2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Szia! Üdv köztünk, nagyon örülünk neked! :) Ha jól látom akkor kisfiad lesz.
Hát igen, odakint másképp működnek a dolgok. És mit tanítasz?
Ez nálunk is így volt hogy nagyon sokáig csak lány nevek jutottak eszünkbe (1 fiút tudok most is Botond hátha mégis fiú lenne) és pont kislány van a pocakomba.Úgyhogy lehet hogy nektek is kislány lesz! :)
Amúgy szép a Veronika,Vivien ,Viktória
Nekem a munka most nagyon speciális. Van két vállalkozásunk amiből az egyiket én intézem, a másikból csak pénzügy a enyém. Amíg feküdtem addig telefonon és laptopon intéztem az ügyeket. Most, hogy már kicsit mozoghatok heti két-három alkalommal utazok is megbeszélésekre, de gyakorlatilag semmit nem dolgozhatok. Ha nem nyílott volna ki a méhszáj akkor nem csak a szellemi meló de a fizikai meló is sok lett volna. Így azt az idei nyárra én megúsztam, bár a család dolgozik helyettem úgyhogy sajnálom őket.
Ha munkahelyen dolgoznék rendesen akkor áprilistól táppénzen lennék...
Mi a nevekkel sokat dilemmáztunk. A Martin név nekem még mindig furcsa, de jobbat nem találtunk. Remélem a kisfiunk ezt szeretné. :)
Sziasztok!
Én már most is itthonról dolgozom, hetente egyszer megyek be, és a hónap első hetében, amikor havi zárás van (számvitel). Éppen tegnap voltam bent, és nagyon megviselt a bkv-n való oda és hazaút, főleg mivel az irodában 20 fok volt, kint meg bőven 30 fok fölötti hőmérséklet. Azt hittem, rámolvad a ruha amikor hazaindultam.
Október 8-ra vagyok kiírva, és szeptember 7-ig szeretnék dolgozni, az utolsó 4 hétben táppénz.
Nekünk, akik nem szeretnénk tudni a baba nemét, egyenlőre csak fiú nevünk van, Zoltán Márk lesz. A lánynév eldöntése igazi kihívás számunkra, mert eddig még ahányszor próbáltuk megbeszélni, mindig veszekedés lett a vége :)) Nekem a Maja tetszik, a férjemnek ez egyáltalán nem jön be, neki a Vivien, Evelin, Bernadett, Nikoletta nevek tetszenek, ezek meg persze nekem nem tetszenek...Kicsit elkeserítő, de remélem előbb-utóbb megegyezünk :)
sziasztok :)
Üdv Lya :)
Nálunk maradt a Roland név,apa hajthatatlan.Lány névbe meg a Laura és a Jázmin a nyerö, de a doki 100%ra fiút látott :)
Sziasztok! Üdv Lya!
Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk és mindenki hozzá tud szólni a dobott témához :)
Éjjel nagyon furin viselkedett a babám. Ha a jobb oldalamra fordultam jobb oldalra húzódott és mintha lefelé akart volna furakodni, szinte kapart, mint egy vakaond. Aztán átfordultam, mert megijedtem, hogy talán nyomom a drágaságom, de megismételte a műveletet. 1,5 órát sétálgattam a szobámban mire elaludt. Most pedig szakad az eső és zeng, dörög, villámlik. Talán ezt érezte? Az apja is félt a viharoktól.
Ami nem tetszik:Géza, Gusztáv, Kálmán, Rezső, Dezső
Mindenkitől ezer bocsánat, akinek ezek a nevek tetszenek.
Jó reggelt mindenkinek! Ma talán picit hűvösebb lesz, mint tegnap.
Munka szeptember 30-ig, októberben a felét lerakom a munkámnak és már csak otthon dolgozom.
Te meddig dolgozol?
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Lya! Üdv köztünk!
Nálunk, úgy néz ki, eldőlt a névkérdés. Kisfiam választott: neki a Tamás tetszik.
A hőség itt is borzasztó, meg hozzá az, hogy áll a levegő. Éj szaka se hűlt le, nem is cserélődött. Talán hétvégén kicsit jobb lesz.
nekem tegnap volt az első nap amikor nem igazán esett jól ez a nagy meleg. alig vártam hogy hazaérjek a melóból, és mindig szoktam itthon még tenni venni utána, na tegnap alig vártam hogy lefeküdjek. nem voltam, csak szenvedtem nagyon.
Tényleg amúgy aki még dolgozik az meddig tervezi a munkát? Én azt mondtam hogy amíg jól esik, de a doki már múltkor is megjegyezte, hogy azért illene utolsó hónapban már szülési szabin lenni.
A Kriszta tényleg szép lenne! Mi is gondolkoztunk azon is!
Nálunk az volt a megállapodás hogy a fiúnak apa a lánynak én választok nevet. Olvasgattam anyummal a naptárat közben hamiztunk a mekiben és elérkeztünk a Lili névhez, és kimondtam hogy Máté Lili, összenéztünk és ott már tudtam ha lány, így fogják hívni. Először nem igazán tetszett apának, de aztán megbarátkozott vele, azzal a módosítással hogy Lilien legyen, mert a Lili olyan kisgyerekes és ha felnőtt lesz szebben hangzik ha úgy mutatkozik be hogy Máté Lilien. :)
Sziasztok!
Nem kaptam meg! :( Átdobnád még egyszer?
Jó reggelt mindenkinek!
Üdv az újonnan jövőknek! :) Szépen gyarapszunk, tök jó.
Éjjel olyan meleg volt, hogy alig bírtam aludni pedig tárva volt az ablak. Iszonyú nálunk a hőség.
Remélem Ti jól bírjátok.
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok. A 2. babát várjuk október 6-ra, kislány lesz. :) Már van egy kisfiúnk (Máté) ő szeptemberben lesz 3 éves.
Látom előkerültek a nevek, apa Anitát szeretne de hétvégén megbeszéljük. Mi 5 nevet írunk fel és abból választunk. Ez a módszer bejtt az elsőnél is.
Mindenkinek gond mentes babavárást kívánok.
Sziasztok lányok!
Mi most a József néven gondolkodunk. Gondolom, ritka név lesz az Ő korosztályában.
Szerintetek mi megy a Cseh-Lehoczki vezetéknévhez?
nem bántottál meg
nincs olyan név amit ne lehetne gúnyolni:)
én Imola vagyok és a mai napig apám Iminek hív:)