2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Bizony Tanchee nagyon fogsz hiányozni....és mineneképpen várjuk legalább mindig egy valakinek irj h majd tudja irni mi a helyzet...
Kler a muffin most kicsit folyós lett...megbuggyant a tej..na sebaj remélem azért fini lesz:))
Hát még én hogy bánom!
Halálra fogom magam unni nélkületek!
De Regi miatt kibírom (remélem nem várat majd hetekig)
Mi még csak 33 hetesek vagyunk ma, azért azt nem lehet összehasonlítani Veled/Veletek! Lehet 3 hét múlva már én is csak nyögni fogok! :-))
Fogadnak rátok?? Ajaj...tegnap én is megkaptam, hogy tuti nem húzzuk ki március 24ig, de ezt honnan tudják???
CSak hétfőn, és akkor sem biztos, hogy ott tart a doki.
Persze, hogy írok sms-t.
Heti egyszer kell csak mennem szerencsére péntekenként és a kórház is maximum 3km-re van szóval az még hagyján. :) Állati kíváncsi vagyok hány péntek reggeli ctg-nk van még hátra Botival... Családon belül már mennek a fogadások ám! :)
Már pont kérdezni akartam, hogy mit szedsz amitől ilyen örökmozgó vagy még így a vége felé is! Komolyan mondom csodállak olyan fitt vagy! :)))
Hát igen ti vagytok az én legjobb barátnőim...mert ki a barátnő, akire számíthatsz és én rátok mindig számíthatok..én is köszönöm:)
Henike gyógyulj meg gyorsan!!!! vigyázz magatokra nagyon nagyon,
Szia, Heni!
Jajj, szegényke! Pihizz sokat Te is!
Csak nem ülhetünk mindig itthon, főleg most már hogy egyre sürübben kell mennünk vizsgálatokra...
Na, nekem sem különb a helyzet.
Az egyik barátnőm Angliában, a másik 250km-re, a harmadik 150 km-re, a negyedikkel 2 hónapja beszéltem utoljára, akkor azt beszéltük meg, hogy találkozunk, hív, ha ráér. Hát, azóta még nem ért rá!
Sziasztok!
Én ma elég beteg vagyok úgyhogy csak bekukkantottam, visszaolvastam aztán fekszek is vissza. :( Azt hiszem influenza lesz... :((((
Ti nagyon vigyázzatok magatokra! Sok vitamin, pihi otthon és ami a legfontosabb ne nagyon menjetek emberek közé ha nem muszály. Bárcsak én is itthon maradtam volna tegnap. :(
Noémi, érdekes tényleg ez a márciusi esküvő. Sose bánd ha nem lehetsz ott végülis sokkal jobb programod lesz! :)))
Nekem hugom ballagásán kellene ott lennem április végén. Az is érdekes lesz! :)
Na meg mi is itt vagyunk Neked! :-))
Jó sütkérezést! :-))
Moncsi dokihoz ment, nem???
Henivel nem tudom mi van...:-(
Na sebaj...azért vannak akiknek fontos vagyok....és jönnek ha kell ha nem.))))) hála égnek:D
Na bekeverem a a muffint....majd jövök.
Moncsi, Henike merre jártok?
Húúúú, még van ilyen?!?
Mióta vannak együtt? Azóta semmi szex?
Hát, drukkolok a barátnődnek, hogy ne okozzon csalódást a férje!
Én mindig úgy gondoltam, csak akkor megyek hozzá valakihez, ha már "kipróbáltuk", hogy tudunk-e együtt élni.
Hidd el Noémi, akkor már meg lesz Ami, és kevésbé fog zavarni, hogy nem tudsz ott lenni azon az esküvőn! :-) Egyébként pedig szerencsés vagy,hogy a keresztgyermekeiden gyakorolhattál...nekem nem volt ilyen pici gyerek a közelemben, úgyhogy nálunk élesben megy majd a gyakorlás! :-)
Érdekes, a szüléstől nem annyira félek, inkább attól,ami utánna jön!!!!