2009 októberi babavárók (beszélgetés)
mit szólsz a naplómhoz? Megint elengedtem magam :DDD
Azért én a Te naplód is olvasgatnám ám!
Nem is hülye ,ne lankadjon már le ennyire a lelkesedésed,biztos nem te vagy az eggyetlen akivel pötyögj,de ha nem is tudja biztosan te vagy a legtutibb:)Ne add már fel ilyen könnyen:)
De ha nem válaszol akkor is csak ö veszit:))Nem ö van akkor megirva:)
Receptek elküldve.
Puszika
Sziasztok,
nálunk nyűg van(volt) a köbön. Reggel óta nyafi, semmi se jó, a kaja se jó, a cicin fejforgatás, sírás, sírás. Végre aludt egy órát, de mikor felébredt újra volt egy pici nyügi, és most remélem elmúlt, mert csöndben nézelődik a kiságyban. iszonyúan el fáradtam, habár este 9-től reggel 5-ig aludt a drága, de ez olyan lelki fáradtság, mert nagyon idegesített, hogy nem tudom mi baja, mikor 2 órán keresztül sírt.
Valahogy lett ebéd is, de nem tudom minek, mert étvágyam nulla.
Még semmi válasz!
De Te mit válaszolnál arra a hülye levélre? Már bánom, hogy elküldtem :(((
Ó te jó ég,hogy ti milyen kis locsi-fecsi passzban voltatok tegnap estétől!:))Már fél órája csak olvasok,hogy képben legyek!:)
Gabi remélem sikerült a levél írás!...szerintem ne fogd vissza magad,légy olyan,mint a naplódban!:D
Én a vasat közvetlen Petra nyelvére cseppentem,ez már rituálé nálunk,nagyon szereti.:))
A haja ritkult,de inkább az egyém hullik.:(
Vettem rá cirka 2000-ért reva.id sampont,ajánlom,hogy jó legyen ennyiért!
VIsszaolvastam!
Fülcsi: Csodaszép hajasbabáitok vannak és csini az ékszer is :) Én nem csináltatok Hédinek addig, amig ő nem kéri.
Haj: Én kis gomba frizura gondoltam, mert nem akarom minden fésülésnél megerőszakolni.
Bíró Katalin, Mindszent
Puszika
:DDD
Gyönyörű haja van épp mutattam a páromnak:)Csodálkozott:)Szép kis copfokat lehet belőle kreálni;)
nyugi!Jó a tejcsid,és szépen is fejlődtök:)Hidd el!Ezen ne rágódj:)Mert az csak rosszabb.
Téged nem jelöltelek iwiwen..:pmegkereslek,adj neve
Nekünk nincs most időpont. Fél 8-tól lehet 11-ig. Kb. 9körül kel, aztán megetetem, és megyünk Vásárhelyre, kb. 20perc kocsival tőlünk. Odajárunk, mert az itteni dokinő egy bolond.
Ja és ott van egy külön szoba, ahol meg lehet szoptatni őket, a múltkor megkellett, de nem volt gáz, így tovább bírta.
Hát mi már múltkor is 420-at híztunk, most sem hiszem hogy több lesz, de ha ő így jól érzi magát, akkor nem gond, vagy igen? Szerintetek?
ti hányra mentek?
Mi fél 10--re és épp azon filóztam h hogyan csinálom majd az etetést...fejni tuti fogok és elviszem a dokihoz,mert utána még kell vásároljunk és nem hiszem h kibírja addig.Most áttért a 2 óránkénti szopira 3 helyett:)többször eszik keveset:)AMugy kivi vagyok h mi is mennyit nőttünk,de tuti hogy most nincs 1 kiló havi szinten