2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Itt is nagyon meleg van, egész héten. Tegnap volt egy kisebb vihar, szakadt az eső. Sajnos mára már semmit nem érezni belőle. :(
Reméljük, hogy nem fog sokáig tartani már ez a forróság!
Mi a neten néztük a tüzijátékot, de nem volt nagyon élvezhető, sajnos.
Jó ötlet Baliur, jövőre megszervezzük!! ;)))
A tüzijáték szép volt, bár a nagy részét innen a lakásból néztük, tetszett így is.
Nagyon meleg van már megint...egyre kevésbé tolerálom mostmár :((
Nincs itt senki?
Remélem, jól vagytok és jó kis programokkal töltitek a délelőttöt! Én paradicsomleves-készítéssel :-)))
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Én vagyok az utolsó és az első!:)
Na lassan elköszönök mára, egy kicsit élvezem még, hogy a férjem masszírozza a lábam, közben félszemmel az eurosportot nézem.
Remélem, mindenkinek jól és kellemesen telt a mai ünnepnap!
Milyen volt a tüzijáték???
Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap majd jövök! hehehe...:))
Én is nagyon örülök, Monts! :)
És még érdekessé azt teszi a dolgot, hogy látom Budapesten élsz most, mi is ott laktunk a férjemmel, én egészen júniusig dolgoztam is Budapesten. Majd jövőre összefuthatunk a kis csemetékkel együtt, amikor haza megyünk. :)))
Igen, emlékszem, hogy júliusban voltatok itthon, akartam is akkor kérdezni, hogy hová is jöttök haza pontosan, de ez akkor vmiért elmaradt :)
Mindenesetre nagyon örülök, hogy "Földik" vagyunk ;)
Bizony, kicsi a világ!:))) Monts! Majdnem szomszédok akkor a szülők.
Nekem is szokott időnként a mellemből folydogálni. Nyugalom, ez természetes. Sőt volt úgy, hogy át is ázott a hálóruhám.
Nektek volt már olyan, hogy átlátszó illetve halványfehér színű folyadék jött a melletekből?
Pár órája vettem észre, hogy vmi ilyesmit cucc rá van száradva a mellbimbómra, és azóta is ahogy hozzáérek, máris jön belőle. Érzékenyebbek is a melleim egy ideje egyébként.. Ez lenne az a bizonyos előtej?
Baliur,
nem mondod komolyan, hogy fehérgyarmati vagy?? :))) Hát milyen kicsi a világ, én erdélyből származom, de 21 éve átköltöztünk, és szüleim Porcsalmán telepedtek le. Nahát, nahát! :D
Eredetileg Fehérgyarmatról származom, a szüleim ott élnek még most is.
Épp júliusban jártunk Várdán, amikor mentünk Miskolcra.
Nálunk Bálint 2 nappal a 30. szülinapom utánra volt kiírva, majd 4 nappal előbb így 2 nappal a szülinapom előtt érkezett:) (szülinapomat a kórházban töltöttem:)
Kistesó okt. 1-re van kiírva (szerintem előbb jön) a férjemnek meg okt. 4. van a szülinapja így ha esetleg okt. 2. szülnénk akkor Ő is kapna 2 nappal a szülinapja előtt egy gyereket:)
bászti!
Látom, hogy várdi vagy. Jó érzéssel töltött el, mikor megláttam, majdnem földik vagyunk.
Lányok! Huuuu...
Itt ömlik az eső, mintha dézsából öntenék.