2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Ma egy kis zabagép a Niki:D Alig aludt valamit:)De a lényeg h nem volt nyűgi:)
A játszócumi is tud cumizavart okozni, nem csak a cumisüveg cumija. Rossz technikával szopizik, és ahogy nálatok a cumisüveg miatt (nagy valószínűséggel) utasítja el a mellet. Ezért érdemes lenne kiiktatni, sajna köztes megoldás, hogy csak néha, vagy kicsit cumizzon nem megoldás.
Igen, fent vagyunk. Hatvani Gabriella, vagy Szolnok, vagy Rákóczifalva. Nem tudom melyiket adtam meg :)
Szia !
Köszönöm széppen a tanácsodat!Minden evés elött szoktam probákozni a cicivel de csak löki ell magától és sír besem kapja . Mán azzal is próbálkoztam ,hogy elötte pricceltem tejet a szájába hogy hátha szopik de az sem vált be.
Van játszócumink ,azt miért dobjam ki ?Annyira hozávan nőve hogy sokat a szájába van.Amúgy kipróbálom a poharat is!
hát igen, elég kerek kiscsaj, nem tűnik éheztetettnek szerencsére :))))
az alapszín már megvolt, amikor a funkciója még "rumli-szoba" volt, csak felragasztgattuk a tapétamatricákat, a nagypapák meg apa összeszerelték a bútorokat - így gyorsan meglett...
az iwiwen vannak a kisgömböcünkről még képek, te fent vagy? bejelölnélek :) gondolom Hédit is láthatom ott növekedni :)))
Nagyon szép kis gyönyörgombóc a lányod :D Mennyi idő alatt készült el a gyerekszoba?
köszi :)
ja igen, fejek is - ezt nem írtam a praktikák közé...
nem adom fel! :)
Ne add fel minél többet szoptatsz ,fejsz annál több termelödik ez a legjobb dolog,a legbeváltabb:)
igen, ezt sulykolom magamnak és igaz - csak még nem akarom elkiabálni, h.1-2 napja mintha többet tudna szopizni, de még várom az IGAZI mennyiséget :)
köszi Gabi! :)
Próbálom töbször cicre tenni meg fejni hátha jobb lesz:))
Lehet, hogy hülyeség, de én már a terhesség lat is gyakran mondogatta, hogy sok tejem lesz s sokáig szoptatok. Mondogasd magadnak Te is! Semmit sem veszíthetsz. Nagyon ügyes vagy, hogy nem stresszelsz a kiegészítés miatt :)))
Sziasztok Lányok!
Remélem mindenki jól van, mi nagyon is: Bogica szépen növöget, sokat mosolyog, kacag, egyre többet gőgicsél - amitől persze rögtön elolvadunk :)))
Tejem csak korlátozott mennyiségben van - sajnos - így néha pótolni kell kicsit. . . de ezt sem élem meg drámaként, így tényleg vidámak a napjaink :)))
bár tippeket szívesen fogadok, hogyan növelhetném a mennyiséget, mert eddig semmi nem vált be: gyakori cicire tétel, homeos bogyók, more milk kapszula, laktoherb tea, sok pihi, ilyenek...van még valami, amit próbálhatnék szerintetek?
Attól fájhat, hogyha eldugul a csatorna, akor e tej nem ürül, a hozzá tartozó mirigyekből, ott pang a tej, feszül, és végül steril gyulladás alakul ki. Aztán fáj, meg piros, és még láz is jöhet hozzá.
ettöl fájhat a cici is gondolom??!
Akkor majd éjjel újra elküldöm! Hédike írt Máténak egy szép bemutatkozó levelet :DD
Megkaptad a majmos képeslapot?
Amit most nyomtam ki, olyan, mintha pl. fogkrémet nyomnál ki a tubusból, a nyilása a fogkrémestubusnak a bimbó végén levő egyik pici nílás! A tej besűrűsödése pl. megváltozik a tej zsírsavösszetétele, és a telítettek kerülnek túlsúlyba és ilyenkor dugót csinálhat, de még lehet mástól is, csak hosszú lenne leírni.
Bogi, nekem is vannak ilyenek, általában manókám arcán kötnek ki, én nem is tudtam mi a csoda lehet.. mitől van ez?
Az ,hogy néz ki és miért alakul ki???
Enci! Vagy még? Na anyám, most nyomtam ki az egyik tejcsatorna végéből valami besűrűsödött tejdugót. Állat! Még nincsen kint mind, de majd most Zsombit ráuszítom!
Nem kérdés, hogy tovább próbálkoztok igaz? Annyira jó! Úgy örülök!
HURRÁ! Épp ma akartam írni, hogy küldheted a tejgyűjtő zacsikat :))))
Gratulálok nektek, nagyon ügyesek vagytok :D
Ténleg nem sir sokat mire elészititek a tápszert???
Lehet ha tovább próbálkoznátok a tápi sem kellene:))
További ajánlott fórumok: