2009 októberi babavárók (beszélgetés)
A nagyszülőkkel játszik :)
Azon röhögnek, hogy hangosan röhög :)
Bármiféle vers felkelti az érdeklődését. Még a végén művész lesz :DDD
Honfoglaló? Egyszer nyomhatnánk egy baráti meccset ;)
Ez igaz, de az én dolgaim nincsenek közte. Pl. mosás, vasalás, főzés, takarítás, könyvelés...
Bár az is igaz, hogy csak a 2/3-át könyvelem már október óta a cégeknek.
Ez nem is olyan rossz napirend!
Nálunk 8-9körül kel a Manó, lecseréljük a pizsit(az is van neki 3 is!) pelenkacsere(1 tonna pisi) evés, mosolygás a nappaliban a játszószékben (közben nekem házimunka) 10-11 között eszik újra, alszik max fél órát, megint mosolygás a nappaliban, sőt végig nézheti hogy kapkodok az ebéddel, néha körbe porszívózom, 1-2 között-legyen ebéd- evés, aztán mostanában egy hosszabb alvás. Délután alternatív időpontokban evés, játék, séta , evés vacsi előtt, ici-pici alvás, híradó után fürdés, mosolygás, megint evés, és manó este 9-10 között bedobja a szunyát, egyedül a kiságyban. Éjfél körül nyújtózkodás, cuppogás, aztán valamikor hajnalban kel, én próbálok felkelni, de valahogy mindig a mi ágyunkban köt ki, és utána reggel 6-7között megint cici, és kezdődik előröl az egész körforgás.
Sziasztok lányok!
Nálunk minden nap egyforma. 6.30 ébredés, pelenka csere, evés, fejés...
10-11 között fürdés, mert összekakilta magát, de nem kicsit...öltözés, evés...
Egész nap max. 5-10 perces alvások. Ez összevontan kb. 2, max. 3 óra. Evés 3 óránként vagy még sűrűbben. (200 ml körül.)
Este 8-kor fürdés, 11-11.30 között elalvás és reggel 6.30 ébredés...
De az éjszaka legalább egyhuzamban szunyál Leó.
Vagyok csak pelus csere volt
Próbáltad már elhívni sétálni? Lehet hogy nem rossz ember, csak magányos...
Édesek lehettek:))
Mi tegnap este aggódtunk,mert este 10 után Niki még kiabálva magyarázott nekem:D:D
Mindig megkérdezem a szomszédot h zavartuk-e,de azt mondták h még a sírását se hallották eddig.Mondjuk ott is van baba,de az már 11 hós lesz 1-jén:)
ezt is letöltöttem :D
én már nem porszívózok, felszedtem a szőnyeget és inkább mindennap felmosok :) Csendesebb és jó illat van utána a szobában :DD
Mté meg itt cici az ölemben,ö is most kelt voltunk kint egy órát de séta után is aldut.
Szegény szomszéd:)))
Ha az enyém költözne azt nem bánnám és gondolatovasó mert ebben a percben kezdte el a hobbiját a porszivózást.Bár csak már ö szivódna fel:)))))))))))
Raktam fel egy képet:))
Totál zizi! Délben ébredt és azóta énekelgetünk. A szomszéd már a költözésen gondolkodik ;)
Ha befogom a szám sír... Ezt most nem értem.
(Miközben gépelek hangosan énekelem neki mit írok.)
Sziasztok, nálunk is tök romantikusan telt az este, vaksötétet csináltunk, mert Manóval úgye egy szobában...összebújunk, erre apa : meg kellene beszélni a védekezést! Na jó megbeszéltük, összebújunk, Manó cuppog a sötétben:) de aztán elaludt, de kb 2 hétig mindig vagy valaki elaludt, vagy törpicsek ébredt fel...
Manó befejezte a bal cici sztrájkot, csak felkel megint éjszakánként, persze annyira nem vészes, mert este 9-től hajnal 3-ig aludt, aztán fél7-ig. 8-kor keltünk, de mivel hó van, nem volt net:(
Erről is van sztorim ;)
A műkörmösöm veszélyeztetett volt, és mire a 6hét is véget ért, már 7 hónapja semmi szex. A férje már a krumplit is csak legyen valami.
A kicsi lány sírt és sírt, anyja meg ringatta a bölcsőt és a pasi a háta mögé lopózott. A csaj meg azt mondta: Nyugodtan édes, szoptatok.
Hát kistesó lett belőle :DDD