2009 októberi babavárók (beszélgetés)
sziasztok!szerintetek ha a doki felír egy fajta tápszert attól még én vehetek másikat?
Azért kérdezem,mert még mindig az 1-est írta fel ,mert van rá támogatás!de már simán ehetne 2 is 6 hónapos kortól!
variálhatok a márkáján?lehet ez is olyan ,hogy lehet mindegyik márkát megeszi?
Amúgy örülök ,hogy Roli meggyógyult!
Raminak is már csak kicsit kell szívni az orrát!idejében elkaptuk a bacit így gyors lefolyású volt!:)
az meg már mellékes,hogy sikerült tőle elkapni!
úgy fáj a torkom,hogy alig tudok aludni+folyik az orrom!
Na mindegy majd elmúlik!
nincs panaszkodás:)
remélem jól van mindenki
ja:találtam a tesz veszen csini ruhacsomagokat:)
csupa rózsaszín(hercegnős)
Lányok!
Tanácsot szeretnék kérni!
Bálint már harmadik napja nem hajlandó semmiféle gyümölcsöt enni! Délután megeszik egy teljes üveg főzeléket! De sem előtte sem utána nem hajlandó gyümölcsöt enni, csak a tápszert issza meg.
Nem tudom, hogy mi csináljak, mert előtte már szépen evett naponta háromszor szilárd ennivalót.
:)itt most nincs olyan meleg mint tegnap,de majd délután mi is kimegyünk ha nem esik:)
tegnap estére meglátszott h a sétától leégtünk a Gáborral:)Nikit meg a szél érte de így is kicsit megkapta az arcát:)
Most épp labdázunk:D
Lába közé rakom,NIki meg elgurítja és persze várja hogy visszarakjam:D Már 10 perce ezt játszuk:D
Dejó:)
Mi még mindig kínlódunk.Még fél üveg se gurul le akármit adok.Ma megkóstoltatom vele a sütőtök-csirkehusis bébikaját:p
hát még én :)
meg beszéltem a védönövel,jöhetnek a 8 hónapos kaják :)
AKI MÉG NEM SZAVAZOTT LÉCCI SZAVAZZON A KISFIAMRA:)
POKOL MÁTÉ NOELRE
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM:)
Jó reggelt!
Shyana megy a drukk,hogy minden rendben legyen
Itt éjszaka nagy vihar volt,dörgött az ég de Niki megse nyikkant:)Sőt,csak 5 után kelt fel enni,pedig este már fél 9 -kor bealudt és csak 1 ciciből evett:p
szép jó reggelt
nemsoká indulunk a doktor bácsihoz,gondoljatok ránk :)
Sziasztok, tegnap 26fok volt, Milu egy szál bodyban csücsült a babakocsiban, alatta textil pelus(ha izzadna) nagyon jól érezte magát. Láttam több gyereket, pulcsiban is! Sőt kapucniban. A szomszédasszonyom (4hónapos) hosszú rugiban volt, céklavörös fejjel, de az anyukája nem merte már levetköztetni az izzadás miatt. Egy nagy gond, hogy a lába szabadon van, akkor be kell kenni naptejjel, mert állítólag 10 perc alatt le lehet égni, igaz én tegnap is mást se csináltam, csak forgattam a babakocsi tetejét, ahányszor fordultunk, hogy semmilyen testrészét ne érje a nap. Ennek ellenére a doki is azzal indított, milyen jó színe van Milunak(az arca, meg a kezei már barnultak), de a hófehér kis dagi lábait féltem, nem csak a leégéstől, a napszúrástól is.
Viszont van neki nagyon vékony anyagú kantáros nadrág ami takarja a lábát, azt adom ma a bodyra.
Pedig ma nekünk is lesz egy utunk a könyvtárba, olyan 2 óra babakocsizás.
Sziasztok!
Az en fiam hosszu ujju poloba es vekony tremimg gatyoban volt, sot meg az arnyekban felkerult a vastag felso, de ez mar du volt. Tuloltoztetm?
Sziasztok! Én vettem vékony nacikat nem tudom milyen anyagból és azt egy pólóval, de a bodyval mindig bajban vagyok hogy adjak e rá vagy sem!
Rolcsi baba, hogy van? Kipróbáltad a meleg sós megoldást?
jó reggelt!
Ez engem is érdekelne :) szerintem én totál túl öltöztetem szegényt :(
Jó reggelt mindenkinek. Ma is szép időnk lesz. 100 ágra süt a nap. Tegnap nagyon meleg volt.
Ti mit adtok ilyenkor a babákra?
Jó reggelt!
Ma is szép napsütéses napot kívánok mindenkinek!:)
Sziasztok lányok!
Nagy a pangás. Így mondjuk könnyű visszaolvasni titeket.
Mindenkinek szép napot!
Már lassan olyanok leszünk, mint az angolok, csak az időjárás:((
Reggel elszaladtam Miluval a boltba, kenguruval, visszafelé már esett, de nem áztunk meg, a nagy zuhi utána jött. Azán kicsit sütött a nap, aztán most megint esni fog! Azt mondják az egész nyár ilyen lesz.