2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Tegnap haza hoztuk anyosómat a reptérről,mert kint volt a sogorómnák Oroszba és sajnos le telt az 1 hónap mióta kint van!
Ki festtettük a konyhát Kedd este.Este 6 kor keztük és 01.30 körül végeztünk vele.Anyosomnak mi volt erre a válasza amint belépett a konyhába!Jó ocsmány!
Sziasztok
engem is kidobott az ágy sehogy se volt jó, már 30 fok van ma megint szobafogság!
Sziasztok lányok!
A holnapi várva várt lehűlésről annyit, hogy kb 10 fokkal lesz hüvibb aztán jövő héten még ennél is melegebb lesz! Állítólag! De hát nyár van, és amilyen mázlink van még vénasszonyok nyara is lesz és szeptemberben is 50 fok lesz! :)
Nálunk annyi nagyszülő van hogy sose fogy el! Bár az én családom elég pici, van egy anyukám és egy uncsitesóm és ennyi! A nagyszüleim közül csak az anyai mamám ismertem, de még nagyon pici voltam és ő már akkor is bénultan feküdt a kórházban, szóval nekem sajnos nem voltak nagyszüleim. De szerencsére a férjem családja jó nagy. Elváltak a szülei, apukának is új család, anyukának is új kapcsolat, szóval csak az ő részéről kap négy nagyszülőt, na meg nagynéni, nagybácsi, unokatesó egy halommal! :)
Hedonistamama ez érdekes amit az "apukáról" írtál, viszont teljes mértében egyet értek veled. Az olyan ember akit nem érdekel a saját gyere az azt sem érdemli meg hogy megismerje. Én 100% hogy eltiltatnám tőle, hogy semmi köze ne legyen hozzá az ég világon. Lehet ez drasztikusan hangzik, és eltér az általános család modelltől, de én is csonka családban nőttem fel, anyu nevelt egyedül. Egy szavam nem lehet, mert amíg kicsi voltam és apu velünk volt velem szemben minta apa volt és nagyon imádott, csak anyuval nem jöttek ki, elváltak és lelépett. Pici gyerekként először furi volt és tán rosszul esett, de ma már visszagondolva nem bánom hogy így alakult, boldog gyerekorom volt, felnőttem és így is ember lett belőlem. Lehet most így friss házas ként fura tőlem ilyet hallani, de ha nekünk esetleg tönkremegy a kapcsolatunk csak a gyerek miatt biztos hogy nem maradnék vele. A kicsi már az enyém, őt soha nem veheti el tőlem senki, apalik meg jönnek mennek! :)
Na most én is negatív voltam! :)
Jók legyetek, szaladok melózni!
nálunk viszont nagymamival van egyel több, két nagymami nem vérszerinti de akkor is nagymami:)))))
(a két nagypapi újranősült)
a párom édesanyja meghalt:((((((
az én anyukámék meg elváltak:(
Nézegettem a májusi babázókat, láttátok hogy volt olyan aki a 29.hétre szült?
És egészséges a kislánya :) olyan jó látni az ilyet :)
jó reggelt!
Sajnos nagypapival mi is csak csinján vagyunk, nálunk is csak egy van sajnos :(
De viszont van egy dédi mami és egy dédi papi :D
Sziasztok Lányok!
Nem bírlak titeket követni annyit írtok:D Ki fogom vinni a zöldségesbe a gépet most már mert ez nem állapot! Megint lemaradtam vagy 5 oldallal legalább:D Azure látom te is bagly vagy:) remélem fekve gépezel!
Az újaknak itt is üdv:)
Nem bírok aludni...
Sajnos csak egy nagypapa és két nagymama van a családban, úgyhogy nagypapiból sajna a kisfiamnak hiány jut.
Én azt hiányolom, hogy nem lesznek igazi nagyszülei a gyerekemnek. Olyan amit Te is leírtál, hogy tésztát gyúrnak, viszik vonatkozni, kertet locsolni, szőlőt szedni meg ilyenek.
Negativ hangulat ellen egy vicc:
-Anya! A gyerek hol jön ki az anyjából? - kérdez a kamaszlány váratlanul.
Anya lelepődik és gyorsan reagál:
-Hát ahol bement!
-És nem rúgja ki a fogaimat?
Az én nagyszüleimmel is hasonló jó élményeim voltak és én arra vágyom, hogy az én gyerekemnek is ilyen nagyszülei legyenek. Sajnos csak szép álom mert anyósom kijelentette, hogy ő modern nagymama, meg amúgy is az első unoka neki a favorit, lehet bármennyi akkoris ő az első. Ezt néhány éve mondta, én még emlékszem rá... Após a jelenlegi három unokáját eddig sehova nem vitte el, nem is foglalkozik velük, úgyhogy reménytelen. Talán még az anyámban bízhatok...
Hűű de negatív lettem. Bocsi. Pedig szerinem amiről írtál azok gyönyörű és maradandó dolgok!
Hali!
Fantasztikus élményben volt részem! Kedves barátom elvitt egy tanyára ahol több tehénke is mostanában fog elleni. És szerencsémre segédkezhettem egy kis boci világrajövetelénél!
Most már tényleg nem félek a szüléstől, mondjuk eddig is csak a vajúdás részétől paráztam.
Üdv az újaknak!
Kitartás lányok, szombaton állítólag lehülés lesz.
Az már csak 1 nap!!!
Nekem ma akkorára dagadt a melegben a lábam, mint egy elefántnak. (Gondolom a 35-40 fokos meleg az irodában segített hozzá az élményhez.)
Üdv az újaknak! :)
Írjatok majd Zandykának, hogy vegyen fel benneteket is az októberi babások táblázatában.
Én is Veronika vagyok :) Mikor kisebb voltam Veráztak de most már inkább Veronikának hívnak, a család meg Veronkának. :)) Utáltam ha az egész nevemet úgy mondták, hogy Vera. Mindig mondtam én nem Vera hanem Veronika vagyok.
A lányneveknél nálunk szóba is jött a Veronika de aztán a Karina mellett döntöttünk volna ha lány lett volna a bébi.
Sziasztok!
Megittam a cukros lötyit, levették a kenetet. A dokim holnap óhajt látni, mert szabira megy. Még jó, hogy ma is voltam nála receptért, holnap megint utazhatok ebben a dög melegben.....áááá
Ma megjött a babakocsi és az etetőszék. Minden olyan ahogy a hirdetésben volt, nem csalódtam benne. (azért picit izgultam, milyenek lesznek)
Tegnap apának felvetettem a név kérdést s azt mondta Gergő.
Hannát a mamánál hagytuk, Bencének is mondtam aludjon ott, holnap megyek érte.
Anya a holnap túl messze van!! Hazamegyek!
Ma volt az első napom a terhesség alatt, hogy aludtam délután :-))
Szia Baliur,
üdv. itthon :D
Igen, tényleg iszonyú meleg van, most én is nehezen viselem. (Sztem a babámnak is melege van, hihetetlen mit össze mocorog, néha olyan mintha most azonnal ki akarna mászni :)) Reménykedjünk a hétvégi lehülésben.
Nálunk is hasonló okok miatt lesz Zoltán a neve. Így hívják a férjemet, és az apukáját, az én apukám is Zoltán volt, szóval nem volt kérdés egy percig sem :)
Monts!
Gondoltam rad tegnap. Ahogy irtad valamelyik nap, keszuljek a nagy melegre.bb jovok.
Remelem minden rendben.
Most egy kicsit eldolok. :))
Kesobb jovok.
Szia botibaba!
Mi a ferjemmel Hollandiaban elunk.
Bar most egy kis vakaciora haza jottunk tegnap, de aug. 1-en megyunk vissza.
Sziasztok!
Ket napja nem voltam, mert utazas, keszulodes. Tegnap haza ertunk, es ahogy mondtatok, hogy keszuljek a nagy melegre. Hat valoban nagy meleg van, szinte afrikai. Mellbe vagott a forrosag, ahogy kiszalltunk a repulobol.
Nalunk a kisbaba Major Balint Laszlo lesz. Balint a ferjem utan, Laszlo pedig az apukam es aposom utan. :))
Szia BeaÉrd,
a Veronika nekem is tetszik, és az egyik nagymamámnak is ez volt a neve :) Beszéltünk is már róla, csak a Vera becézéssel viszont már nem olyan szép. Mindenesetre a lehetséges nevek listáján ott van,a becenév meg úgyis csak rajtunk múlik ;)