2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Ja, a fogra visszatérve, azt hittem, hogy majd a szemfogak meggyötrik őt is meg engem is éjjel, de egy két kiálltáson kívül, semmi nagyobb felébredés nincs. Akkor van rosszabb éjszakánk, ha a nappalunk elromlik azzal, ha kétszer alszik. Tegnap például babakocsival kellett messzebbre mennünk, és elaludt mire hazaértünk, aztán du. a szokott időben nem, majd csak 5-kor aludt 1 órát. Persze felébresztettem, mert ha nem teszem, akkor este soká alszik vissza, azt meg nem akartam. Így végülis aludt reggelig.
Vannak aranyos, megmosolyogtató dolgai:
-Ha be van csukva egy ajtó ahova be akar menni, akkor lehasal, és bekukucskál az ajtó alatt.
-Kilyukadt a harisnyája, és amikor a másik szobába észrevette, futva jött mutatni, és mondta, hogy "kukú". :D Megzabálom ilyenkor.
-Mikor megszólal egy jó kis zene, akkor elkezd illegni-billegni még ülve is, ha áll akkor meg rugizik a térdézel. :)
Ti is írjatok ilyen mosolyogtató dolgokat!
Ja, és ti adtok már tehéntejet forralva, vagy kakaót? Az én védőnőm csak másfél éves kortól ajánlja. Már alig győzöm kivárni.
Sziasztok!
Huuu, jo nektek, mi stagnalink a 8-nal. Mar johetnenek surjebben.
Mi mar mondhatom tul vagyunk az influenzan, van meg 1 kis kohoges, de nem szaraz, de gondolom ez sokaig el fog huzodni! Vigyazzatok aa csoppsegekre, mert csak betegek ne legyenek!
Én is be szoktam kukkantani, de nem igen írok, mostanába nem történik velünk semmi különleges, azon kívül, hogy gyorsabban nő már a fiam foga a körménél. :)
Már kint van a 16. foga hegye is. :)
Hali
Ma mi is sokat voltunk kint.Fogtuk magunkat és besétáltunk a városba(4km) igaz Nikit babakocsiba toltam:)
Hali lányok!
Nagyon kihalt a fórum!!!
Vicával mizújs? Tudtok róla valamit?
Isten osztja az orrokat. Először a fehér embert kérdezi, hogy milyen orrot szeretne:
- Hát, én közepes orrot szeretnék, se kicsit se nagyot, se keskenyet se széleset.
Megkapja.
Utána a néger következik:
- Én széles lapos orrot szeretnék.
Ő is megkapja.
Jön a kínai:
- Én kicsi keskeny orrot akarok.
Megkapja ő is.
Majd a zsidó kerül sorra:
- Mennyibe kerül?
- Ingyen van.
- Akkor add a legnagyobbat!
Sziasztok!
azt mondják most köhögős vírus van! :( Sógornőm fiai is szárazon köhögnek, de nagyon!
REmélem hamar meggyógyultok!
Sziasztok!
Nálatok hogy aludtak ma a törpék? A lányom 3-kor zokogva riadt fel, és 4-ig, kb 5x mentem vissza hozzá, mert mindig felsírt, aztán végül úgy aludt el, hogy beköltöztem a kiságya mellé a földre aludni. de onnantól hogy befeküdtem mellé, meg sem moccant, rögötn aludt.
Lehet most kezdődik náluk az a korszak, hogy félnek egyedül aludni?
Eddig olyan jó alvó volt, de az utóbbi pár hétben, már harmadszor fordult ilyen elő, hogy át kellett költözzek hozzá. van hogy felriad éjjel, de akkor csak megsimizem és alszik is tovább, nem tudom mi ez az új mizéria nála. Amúgy is leszakad a derekam, de így hogy egy hintaágy szivacson alszom a földön, hát nem mondom annyira nem esett jól. :)
Tényleg?Sztem indul csak nehezen terjed az infó.
Több helyen csinálják már.
Felsőfokú jelnyelvi tolmács:p
Majd ha összejön akkor randizhatunk és szétcsókollom Hédikét:D
És Szolnokon vagyok én is ;)
Meg szabad kérdezni mi ez a szakma?
Sziasztok!
Van valaki koztetek akinek a gyereke sokat kohog! Hat ez nalunk borzaszto! December elejen magfazott a kohoges megmaradt, mar majdnem elmult neki amikor januar vegen megint megfazott es miota elkezdtuk a gyogyszerezest azota meg jobban kohog. Amikor elvittem az orvoshoz csak egy kicsit kohogott, tegnep 3 percenkent egesz nap az a fuldoklo szaraz kohoges. Es mar nem tudom mit csinaljak vele! Szegenykem latom hogy szenved, majdnem megful!
Szia!
Szerintem gyed mellett nem lehet, sőt most a gyes mellett is visszacsökkentették legfeljebb heti 30 órára. Persze én nem vagyok szakértő, csak így rémlik a hírekből :-)
Sziasztok!
Kérdés:
Kaptam egy állásajánlatot,de lehet-e gyed ,mellett dolgozni és ha igen mennyit?
dobhatnál ide is egyet :)
bár elméletileg vettem egyet itt hoxán de csak holnap postázza
Sziasztok!
Voltunk 4d-n, 822g a fiam, minden ok és oltári cuki volt. Mosolygott, tátogott, meg minden, bár az egyik lába ott volt az arcánál, de azért így is láttuk, olyan jó volt. :)
Én nem tudom mi tévő legyek a bölcsivel kapcsolatban. Liló csak úgy mehetne bölcsibe, ha valaki segyítene elintézni...., vagy ha lemondanék a picinél a gyed-ről, hát arra meg hülye lennék. Meg amúgy úgyis csak szeptembertől mehetne, akkor már a pici is 4 hónapos lesz, na meg anyukám jövő év februártól megy nyugdíjba, szóval ő utána már tudna rá vigyázni bármennyit, akkor arra négy hónapra meg minek vigyem?
de mellette meg lehet hogy tök szívesen menne, és lenne gyerekek közt, nem pedig a nagyoval "állandóan", hát nem tudom.
Leghamarabb megvárom, hogy egyáltalán be tudnám e iratni, aztán majd utána kitalálom mi legyen.
Dobok még egy témát!
Nálatok a bölcsi fogad 1-3 napra gyereket? Én a héten megnézetem 3 bölcsit. Abból kettő simán beveszi Hédikét 1-2 napra is ha előző héten szólok, hogy ott is ebédelne. Kifizetem az ebédet és vigyáznak rá is. Szóval amolyan bébiszittelést is vállalnak. És úgy nevezik, hogy beszoktatás. Lényegesen olcsóbb, mint a játszóház ;) Lehet, hogy élek a lehetőséggel!
Sziasztok!
Voltunk ma vásárolni és benéztünk egy használt boltba,ahol találtunk esernyőre csukható bebe go babakocsit.4500 Ft volt,fasza állapotban:)Úgy örülök neki:)
Reni még eszembe is jutottál,mert volt bőven választék:s
Mi is csókolózunk, de legtöbbször csak sok gyors puszi van.
Jobbulást a betegeknek!
Sziasztok!Mi is csókolozunk,persze nem állandóan!
Szerintem is egy jó kapcsolat alapja!Azért gyors puszi is elcsattan néha!