2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt este borzalmas nagy vihar volt,azthittem elviszi a házat a szél.Éjszaka meg brutális szélre ébredtünk,szinte féltem,mert látam ,hogy a hatalmas barackfát szinte hajlítgatja:s
Csoda hogy Niki nem kelt föl csak 5kor:)de vissza is aludtunk.
Ma én is olvastam a szíves kislányt a blikkben,sajnálom a kisfiút,hogy 1 ecset darab miatt megfulladt és agyhalott lett:( borzasztó lehet a szülőknek:(
Én is elolvastam hát nem gyenge..
Nállunk még ez nincs a mamával is nagyon jól elvan.
Szerintem nállunk még csak most jön majd..
Szia! Az én lányom is októberi. Sokat olvasom a fórumot,hogy ki hol tart hogyan fejlődtök..stb. Szóval ez a bújósság és anyás dolog nálunk is előjött egy pár napja. Én is megijedtem hogy mit rontottam el. De megtaláltam a választ: a szeparációs szorongás. A lényeg,hogy rájönnek a bébik hogy ők és mi nem vagyunk már egyek és hogy néha eltűnhetünk a szemük elől. Ez megrémíti őket. De ha jobban érdekel a dolog írd be google-ba a szep.szor.-t és ott több dolgot is olvashatsz róla.
Nem okoskodásnak szántam, csak megnyugtatásként.
Lányok, tökre nem illik ide, de ma dupla, teljes szivárvány volt nálunk, a nagy vihar- az érdeklődés hiánya miatt elmaradt-, de ez valami gyönyörű volt élőben!
(ha ilyet látok, mindig valami jó történik velem, és ez 2 nap alatt a második szivárvány!!!!)
Sziasztok!
Rolcsi babónak jobbulást!Nagyon sajnálom ,hogy így szenved:( Nagyon rossz lehet.
Nálunk szerencsére minden ok.Fognak jele nincs de még most se várom:D Olyan jókat sétálunk vasárnap óta:)Ma sikerült egy kórházi szobatárssal is talizni véletlen,jót dumcsiztunk:)
Ja és persze ma jött meg ,ami nélkül nagyon jól megvoltam eddig is:)
sziasztok
! Én is sajnos nagyon fülfájós gyerek voltam, nekem anyukám melegített sót, beletette egy vastag zokniba és azt tettem a fülemre! próbáld ki hátha segít szegény Rolinak!
Szegénykém. Jobbulást neki
Nekünk sem sok híja az 5.fogacskának, már nagyon fehérlik. Kibújhatna már.
megjöttünk a dokitól :( hát a füle nem gyógyul meg hiába szedte az antibiotikumot :(
azért sirt ilyen nagyon mert az fáj neki :(
Nem valami injekció formában, szájon át. Még nem váltottam ki.
Milura ma hosszú ujjú bodyt adtam, meg farmer gatyót, de így is izzadt. Viszont itt nagyon fülledt az idő, néha gondol egyet és esik pár percet, aztán süt a nap. Viszont így is izzadt.
Ca-kidunk van.Ti is azt kaptatok?
Lehet ,hogy csak meleg kiütés.Én sem tdudom mit adjak Mátéra mert ha elbujik a nap meg lehet fagyni:(
Éhen tuti nem halna, mert szopizik egész nap.
Szájpenésze volt, azért nem evett, de már múlóban. Voltunk orvosnál, aki közölte, hogy 2 nap és kint lesz a foga. Na ezt minden hónapban elmondták már...
8420gr Milu, nekem pont elég. Mindenkire vigyorgott. Felirtak calciumot neki, mert a háta tele van kiütéssel(szerintem a fülledt idő), a doki szerint valami kaja, de mivel nem evett olyat(én se)nem hiszem. Ártani nem fog.
Nállunk még nem volt olyan ,hogy nem evett napokon át de biztos én is kétségbe esnék..
Bár lenne miböl fogyni:)))
Tudom,hogy te szavaztál ari vagy:)De a liberón is csak egyszer lehet!?Nem?
Kivan ez találva:(
Pedig nekem is van pár email cimem..