2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Csak beszélgettünk.:) Az Adri ovis társát hívják így....sztem olyan szép....Igen Zólyomi Amira és Zólyomi Nella.
Csak ugy szóba került...de addig még sok minden lehet.
Jól előre szaladtatok:))))
Szép név,még nem hallottam!
UUU csajok:
www.nosalty.hu
olyan receptek vannak....itt volt a tojáskrém is....
Még mindig itt ülök:(((
Ery nem olyan nagy...nekem is azt mondta 33 hetesen 2000-2100 max 2200 de ezek sacc értékek, állítolag amit mondanak abból vonj le nyugodtan 500g és annyi lesz a vége....
a 4D más...ott pontosabban megmondják...Ami 28 hetesen 1147 g volt...az sztem teljesen jó.
Szia, Ery!
Hogy megnyugtassalak, mi múlthéten voltunk uh-n, akkor voltam 32hét+2 napos, és 2160 gr-ra saccolták. A doki mondta, hogy valószínű elég nagy baba lesz, de ő is hozzátette, ez nagyon csak kb. számítás, és nincs mit adni rá. Mondjuk nekünk benne van a pakliba, hogy nagy baba lesz, mert az apja 4,2 kg-val született! :-))
fent van a recept...nagyon egyszerű..de nekem nagyon ízlik, bár csak belenyaltam...majd ha összeérik...nyami.
na elő azzal a deszkával.))))))))))))))))
:DD Ez igaz, de rucija lesz bőven:))))
Lányok tele a fürdőszoba a mosott ruhával.....
Igen Kler Ádus Ingbe jár...azért kell ma is vasalnom 5 inget és most szárad a másik 5 de nem tom megvárni h megszáradjon mert akkor holnap nincs mibe mennie...na mindegy..huztam halasztottam h legyen egy egész szines és egy egész fekete és most meg besokkaltam...
receptet felteszem azonnal a receptjeimhez:)
Noémi a cicid úgysem kerül a mosogatóba::)))))))))))))))
Leírod nekem a receptet???Úgy ennék én is tojáskrémet!!
Na ez az! A mosogatást nem hallogathatom, de a vasalást igen! :-) Már érzem, ma sem kell elővennem a vasalódeszkát!
Neked gondolom azért muszáj, mert Ádusnak kellenek az ingek...
Na kész a tojci sali, addig jó sokan megjöttek:)
Kler: bizti szép a körmöd, én leszedtem nov környékén, hogy erősödjön meg.,...meg is erősödött szépen:)))
heni: Én is huggist vettem..aztán majd meglátjuk. Én nem festem a hajam, tetszik a színe.))) neked jó hajfestést.
Hű végre megtaláltam az a tojáskrém receptet amit szeretek, és mikor veszek ilyen kis szendvicseket azon van, krém és benne a tojás darabok...isteni lett...de nem ettem a reggeli-ebédemmel még teli vagyok:)
Én közben elmosogattam...Hogy tud 2 ember ennyi mosatlant összehozni???? Nem értem! :-)
Főzök egy kis tarhonyalevest, utánna pedig lezs a káposzta...
Nem vagy hülye,én is micimackó mániás vagyok:)))
Van 4 db macim a nagytól a kicsiig:))))És Dorkának egy rakata micimackós rugija meg bodyja:))