Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

22788. Heni86 (válaszként erre: 22785. - Dius81)
2009. ápr. 1. 11:10

Köszi! :)

Én a tesós-szopipárnás képeden aléltam el! :) Annyira édes a kisfiad! Nagyon helyes pasi és ahogy mosolyog! :) Petra pedig gyönyörű szép!

Egyszer majd én is egy hugicát szeretnék Botinak. De ha öcsi lesz belőle akkor is imádni fogjuk természetesen! :)

22787. dius81
2009. ápr. 1. 11:08

Akkor sajna nincs több 5letem:(

Amúgy nálatok mennyi ideig tart a szopi?

22786. Heni86 (válaszként erre: 22784. - Dius81)
2009. ápr. 1. 11:05
Hát ugyanez a helyzet. A masszírozás szokott néha segíteni de kaja után ugyebár azt nem lehet. :( Az Infacol eddig hatott valamit de most mintha kezdene immunis lenni rá. A kaja közbeni büfi meg azért nem jött be mert üvölt közben és nyüglődik ráadásul utána még nagyobb tempóra kapcsol nehogy megint elvegyem. :(
22785. dius81
2009. ápr. 1. 11:02
Heni, nagyon vagány Boti abban a farmerban meg ingben, tiszta macsó a lelkem:)
22784. dius81
2009. ápr. 1. 11:01

Nekem is Petra a szájába turkál, ha fáj a pocija, vagy olyan erőteljesen rágja a cumit, mint az őrült:)

Ha szopi közben jön neki a fájdalmo, akkor meg jó erősen megszorítja a kis ínyével a cicimet, majd elengedi és elkezd ordítani.

22783. Heni86 (válaszként erre: 22777. - Dius81)
2009. ápr. 1. 11:01

Óóó szegény kicsi lány! Szerintem nekem is ez járna a fejemben hogy hogyan tudnék neki segíteni. Főleg azért mert ahol eddig laktunk anyóséknál volt pár házzal arrébb egy intézet ahol nagyobb, tizenéves gyerekek voltak. Na ne tudd meg mi lesz szegény picikből ha intézetben maradnak. Rémálom! Van köztük 12 éves láncdohányos, alkoholista és a fiúk-lányok már "gyártják" az utánpótlást... Szörnyű!

Nekünk a kistesó előtt mindenképpen költözni kell majd vagy hozzáépíteni mert így is kicsi. :(

22782. Heni86 (válaszként erre: 22779. - Lukasikmoncsi)
2009. ápr. 1. 10:57

Szia Moncsi!

Én ugyan nem vártam meg a 2 hetet és mégse lett semmi baja Botinak. Szerintem nyugodtan kiviheted és lehet, hogy még aludni is jobban fog tőle! :)

Szerintem normális a cicizés mánia is de lehet, hogy csak a közeledben szeretne lenni nem? Nameg eleinte azt hittem, hogy Boti is mindig enne aztán rájöttem, hogy nem azért tömi a kezét hanem a hasfájás miatt. :( Ez azóta is így van innen tudom, hogy jön a baj. A remegése meg akkor jön elő amikor nagyon erőlködik, remélem normális.

22781. dius81
2009. ápr. 1. 10:54

A szopi miatt olvasd le Katica 22767-et.Nem vagytok ezzel egyedül:)

Szerintem mindenkinél akad ilyen:)

Ha sokat bukik próbáld meg, hogy közben elveszed tőle, megvárva a büfit, akkor nem ragad bent annyi levegő. Nekem bejött.

22780. dius81
2009. ápr. 1. 10:51

Szerintem nyugodtan kiviheted, nekem azt mondta a doki, hogy nem azért nem lehet kivinni, mert megfázik v. ilyesmi, hanem azárt szokták mondani a két hetet, mert nekik még annyira gyenge az imm. rendszerük,hogy ha kiviszed akarva-aakartalanul is belebámulnak a kocsiba és beleköpködik a bacikat.Nekem a fiam novemberi és két hetes volt éppen amikor először sétálni mentünk.

Petra pedig éppen kéthetes volt. Szerintem az a két nap semmit nem számít, főleg most elég jó idő is van.Legalábbis nálunk.Nem süt a nap, de szerintem van 14-15 fok.

2009. ápr. 1. 10:47

Sziasztok!

Ti betartottátok hogy 2 hétig nem lehet kivinni a kicsiket??

Dorka ma 12 napos,de lehet ki kell vinnem mert a fiamért valahogy el kell mennem a suliba.Pont nincsenek itthon anyósék úgyhogy muszáj leszek elvinni magammal.Igazából nem hiszem hogy baja lenne.Szerintetek??

Dorka reggel 7 óta csak 20 perceket alszik és egyfolytában cicizne.Normális ez?

Heni Dorkával is így volt mikor először evett cumisból.Igaz nem az egész de elég sok visszajött:(Hirtelen sok volt a kis gyomrának.

Megyek csinálok valami házimunkát amíg szundizik a kicsi lány:)

22778. dius81 (válaszként erre: 22776. - Heni86)
2009. ápr. 1. 10:35
Emiatt ne a aggódj, állítólag a mérete semmit nem számít.!!!
22777. dius81 (válaszként erre: 22775. - Heni86)
2009. ápr. 1. 10:33

Hát iez az.Nem vagy dilis, csak imádod a kisfiad és ez így természetes.

Nem tudom egyes emberek, hogy tudják eldobni a gyereküket, felfoghatatlan.

Képzeld most Miki hordja a Márkot oviba és van ott egy kislány a másik csoportba, aki intézetis. Múltkor mondta, hogy úgy sajnálja, mert mindig egyedül kell neki öltözködni és annyira ügyes:)

Majdnem megkérdezte tőle, hogy ilyenkor hol van az anyukája, mondtam neki még jól tette, hogy nem kérdezte.Azóta tiszta lelkibeteg:(

Már említette, hogy ha nagyobb lakásunk lenne, vagy családi házunk ő nagyon, de nagyon szívesen kivenné az intézetből Teljesen beleszerelmesedett.

Tényleg gyönyörű kislány és nagyon szófogadó.Tök jó kis társa lenne a gyerekeinknek, csak hát egy kétszobás lakásba 3 gyerek az egy csöppet sok szerintem, szerintünk.

Másikat venni meg nincs most lehetőségünk.Van egy egyszobás lakásunk kiadva, de azt eladni még nem tudjuk most, úgyhogy maradunk a seggünkön és sajnáljuk az a gyönyörű kislányt:(

22776. Heni86
2009. ápr. 1. 10:26

Amúgy tegnap azt vettem észre, mivel úgy fejtem a tejcit hogy nem evett előtte belőle semmit Boti, hogy mikor elkezdtem szinte vízszerű volt és csak kb.30g után jött a sűrűje. Lehet ezért mondta a védőnő, hogy nem szabad addig tartogatni a ciciben hogy bedurranjon. Akkor pont a laktató részt hagyja benne a gyerek szerintem...

Én meg attól tartok, hogy fizikailag nem fog több beleférni a "tartályba" mivel sajnos nem rendelkezem valami nagy méretekkel pedig ha így haladunk akkor nemsokára a duplája is kevés lesz. :(

22775. Heni86 (válaszként erre: 22773. - Dius81)
2009. ápr. 1. 10:22

Hát ez az! :) Azon gondolkoztam, hogy majd ha már nem fog szopizni az milyen lelki törés lesz nekem mert mikor nem volt elég a tejem pár napig akkor pótoltam én is és sírva fakadtam ahogy ette. :( Azóta dől a lé! :))))

Nameg az első esések a máshol alvások és ez így megy majd életem végéig! :) Basszus mikor majd hazahozza az első csajt!!! Ááááá! Már most féltékeny vagyok mert olyan jól smárol 5 hetes létére a kis szaros. Még a nyelvét is átdugja! :) Dilis vagyok mi??!!

22774. eperlevél
2009. ápr. 1. 10:10

Sziasztok!

Kaptam levélben egy játékot, könyves-küldős-kapós....Ha valakit érdekel, akkor írjon privit! 2x is megkaptam, így 12 embernek tudom elküldeni.

22773. dius81
2009. ápr. 1. 10:04

Bizony Heni, olyan gyorsan felnőnek, h. éeszre sem vesszük.A fiam még csak négy éves, de ez az időszak mikor ennyi idős volt mintha, ezer éve lett volna:)

Már egyedül eszik,öltözködik, fogat mos, tisztán beszél, wc-zik és megtörli a fenekét (kisebb nagyobb sikerekkel:),bekapsolja a tv-t és dvd-t. Szóval egy csomó dolgot önállóan megcsinál.Néha csak csodálom, hogy milyen okos és már egyáltalán nincs annyira rám utalva. Kész férfi:)

22772. virag0406
2009. ápr. 1. 09:55

Sziasztok Anyucik!

Katus ezen már én is átestem ,pedig még csak 17 naposak vagyunk.Azt hittem én is hogy nincs elég tejcsim,arra hirtelen nem is gondoltam hogy esetleg már nem elég az eddigi adagja.

Irigykedek azokra az Anyucikra akik tudnak szopi mellett fejni is.ÉNISÉNISÉNIS!

Katus várom a csodaszert!Hátha...

22771. dius81
2009. ápr. 1. 09:55

Az szupi lenne:)Mármint a recept.

Igenis- meg nemis. Néha elég neki néha meg pótolni kell,de igyekszem:)

Most itt fekszik mellettem a franciaágyon és szívja cumiját mint őrült. Nézelődik, imádja a függönyt, képes percekig elnézegetni.

22770. Heni86
2009. ápr. 1. 09:49

Sziasztok!

Háát nálunk elég rázós volt ez az éjszaka... :( Alig aludt Boti valamit és folyton csak evett volna. Este lefekvés előtt fejtem neki 120ml-t és azt melegítettem meg éjjel mikor ébredt de tuti nem tud cumisüvegből enni. Ugyanolyan erővel szívta mint a cicit és 3 perc alatt benyomta pedig direkt a legkisebb lukú cumit vettem. Szóval ott már sejtettem, hogy baj lesz és igazam lett... Ahogy kivettem a cumit a szájából szerintem az összes kaja visszajött. :((

Aztán kínlódtunk reggelig és 9 körül kómált be de már mocorog. Nagyon éberen alszik sajnos.

Ma jön a védőnő, holnap pedig visszük a kötelező 1 hónapos ultrahangra. Nagyon remélem, hogy nem találnak semmit, szerintem még aludni se fogok tudni. Annyira szeretem és féltem, hogy eddig ilyet el se tudtam képzelni! :)

Örömmel olvasom, hogy mindenki jól van! Mennyi boldog anyuka! :) Pár hónappal ezelőtt ez még milyen távolinak tűnt! :)

Boti úgy nő mint a gomba, pislogok kettőt és már felesel majd. Nézegetem az első képeit és annyira furcsa, hogy mennyit változott egy hónap alatt!

22769. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 22768. - Dius81)
2009. ápr. 1. 09:44

Nah látod ez meg sem fordult még a fejemben hogy ez lehet az oka!

Akkor kezdek megnyugodni...:))))

Ti hogy vagytok??? Kell még pótolni a tejcid, vagy beindult.

Képzeld ígértek nekem egy receptet, amit ilyen gyógynövényekből kell összeállítani, ilyen gólyókat, tejtermelő hatású, naponta kell egy golyót bevenni belőle... Állítólag olyan hatásos, uncsitesóm küldi a receptet... Ő másfél éves koráig szoptatta a kisfiát, de úgy hogy még fejnie is kellett úgy megindult a teje... Ha megvan a recept felrakom a hoxára!!

22768. dius81
2009. ápr. 1. 08:34

Ne aggódja Katica, nem visszafelé fejlődtök csak vannak ún. növekedési szakaszok, amikor megugrik az étvágyuk (doki mondta), többet szopik egy ideig, hogy a tejtermelés is követni tudja a bébit szükségleteit.Utána visszaáll a rend.

Nekem Petra van, hogy éjjel eszik, majd 2 óra múlva megint, aztán 4-5-6 órát alszik egyhuzamban.Meg kell tanulni, hogy időnként felborul, majd helyreáll a rend.Ha sokat aggódsz, attól csak tényleg kevesebb lesz a tejci.

kitartás:)

22767. 3530c3fcb5
2009. ápr. 1. 08:29

Sziasztok, én is vagyok egy kicsit.

Mi azt hiszem visszafele fejlődünk...:(((( Sajnos elég sokat éjszakázunk, Kircsike hasfájós lett, és 3 óránként ébred kajcsizni! Lehet elkezdett apadni a tejcim is... Úgyhogy tiszta hulla vagyok, a házimunkával is jól elmaradtam...

Megyek is...

Remélem mindenki jól van... Amint lesz egy kis időm visszaolvasgatlak titeket...

Sok puszi minden anycinak, és babcinak!!!!

22766. dius81
2009. ápr. 1. 08:26

Szia, hát az tényleg nem semmi 210-et?

Nekem összesen nem lenne a kettőben ennyi:(

Nagyon ügyes volt akor éjjel:)

Nekem Petra fél kilenctől fél egyig bírta aztán reggel fél hét:)

Nálunk elég változó, de a leghosszabb éjszaka 8 tól volt asszem fél háromig:)

22765. a7f41877f6
2009. ápr. 1. 08:16

sziasztok

Én is vagyok egy kicsit, Regi most jól elvan, a kiságyban tornázik és dumál magának.

Az éjszakánk jól telt, aludt este10től fél6ig. Eddig max.5ig bírta. Olyan jól esett az a fél óra!

Csak a cicim nem bírja ezt a hosszú alvást, szét akart durranni.

Regi evett belőle 90et és még lefejtem 210et!!! Egyből! Nem is csoda, hogy fájt, az 3 deci!!!

22764. dius81
2009. ápr. 1. 08:03

Szia, én vagyok egy kicsit, míg Petrám alszik aztán eszünk és ha nem esik akkor irány sétálni, meg bevásárolni.Hál istennek ma főznöm nem kell, maradt tegnapról kaja:)

Mosógép megy, a többi meg megvár.

22763. ddc1ba7ad8
2009. ápr. 1. 07:55

Szép napot mindenkinek!

Látom csend honol eme márciusi fórumon, így is van jól, mindenki babázik!

Gyönyörű tavaszi, babázós szép napot!

22762. Noémi 23
2009. márc. 31. 20:53
Esteleg a szer, nem: Papaverin? Nekem most azt ajánlották.
22761. virag0406 (válaszként erre: 22758. - A7f41877f6)
2009. márc. 31. 20:38

Szia!

És mi az a szer?Hátha nekünk is jobb lenne,mert az infacol nem a legjobb nekünk sem.

22760. Noémi 23
2009. márc. 31. 19:12

Nekem Ami 60 akat eszik..de vacsira mindig kevesebbet..elfárad a fürdésben sztem és éjjel pótolja:))) De nem idegeskedek ezen, mert tudja Ő sztem mennyi kell neki...kis Tündérke.

Köszi Moncsi megnézem..írtam a melóhelynek, és utána néznek, mert a könyvelőjüknek megvannak a nyomtatványok és lehet ki is töltik meg intézik...meglátjuk.

Ami alszik.))) Ádus dolgozik:((Rettentően hiányzik..de kb fél óra és jön:))) alig várom. Mióta születem szerelmesebb vagyok belé m eddig bármikor.

Holnap drukkoljatok varratszedés és sztem megint nyomkodás.((((

sok puszi

2009. márc. 31. 16:26

Nomi nem tudom elküldeni mert a párom intézte,de az államkincstár honlapján megtalálsz mindent!!

Rólam 10 kg ment le de még 10 rajtam van.Egyszer majd csak lemegy:))

Én alig tudok enni,nem mondhatnám hogy nagy étvágyam van:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook