2009 októberi babavárók (beszélgetés)
13.700 emelt csp-t kapok.
Néha hiányzik a mi autónk,de azért nem sűrűn ;P
Sima:(
Kereskedö szakmám van abban is doliztam egy benzinkuton voltam anno Shoppos. Az jó volt:)
Basszus bizos visszasirod a melót:))
Én Lámpagyárba voltam 2-3 müszakba 8 órát.Denem hiányzik,monoton munka fujjjj.De erre nincs nagy választék,"sötét "Szabolcs:((
:((
Szakmai minimálbéres vagy sima??
halika
én 11óráztam az autógyárban szalag mellett
A csp az arra elég ,hogy kitöröl a segged vele.
Basszus szeptember óta...Hu hát semmi,ledöbbentem.
Szemetek!!!!!!
Kaptam egy érdekes fogyókúra tippet!
A csaj magas sarkúban vasal és kényesen ügyel arra, hogy behúzza a hasát.
A lába és a dereka szenzációs, sosem volt izom láza :)
Tamáska is gyönyörü baba:)És Andris leadta mikor elindult,kicsit aggaszt ,hogy ilyen dundi.
Nincs a gyereknek,nyaka csak tokája mindig mondom neki ,hogy duplaszáju:))
Se térde nincs csak egy nagy hurkája:)
Nekem még most sem jött meg de mondta a doki,hogy megjöhet de rendszertelen mig szoptatok.
De a fogamzásgátló szedése közben sem kell szünetet tartani.Habár Mátétól nem kell jobb fogmzásgátló:)))
Fasza:/Az tényleg nem kis pénz.Mondjuk én 84 ezret kapok,de nekem a munkáltató intézte és semmi gond nem volt,minden gördülékenyen ment.Nem is tudom mi lenne ha nem lenne ez a lóvé.
Remélem te egyedülállóként igényelted a csp,mert az több mint a sima
93 ezret ítéltek meg, de hogy mikor kapom az jó kérdés. Minden héten balhézok az OEP-nél. A válasz, de hát mi utaljuk.
Aha, jó ÉS HOVA?
Megnézem a papírjait. Minden rendben van, majd megérkezik a pénz.
Persze, de a számlák is érkeznek. És a családi pótlék csak a pelenkákra elég Miből fizessek számlát? Miből egyek? Miből ruházzam a gyereket?
Múlt keddem azt mondtam, ha most pénteken sincs pénz akkor ombudsman, eü miniszter és még az atya úr isten is tudni fogja mi folyik itt!
Durva. Sovány vígasz, hogy nem vagyunk egyedül ezzel.
A szöveget csak azért mellékeltem, mert az egyik téma aznap a későn, 2 részletben fizetett szociális segélyekről szólt. Arra bezzeg nem háborogtak, de a reakció: tartson el a férjed, családod...
Nálam mondjuk kiverte a biztosítékot.
Szept. 28-án szültem, még nem kaptam TGYÁS-t!!!
Szerinted?