Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 októberi babavárók fórum

2009 októberi babavárók (beszélgetés)

5041. Shyana (válaszként erre: 5040. - Azure_)
2009. jún. 20. 09:21

Hát igen, föleg hogy ö küldött hozzá...

Jah és ne rajtam töltse ki

5040. azure_ (válaszként erre: 5037. - Shyana)
2009. jún. 20. 09:20
Számomra érthetetlen, hogy miért bánják egymást az orvosok. Ezzel már én is szembesültem...
5039. Shyana (válaszként erre: 5036. - Azure_)
2009. jún. 20. 09:19

Szerintem a babakocsi is maradhat :) Az nem annyira kifejezetten csak fiús :) De nagyon szép az is :)

Meg az etetöszék is nagyon tetszik

5038. azure_ (válaszként erre: 5033. - Micimacko72)
2009. jún. 20. 09:19

Én is aggódom minden vizsgálat előtt, hogy minden rendben legyen.

Tegnap a hosszú úton állandóan magamat figyeltem, hogy nem fáj e valahol. Április vége óta ilyen hosszú úton még nem voltunk.

A szülésre is egyre gyakrabban gondolok. Rohannak a hetek, mindjárt azt vesszük észre, hogy megvan a baba. :) Jujjj de jó lenne már ott tartani.

5037. Shyana (válaszként erre: 5035. - Micimacko72)
2009. jún. 20. 09:18

A kardiológus miatt,mert szerinte a kardiológus nem ért semmihez meg ilyenek.

Emlékszel akkor irtam Neked privit a magasvérnyomás miatt

5036. azure_ (válaszként erre: 5032. - Shyana)
2009. jún. 20. 09:17

:) igen. Maximum babakocsit veszünk másikat. :)))

A többi nagyjából unisex. Eddig...

5035. micimacko72 (válaszként erre: 5034. - Shyana)
2009. jún. 20. 09:11
mi történt? Mért vesztetek össze? (ha publikus)
5034. Shyana (válaszként erre: 5033. - Micimacko72)
2009. jún. 20. 09:08
Akkor megy a drukk Neked :) Én hétfön megyek.Már elöre félek hogy milyen lesz a dokim.Az utolsó összeveszésünk óta nem voltam nála
2009. jún. 20. 09:07

Sziasztok!

Azure szép a bútor amit vettetek! Az ára is szuper :-))

Szerencsére nekem már ilyen gondom nincs én már csak a szülés miatt aggódom. Ma megyek nődokihoz, remélem csak jót fog mondani. Az uh-ot szeretem csak már a vizsgálatot nem annyira.

5032. Shyana (válaszként erre: 5031. - Azure_)
2009. jún. 20. 09:01
Dehát irtad hogy akartok másodikat is és az nem bizti hogy fiú lesz :)
5031. azure_ (válaszként erre: 5029. - Shyana)
2009. jún. 20. 09:00
Nálunk most mindenki a kéket erőlteti, mondván fiú lesz. De nekem nem tetszik. A babakocsi vásárlásnál is kritikusak voltunk. :) Az eladó már csak nevetett rajtunk.
5030. azure_ (válaszként erre: 5027. - Lina15)
2009. jún. 20. 08:54

Köszönöm! :)

Gratulálok a kisfiúhoz!

Nálunk első baba, úgyhogy mindent meg kell venni neki. Pont tegnap számolgattuk, hogy egy kisebb vagyon lesz, még úgy is, hogy nagykerben meg tudunk venni ezt-azt. Sajnos családi segítség nem jön, úhogy marad a saját erő. Már ami futja.

Szeretnénk második babát is, neki már megmaradnak ezek a jó kis dolgok.

5029. Shyana (válaszként erre: 5028. - Azure_)
2009. jún. 20. 08:54
Nem is baj szerintem hogy nem kék, szerintem nagyon szép igy ahogy van :)
5028. azure_ (válaszként erre: 5026. - Shyana)
2009. jún. 20. 08:52

A bútor komplett 169.000 + ÁFA volt. Van benne egy ággyá alakítható kiságy, a kétajtós szekrény, ami nagyon nagy. A pelenkázó komód ami szintén óriási. Egy nyitott játékos polcos szekrény, egy játékos komód és három fali polc. Ez jó pár évig ki fogja szolgálni Runcikánkat.

Vanília és cseresznye színű. Volt kék is de nem tetszett. Mondjuk kék nekem alapban nem a színem. :)

5027. lina15
2009. jún. 20. 08:13

Sziasztok!

Azur!Nagyon szép a bútor amit vettetek a picurnak.

Mi tegnap voltunk 4d-én....hát a megérzésem nem jött be....pedig 100%-ig biztos voltam benne,hogy lányt várunk,de mégsem...Lesz még egy csintalan kisfiam(Patrik lesz a neve).Teszek fel róla is képet bár annyira bujkált,hogy alig lehetett az arcocskáját látni,de azért egy picit engedte.

Nagyon boldog vagyok!!!!!Már az egyik boltban vettünk is egy csomag pelenkát meg pár db rucit neki.Hiába van már egy fiam és róla nagyon sok ruha megmaradt akkor is vettem neki,mert legyen neki is pár új is.Tök jó érzés volt!!!!!!

MINDENKINEK SZÉP NAPOT KÍVÁNOK!!!!!!

5026. Shyana (válaszként erre: 5025. - Azure_)
2009. jún. 20. 08:07
Meg szabad kérdezni hogy mennyiért vettétek?
5025. azure_ (válaszként erre: 5024. - Kriszti198307)
2009. jún. 20. 07:58

Én is bejelöltem minden októberi kismama naplóját, mármint aki vezet. :)

Így egy kicsit többet tudok rólatok, hogy kivel éppen mi történt.

A bútor tényleg nem rossz és árban is jó volt, úgyhogy nem is mentünk máshova hanem megrendeltük ezt. Néztem este a neten, hogy van ugyanilyen máshol is csak jóval drágább, úgyhogy megnyugodtam, nem vettük rossz áron. :)

2009. jún. 20. 07:15
Azur be jelöltem a naplódat kedvenceim közé!Tényleg nagyon szép a butor!
2009. jún. 20. 07:14

Sziasztok!

Már régen voltam fönt,de csak be kukkantottam,mert megyek füvet nyírni a hőség elött.Remélem mindenki jól van?

Nem tudtam fönt lenni,mert Keresztlányom és tesóm itthon vannak Kecskemétről, és egy kicsit babásztam!Nagyon sok időtt lekött a babázás vele,mert nem egy olyan nyugott természetű baba( 1 éves) akit ha le teszünk ott is marad eljátszik stb.Ő olyan jövős menős baba.Így ezért nem tudtam jönni a forumhoz.De azért már hiányoztatok,így föl kukkantottam egy kicsit.

5022. Shyana (válaszként erre: 5021. - Azure_)
2009. jún. 20. 06:58

Jó reggelt :)

Nagyon szép a bútor :)

5021. azure_
2009. jún. 19. 17:48

Sziasztok Lányok!

Kitartást mindenkinek erre a meleg napra. Holnap jön a felfrissülés.

Mi ezen a forró napon mentünk fel pestre körülnézni. Nem mondom, hogy nem vagyok fáradt...

Viszont megoldódott a babaszoba kérdés! :) Gyors döntés eredményeképpen megrendeltük a babaszobát.

Raktam fel képet a naplómba. Nem igazán babás de jó. Teljesen mást szerettünk volna. Mindegy. :) Nagyon örültünk neki!!! :)

2009. jún. 19. 16:27

ma nagyon szenvedek a lábfájással a bokám eltűnt úgy bedagadt a lábam!

valakinek van valami jó tanácsa ellene!

egész délután felpolcolt lábbal fekszek de nem javul semmit!

2009. jún. 19. 12:48

Sziasztok!

Tegnap megvolt az uh. minden rendben van a babával,csak egy kicsit kevés a magzatvíz és ezért sokat kell pihennem és még többet innom,mint eddig.Azt mondta ne is menjek 11-től 16 óráig sehova,mert nagy a meleg.

Kaptunk képeket,és elég sokáig nézte,hogy milyen nemű lehet,a végén azt mondta "olyan lányos",mert ha kuki lenne azt azonnal látná,csak a kis szerelmem összezárta a kis lábacskáit és a köldökzsinór is közte volt.

Ami biztos,hogy szép kerek feje van.

3 hét múlva megyünk megint addig a védőnő fog szórakoztatni egy kis cukor vizsgálattal.:)

5018. mreich
2009. jún. 19. 10:58

Andrissal nem volt gondom gyomorsavval szerencsére, alig volt haja, az is lekopott, fél éves koráig szinte kopasz volt.

Viszont a pattanások akkor is és most is megkeserítik az életem. Mondjuk eleve ilyen a bőröm, de most a dekoltázsom és a hátam is csúnya.

5017. mreich (válaszként erre: 5015. - Imo)
2009. jún. 19. 10:55
Nekem Andrissal és most is inkább szétterülő mint csúcsos hasam van. Aki nem tudja, hogy fiú, rögtön rámondja, hogy lány lesz. De szerintem is az alkatom miatt ilyen.
5016. kri76
2009. jún. 19. 10:38

Sziasztok lányok!

Na végre elküldtem a havi bevallásaimat, szusszantam egyet. Most a beszámolók és bevallások után július 9-én APEH ellenőrzésre is mehetek Szegedre.

"Már alig vártam, hogy történjen valami, hiszen szinte már unatkoztam."

Na jól kidühöngtem magam........

5015. Imo
2009. jún. 19. 10:13
nekem a Kristófnál széles nagy hasam volt, most a csajnál csúcsos pont az ellenkezője a népi hiedelmekknek:)))))))))
5014. Pitypang (válaszként erre: 5008. - Zandyka)
2009. jún. 19. 10:10

Én még nem merek nyilatkozni teljesen, mert a gyomorégés később kezdődött, de úgy, hogy a gyomorsavtól fetrengeni tudtam volna. Én amúgy egy Maalox nevű szert használtam, a nődokim javasolta, van tabletta és folyadék is, én az utóbbit vettem. Bevált, de csak ideig-órág nyilván. Napi többször is kellett ennem belőle. Ja, és hatalmas, kb. 5 centis, korom fekete haja volt Lénárdnak. :) Most meg majdnem szőke, de biztos, hogy később barna, vagy szőkésbrna lesz, mert nem az a fehér szín.

Pattanások voltak elsőre is és most is, de szerencsére csak a 3-4. hónapokban.

A csúcsos hassal meg engem ne is idegesítsenek már. :D Kész baromság ez, mert alkati kérdés, merre tud nőni a has. Nekem mondjuk pont előre növekedett akkor is és most is. Hátulról és még szemből sem nagyon látszik, hogy terhes vagyok, bezzeg oldalról! :D Majd lassan teszek fel képet is, mert eléggé elmaradt a fotózgatás. :S Épp ma megyünk strandra, ha lesz valami publikus, amin nem nézek ki úgy, mint egy viziló, akkor felteszem. :D

5013. Imo (válaszként erre: 5012. - Kiscsillag84)
2009. jún. 19. 10:09

és a zoknik

pici zoknik:)))))))))))

néha meglátok egyet-egyet és könnybe lábad a szemem

most, hogy tudom csajszim lesz meg is vehetem majd ami megtetszik:)))))))))

2009. jún. 19. 09:31

Sziasztok

tegnap az anyósom vett egy puha kis cipőt a fiamnak olyan aranyos tegnap óta nézem és nem tudok betelni vele, hogy majd nem sokára lesz akire ráadjam :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook