2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Hédi csak az oldalára fordul. Hason üvölt, de mint akit ölnek! Ül, áll :) Én úgy döntöttem nem viszem orvoshoz. Én is ugyanilyen voltam 6 hónaposan és 9 alig múltam pár nappal mikor elindultam.
(Végre előkerült a babanaplóm! Nagypapa 1982-es Kincses Kalendáriuma )
Sziasztok, megunva ezt a bezártságot, ebben az ocsmány szeles időben elmentünk sétálni, majd megfagytam...
Örülök, hogy hamar elmúlt a vérzés, nekünk is pont tegnap volt az első sebes nap, mert megkarmolta az orrát, pedig minden héten vágom a körmét! Nálatok is ilyen gyorsan nő?
Milus legújabb hisztije:állandóan ki akarja állásba nyomni magát. Nem szeret már csak feküdni.
Sokat kiabál, meg síkitozik.(ááááeeeőőőő-percekig) Forogni már mind a két irányba megy, most a felülést gyakorolja, de nem az igazit, csak azt a fél fekvéből feltornászni magát.
Mi is az átfordulással vagyunk hadilábon,én ráfogom a jó kis sulyára:)Szerintem a nagy hasától nem megy a dolog.De hasa körül körbe forog,és mintha mászni akarna csak nem jött még rá hogyan s kell...:))
Álni ,áll lépked nem vagyok beszarva majd a magaidejében megy ,majd az is..
Mi meg még csak hátról hasra fordulunk, de hasról hátra még nem. Vagyis egyszer már sikerült, de az szerintem a paplan egyenetlensége miatt történt, tehát szerintem az még igazából nem megy. De már mi is lassan kúszni fogunk, mert a popsit már emeljük, és a lábakat húzzuk a hasunkhoz. Csak arra nem jött még rá, hogy ha a fejét belefúrja a földbe, akkor abból nem fog előrébb haladni. De ha megtámasztom a lábát, akkor ugye előrébb csúszik, s attól olyan boldog, s szinte hisztizik, ha nem támasztom ki. :)
Ja meg már olyan jól szopogatjuk a lábunkat. De ezt túlnyomó többségben fürdéskor csinálja (mert hát ugye akkor pucéran könnyebben megy mint ruhában), s így kezd szenvedés lenni a fürdés, törölközés, öltöztetés. De azért jól szórakozunk mind a ketten. Ő azon, hogy én nem tudok vele, én meg azon, hogy ő ilyenkor milyen boldog.
Vérezni?
Mitől?
Sziasztok!
Rolinak elkezdett vérezni a fölsö inye :( mit tudok csinálni vele?
Én aludtam vagy 20 percet mert felkelt a brigád:D
Kellett nekem netezni alvás helyett.Na mindegy jobb mint a semmi:)
megint pangás...
Holnap mentek valahová?
Mindenki szunnyad?:)
Én is álmi vagyok az időtől.Niki meg apa is alszik mint a bunda:)Nekem se ártana kicsit aludni...dehát ez a netfüggőség:D
Szép napot lányok
Vic tejpép dm-es tejpép olcsóbb mint a többi 600 ft körüli.
Azure Csabi is szokott a kajával szórakozni rájöttem nem éhes hanem szomjas ugye én ilyenkor vizet adok neki, mert ha éhes akkor a kaját kb. 5 perc alatt bevágja.
jó lenne ha már jó idő lenne és nem ez a sok front és szél mert mint olvastam másnak a babója is zizi tőlük.
Ez ismerős, sokszor Máté nyakában áll a kajcsi, csak fojatja ki a szájából. Ha elveszem az üveget, akkor meg visit.
Na akkor most légy okos domonkos!
Jó lenne tudni mit is akarnak. Bence szokta mondani: anya nem látod, hogy szórakozik veled?
Nálunk félelmetes ahogy fúj a szél. Mint a horrorfilmekben, minden csikorog,nyikorog......
:-))
Mi sem sétálunk csak ablakos levegőzés lesz. Pedig már a gyerkőcökre ráférne, tiszta zizik!
Jó reggelt mindenkinek! :)
Nálunk is szél és semmi napsütés. :( Úgy tűnik ma sem tudunk sétálni. Pedig annyira szeretném. Ha nem fújna a szél, nagyon szép enyhe idő lenne.
Jó reggelt.
Itt is nagyon csúna borús, szeles idő van:-((