És a szopival kezdjétek az evést mindig, a
Sziasztok!
A fiam 3 hónapos,a múlthétten náthás volt meg piros volt a torka ,és ezért nem szopott nem fogadja el a cicit csak a kifejt tejet a cumisüvegből és nem sikkerül visszaszoktatnom a
cicire éjszaka még 2szer eszik és akkor van amikkor szopik de nem sokat.Nappal meg még a szájába sem veszi.Mit csináljak mert szeretném ha még visszaszokna a szopásra.Tud nekem valaki segíteni?Köszi
Na ezt azért nem tudnám bevállalni, mert egész nap az ujja a szájában:)annyira nem fárasztó szopiztatni( lévén más dolgom nincs a házimunkán kívül), csak attól féltem, hogy nincs elég tej azért kell neki ennyit. Biztos a gének, az apja is ilyen volt kicsinek ( most is nagyon tud enni )
Nagyon édi ahogy cuppog az ujjával, éjjel is azt hallgattuk.