2009 októberi babavárók (beszélgetés)
biztos van rá gyógyszeres megoldás
algopirin (vérhigító hatású) stb
miért mi történt?
sajnos elmentek nyaralni és majd csak 5-én jönnek haza:(
Kristóf fiamnál volt ilyen, még születése után is vinnem kellett uh-ra de elnőtte
apu anno azt mondta a fiúknál gyakori probléma
Sziasztok!
Megvolt a nagy orvosi vizsgálat. Sajnos az egyik veséje ki van tágulva de a doki szerint még a határon van.
Nem volt valakinek hasonló?
Én is bejelöltelek. Ma. Nem vettem eddig észre, hogy van naplód. :) Illetve nem is tudom, kinek van és kinek nincs. :S
Eddig Kriszti van meg, Szindy, most meg te. Kinek van még? OK, végig is böngészhetem, de ha segít valaki akkor nem ülök ezen fél napig. :D
Sziasztok!
Szerdán voltunk 4D-s Ultrahangon!Eszméletlen élmény volt ,láttam a fiaimat de most már úgy igazán!Nagyon jól látszottak és aktívak voltak!Megint látszódtak a kukik úgy hogy biztos hogy fiúk!Raktam fel két képet!
Kisváros a miénk is. Azt elmondták hogyan tegyem tisztába,stb. igaz már második gyerkőc volt.
De tudtam, hogy császár után nem tudok mozogni és ezért kértem meg, ne hozza ki. De csak azért is és még éjjelre is kinnhagyta. És egyedül voltam az osztályon. Még azt sem mondhatta, hogy rengeteg babája van.
Na de mindegy, remélem mostmár valamivel jobb lesz.
Én is elköszönök, lassan indulok a dokihoz :-((
Szép napot Nektek
Én is a dopegytet szedem már csak :)
Na elköszönök, mert megyünk anyuékhoz.
Mindenkinek szép napot :) sziasztok
Te jó ég!
Nem tudom ezekben a szituációkban én hogy viselkednék. Ezektől én is tartok nagyon!
A szüléstől nem félek, inkább várom nagyon. Fogalmam sincs mi vár rám, így kiváncsisággal tölt el. Előtte biztos lesz jó nagy drukk bennem és meg leszek ijedve, de remélem minden nagyon gyorsan fog történni és nem lesz időm gondolkozni.
én is túl vagyok már 2 császáron de ugyanúgy félnék a szüléstől is szerintem.
Nekem is első perctől kinn volt a babó pedig mozogni sem tudtam. Egy szopi után már a kocsijában feküdt, sugárban el kezdett hányi és visszanyelte. Bekékült már nem kapott levegőt......felkaptam és rohantam a csecsemőshöz. friss műtéttel annyira sikerült magam megrántani, hogy rosszul lettem persze akkor már szaladtak a nővérkék. Mondták miért nem nyomtam meg a csengőt, miért szaladgálok???
Másnap megkértem a csecsemőst, ne hagyja kinn még éjjelre is. Mire jól leteremtett, milyen anya vagyok én, otthon ki fogja ellátni akkor a gyerekemet.
Mondtam otthon nem leszek másnapos műtött.......
Csengőt? Egyedül voltam az osztályon és egyszer megnyomtam tényleg a csengőt. A nővér a pultnál ült és semmi. Aztán eltelt fél óra mikor felhivtam telefonon a kórházat és az osztályt legyen szives már bejönni. Mivel én nem tudtam kimenni, mert épp infúziót kaptam.
Ezért szeretnék már túl lenni rajta.
A gerinc érzéstelenités nem fáj csak érdekes dolog. Miután megkapod, megkérnek, emeld fel a lábad. Annyira rossz érzés, hogy erőlködsz és úgy érzed loo mázsa a súlya és nem megy :-))
Szerintem jó hogy elvette, azóta egy szavam se lehet mert a vérnyomásom jó. Föleg kaptam 24 órás ekg-t és az is kimutatta hogy minden rendben van :)
Akkor meg minek szedjek napi kb 30 db gyógyszert a vitaminokkal együtt
A kismama meg találja ki, hogy akkor melyik jó. Komoly a dilemma.
Maradjon a 6 gyógyszer de lehet az sok?! Vagy hagyjunk el párat de lehet az meg kevés??!
Nekem a védőnő mondta, hogy ne foglalkozzak mindenki véleményével. Halgassak néha a megérzéseimre. Igaza van, bár ha gond van akkor az ember hajlamos minden olyan véleményt meghallgatni amiről úgy gondolja hiteles lehet.
Az egyik ismerősömet császározták és azt mondja annyiból volt rossz, hogy utána a seb fájt neki néhány napig, amitől korlátozva volt a mozgásában. A nővérek tettek rá, (magyarul nem foglalkoztak vele) mellérakták a babát ő meg nem bírta a mellére tenni, úgyhogy már sírt a tehetetlenségtől. Rossz emberek voltak éppen körülötte...
Én ha véletlenül valami komplikáció adódna és császároznának a gerinc érzéstelenítőtől félnék, illetve félek nagyon!
Igen csak tudod már több mint 10 éve járok hozzá és eddig sose volt semmi gondom vele, söt... tavaly a vetélésemnél is iszonyatos kedves volt.
Most meg... még sose láttam ilyennek
Ezt én is megkaptam már :)
Nem tehetek róla ha egyszer a lányoknak olyan szép cuccokat csinálnak :)
nekem a nődokim választott kardiológust. Azt mondta keresek magának egy jó orvost :-))
Én meg vagyok vele elégedve, igaz van aki csak rosszat mond róla.
Mindenkinek más doki jön be. Szerencsére nekem eddig bevált.
Én is szeretnék már túlleni a szülésen mivel császár lesz és nagyon-nagyon félek.