2009 nyári babát várók társasága (beszélgetés)
Én is folyamatosan álmos vagyok... bármennyit is alszom.
Nagyon álmos vagyok. Pedig még van 2 és félóra hátra amai napból. Alig bírok ébren maradni.
Nikola, gratula a nagyszerű eredményhez :))
A 12 heti uh-on vegzik a nyakiredo vizsgalatot. Osszvetik az anya eletkorat, a mert CRL es NT eredmenyeket, es kiszamoljak, hogy mennyi a valoszinusege a 21-es triszomia (Down szindroma), 18-as triszomia (Edward szindroma), 13-as triszomia (Patau szindroma) elofordulasanak az adott terhessegnel.
Szia! Örülök, hogy minden rendben!
Elmondod hogyan csinálják ezt a vizsgálatot? És minek az eredménye ez?
Eszembe jutott meg egy jo olvasni valo.
Marshall H Klaus-Phyllis H Klaus: A csodalatos ujszulott. Nagyon jo kepek is vannak benne!
Gratulalok az eredmenyekhez! Hogy vagy mostanaban? Regen hallottunk rolad.
Sziasztok!
Ma voltam nyakiredő vizsgálaton, és mindent rendben találtak. az ülőmagassága már 6 cm. Mindene megvan. Szegényke végig aludt, alig tudtuk rábírni arra, hogy egy picit felébredjen.:)
De egészséges és ez a lényeg. :)
Nagyon álmos volt, a kezeit végig a fejénél és a szeménél tartotta. :) Annyira aranyos.
jó, szerencsére a mamámnál lakunk, mert most építkezünk, és ő biztosan segít mindenben.
Az a jó pihenj sokat.
Ha peidg karácsony vacsit akarsz adni, kérj segítséget valaitől. Ne terheld magad.
ok igérem! Holnaptól már szabin leszek, és csak január 5én jövök legközelebb. Lesz időm pihenni
Ha az orvosod azt gondolta volna, hogy nagyon nagy baj van, biztosan egybol korhazba kuld. Azert ezeknek az orvosoknak mar van eleg tapasztalata ahhoz, hogy eldontsek, mennyire sulyos a helyzet. Pihizz sokat!
kÖSZI A NYUGTATÓ SZVAKAT!
Akkor amig nincs élénkpros vérzésem addig pihenjek sokat és ne aggódjak ugye?
Az elsőnél nekem is volt barnázásom, ágynyugalmat írt elő a doki és magnéziumot kaptam, de akkor már 15-16hetes lehettem.
Most meg volt egy vérömleny a babakörül, ami mostanra szerencsére felszívódott, kaptam egy bogyót amit szednem kellett.
Pihenj sokat, és ne aggódj! (Tudom könnyű mondani...)
jó köszi. Nem vérzek de barnázom. Igen holnap bemegyek délelött a dokimhoz.
Köszi a nyugtató szavakat!
Nem tudod kiiratni magad tappenzre?
Ha szivhang is volt, akkor szerintem minden rendben lesz. Azert, ha az megnyugtat, nezesd meg magad a korhazban. Ha meg erosebben verzel, akkor mindenkeppen irany a korhaz!
dolgozom, nem tudok lefeküdni. de ülök, fel sem kell kelnem. ez is jó
A legfontossabb, hogy feküdj le és ne csináj semmit egész nap.
Ismerek olyanokat, aki barnáztak, de később minden rendben volt
ma nem tud mert nincs itthon, de holnap délelött vár.
Mi az a vérömleny? vagy ez hogy jöhet ide?
szerintem menj már ma lehet egy kis vérömleny vagy valami, de jó lenne ha látna ma doki.
igen, láttam ahogy pumpál a kicsi szíve!
Szóval ha erősen vérzek akkor baj van
En ugyan nem vagyok orvos, de azok, akik a juniusiak kozul elvesztettek a babaikat mind eros verzesrol irtak. Uh-n volt mar a babanak szivhangja?
szia! nem vérzek, de határozottan barnázok, felhívtam a dokimat is holnap mehetek csak hozzá
lányok van itt valaki aki már vesztett el kisbabát 6 hetes terhesen?
Szerintem ne aggodj miatta. A fiam nekem is tapis volt, es a mai napig cumisuvegbol issza a tejcsit estenkent. En tutira nem veszem el tole. Kell a kis lelkenek.
Mi is ezert olyan neveket probalunk valasztani, amik elegge "univerzalisak".
Na a neveken mi is vitatkozunk.Apus állítja hogy fiú és az a nevet akarja amit az előzőnél lett volna ha fiú lett volna de én nem szeretném.Szerintem nagyon nehéz nevet választani hogy utána a gyermeked ne szidjon ha nagy lesz.
További ajánlott fórumok: